Sovmorgon

Snart helg igen :) men jag jobbar i helgen! Men jag jobbar med bra personer så helgen kommer gå fort:D
Ska bli kul att jobba med mammalediga Frida på söndag kväll:) Frida, Felix och Ronja va och hälsade på, på jobbet i förrgår fick snuffa bebis!! Åhh va gosiga dom är dom små liven. Söta Ronja tyckte det va kul att vara med på jobbet. Jobbar lördag, söndag det är inte vanligt... men allt är inte som vanligt nu när vi ska byta schema på måndag.
Jag måste säga att min rad blev riktigt bra :) jobbar några fler långa dagar, tycker jag ändå kan jobba till 16 när jag ändå är där! Får se om jag tycker det är lika bra när jag väl ska jobba ons-fre 7-16 :P men jag har igengäld 5 dagar ledigt i sträck en annan vecka :)

Idag fick jag en välbehövlig sovmorgon :) så skönt! Jonas hade två klasser på studiebesök på brandstationen så han gick upp och fixade barnen innan det bar av mot stationen, då hade han lämnat av Jonathan i skolan på vägen. Alexander hade ätit frukost och låg i soffan och kollade bolibompa när jag klev upp vid 9 tiden.
Jag frågade om han ätit, ja jag åt yoghurt. Men nu är jag mer hungrig och vill ha gröt svarade han :) så jag gjorde iordning två tallrikar med havregrynsgröt med kanel och äppelmos :)
Sen det vanliga... disk, tvätt och plock.

Tröttnade på det och ringde mamma. Tillsammans tog vi en promenad runt Hemdal så nu hittar mamma den vägen med :) tog med Bamse, Clash och Shakira. Idag drogs jag inte med lika mkt, tror jag blivit starkare :P
Tack mamma för sällskapet :) ja självklart tack till Alexander som kämpade på:)

Lite mat i magen, Jonas hämtade Jonathan. Sen blev det en färd till Prästtorpet, en skoaffär som ligger ute i skogen utanför Lindesberg. Vinterskor stog på listan.... hittade två par stövlar och två par kängor var åt killarna. Jonas hittade ett par Graninge kängor. Jag hittade ett par reiker stövlar, ett par Legero stövlar och ett par skor och ett par träskor:)




Mkt nöjd med dagens inköp ;)

Har några vänner som haft en jättetuff start på livet med lilla Texas. Läs Maries blogg. Ha en näsduk nära till hands för tårarna rinner...
Marie Tack! för du delar med dig av eran sorg,förtvivlan och glädje. Du skriver på ett så bra sätt, det känns som jag är med er i det som händer. *STOR KRAM* ni är ena riktiga kämpar!! Marie och Andreas ni är riktiga hjältar!




Nu ska jag lugna ner min man som kollar på hockey som antagligen kommer avslutas med straffar....

//Cissi

Onsdag

Imorse va jagtrött. Brukar gå upp vid 7 men jag slängde benen över sängkanten 7.30... tycker mest synd om barnen som måste skynda på lite för att komma iväg... men vi hann och kom i tid:) ska se till att det blir en mindre stressig morgon imorgon!

Väl hemma igen åt jag en god frukost. Sen fixade jag scheman fram till jul, det är mindre än 2 månader kvar till julafton!


Sen hämtade Jonas och jag Bamse och Clash för en promenad, Shakira fick oxå gå med men hon tycker småpojkarna är jobbiga och dom tycker så mycket om henne :)


Vi hämtade Alexander från förskolan och hundarna blev jätteglada när dom såg honom. Väl hemma lämnade jag hem hundarna, Clash hade gärna lekt längre med fotbollen, men Bamse satt vid grinden och ville hem:) matfix och hämtning av Jonathan. Jonas och Alexander lastade släpkärran med skräp och vi hjälpte till när vi kom hem.
Sen åkte Jonas till tippen och vidare mot Linde och badhuset, det är arombastu på onsdagar.
Vi andra fixade lite med tvätt och plockade lite. Sen blev det soffhäng. Mamma kom förbi med klipptidningar och visade upp sin blåa fot! Men hon sa att den börjar kännas något bättre, det är farligt att gå i träskor ska ni veta:)
Jag och killarna spelade spel och nu är kvällsmaten intagen, pojkarna bänkade framför bolibompa.



Hoppas du har någon riktig vän för vad vore livet utan riktiga vänner?

Det är så viktigt att du som vän accepterar din väns liv.
Du behöver inte leva ett likadant liv men ha förståelse varför din vän prioriterar så som den gör!
Annars håller det inte....

Håll i din vän innan någon annan gör det...

Jag vet verkligen nu vilka mina riktiga vänner är! Vi hörs inte varje dag, vi pratar inte alltid massor men när vi verkligen behöver varandra vet vi vart vi har varandra.

Lycka är att ha en riktig vän :)

Nu är det dax att krypa ner under filten i soffan tillsammans med två av pojkarna i mitt liv :)


// Cissi

Long time...

Ja då har jag varit dålig på att blogga igen...
Det är ju inte det att det händer jättemkt saker i mitt liv så jag inte har tid att blogga, lusten och orken har inte infunnit sig.
Men nu kommer ett inlägg :)

Ja som jag skrev nyss händer inte det ovanligt mycket i vårat liv.... men när man lever ett liv med barn är det alltid fullt upp. Ibland kan det kännas jobbigt men det flyter på bra med allt men trött är jag :) vet att jag skulle behöva motionera mera så jag orkar men orken att orka är lite borta just nu!
Idag tänkte jag ta med mina två trollungar och Shakira på promenad.... men dom va så trötta och när vi slagit oss ner i soffan kändes det som rätt beslut:)

Här har vi varit krassliga så det är ju en orsak att inte orka/kunna träna (måste alltid hitta orsaker till att inte motionera, för LAT är jag inte ;) ) men vi piggade på oss i fredags några timmar och hade kalas för Jonathan som fyllt 7 år!! Förstår ni va fort tiden går, våran son är 7 hela år:)

Ett discokalas blev det, så massor med dansmusik, popcorn, chips, salta pinnar och dricka. Lite roliga lekar och kvällen var gjord! Har hört några föräldrar sagt att deras barn tyckte det va ett av dom roligast kalasen dom varit på :) vi valde att bjuda hela klassen och några andra. 12 st blev dom och full fart i 2 timmar, gissa om vi va trötta när vi kom hem?!

Har hört att jag ska fylla 30 snart! Hmmmm! Planerna är i full gång för en 30 års fest:) ska bli kul och det verkar gått bra för mina vänner som fyllt 30 i år;)

Men som sagt med en familj är det mkt trix och fix för att få vardagen att flyta på så smidigt som möjligt.
Har ju Jonathan som har skolplikt så det är bara och masa sig ur sängen på morgonen och få honom till skolan, och det är läxor och uppgifter blandat med utflykt och idrott! Appropå de så är det idrott imorgon....
Alexander går ofta fyllnadsstid, jag och Jonas jobbar så bra (dåligt) så dom har inte många hela långa dagar att gå. Lite tråkigt för Alex för hans kompisar är ju allt som oftast på förskolan på dagarna...

Imorgon är det bara att leta fram orken för då ska jag på promenad med små pojkarna! Sara och Rickards hundar, man kan jämföra dom med Jonathan och Alexander... fast jag tror hundarna är ett snäpp busigare;)
förstå att ha alla 4:a små pojkar! Då skulle det vara bus utan dess like:P
Ja så ser ni någon fara som en vante efter ett gult och svart streck så är det hundarna på promenad med mig :D

// Cissi

RSS 2.0