Mexico! Dag 1

Då var vi på plats! Äntligen i Mexico.
Övernattningen va guld värt, så skönt att bara kliva upp gå ner till frukosten och sen hämta väskorna och bege sig till incheckningen och säkerhetskontrollen. Där tog dom stickprov på passagerarna och både jag och Alexander fick kliva åt sidan och bli scannade och dom kollade och scannade våra väskor. 
På terminal 5 i väntan på att gå ombord. 
Vi var ca 20 min sena från Arlanda sen fick vi inte klartecken att landa i Gardemoen på grund av dimma. Men vi kom ner och blev stående i en timma extra innan vi kunde lyfta, dels var det dimma och det hade varit en trafikolycka på vägen och 6 passagerare var sena till planet. Men dom väntade in dom vilket var otroligt snällt! Men segt för oss. När vi sedan skulle lyfta igen så fick piloten en indikation på något fel vilket gjorde att vi fick göra om hela säkerhetskontrollen... Men vi kom iväg och nu väntade drygt 10 timmars flygtid!

Med flygresan mellan Dubai och Kuala Lumpur i minnet var vi lite oroliga hur det skulle gå... Men det gick sååå bra!Den segaste biten var den över Canada den kändes så lång.
det närmar sig!
När vi kom fram fick vi fylla i några papper sen till bussen som tog oss till hotellet, den resan var oxå seg tog ca 1,5 timme. När vi kom fram var det mörkt och deras inckeckning var lite annorlunda men vi fick våra två rum. Eftersom klockan var runt 19 när vi var klara så tänkte vi att lite mat vore bra. Klockan är då 2 på natten hemma så vi var bra möra. Men vilka bufféer😊 det finns något för alla!
Sen sov vi gott, jag och Jonas vaknade vid 3 på natten lokal tid så då är den ju 9 hemma men vi somnade om och alla vaknade vid 7 tiden. 

Dagen har varit varm, fuktig och molnig men det har varit bra. Vi har utforskat en del av detta enorma hotellområde. Vi har badat i en saltvattenpool och ätit och druckit gott. Vi har även blivit bekanta med en annan familj som är från Örebro.
Deras barn och våra barn leker och har kul ihop och vi pratar och umgås.
Niklas kaffe till frukosten😊


Baren i poolen👍


Saltvattenpool!STORA ödlor på området, jag höll på att hoppa ur shortsen när jag såg dom!
Lite bilder från dagen😊
Imorgon hoppas vi på bad i havet.

Nu dax för lite sömn ni där hemma får ha en bra dag!

/C

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0