Så....

Vad har hänt sen senast?

Jonathan har opererats.. Rör i öronen och det märks skillnad! Läkaren som gjorde ingreppet sa att de va mkt och segt bakom trummhinnan. På samma gång som killen va sövd passade dom på att skrapa körteln bakom näsan, den va förstorad...Men usch va jobbigt det är när dom små liven ska sövas:( jag vet ju att han lever men just när man måste lämna dom när dom ligger där helt orörliga.... Innan dom sövde honom hade han fått lugnande, det va som han skulle vara berusad. Narkosläkaren som va med under ingreppet kom in senare än oss och stog på motsatta sida han sträckte sig över britsen och skakade hand med mig. Då vinkade Jonathan och skrattade åt honom:D Jonathan va så duktig, han åt ingen frukost vi va där 8.00 fick komma in för operation 11.50 :/ han va så hungrig med jätteduktig. Efter operationen mådde han inte så bra, vi satt i hans säng och kollade på Pippi och Emil så de va helt ok! Han somnade ca 2 timmar och när han vaknade efter de körde han med personalen "Mera vatten" "Vill ha glass" " Mera kex:D när dom märkte att han va bättre fick vi äntligen åka hem och då va kl 17... Men en tapper kille de är han alla gånger!

Familjen har oxå drabbats av vattkoppor:( det är ovannämnda som i onsdags när jag åkt till jobbet och precis klivit på bussen som Jonas ringer och berättar de... Han börjar bli bättre nu, har inte kliat så mkt och har haft överlag ett bra humör. För fy va de kliar:( Nu väntar jag med spänning när kopporna ploppar upp på Alexander...Vore skönt att få de avklarat!

Alexander har blivit stor kille:D har sällan blöja på dagen och nu till de stora...Han har slutat med napp:D:D I torsdags hämtade mormor dom på dagis och hade inte tagit med nån napp hem... Så han sa Då får jag sluta med den då... Och mkt riktigt den har han slutat med så duktig kille:D
Skulle tro tomten kommer med ett speciellt paket till Alexander i år;)

Jag har varit på Selma Lagerlöf spa med jobbet på verksamhetsplanering helt ok men blev lite besviken på spaavd...  Kallt i vattnet och bara en bubbelpool som fungerade och sen tycker jag de va så sterilt vitt överallt stor fönster så de kändes mera vård över de hela men de är mina åsikter...

Jonas har varit till Sala och hämtat nya brandbilen:D den är fin och det behövdes! Kolla www.frovisidan.com/frovi

Vi har varit på inflyttnings/födelsedagsfest oxå. Tack Petra och Anders för en super trevlig kväll och natt. Och tach Laila och Hasse för sällskapet och nattamaten, de blev sent men man lever bara en gång:)

Nu ska jag jobba vidare har snart denna helg avklarad sen är jag ledig i tre och en halv dag. Börjar torsdag kväll då ska vi äta julbord med jobbet:)

/ Take Care

Stort Grattis...

Till mig:) Idag för många år sedan föddes jag:) vilken tur för världen:P

Förgyllde min födelsedag med att jobba kväll. Innan dess va Jonas och jag på ett möte som vi tyckte gav oss mkt:) kommer kanske en rapport längre fram el inte vem vet.... Känns mkt bra iaf:D

Nu ringde nattpersonalen så nu får jag åka hem och äta smörgåstårta och fira lite:)

/ Ta hand om er...

Har återuppstått:D

Jaha, ett tag sen jag skrev....

Vi har juh hunnit med mkt... Spa på Säröhus med Jonas, svärmor, svägerska m dotter. Svåger och svägerska. Det va jättemysigt ställe lugnt och skönt. Vi badade, bastade smorde in oss med olika skrubb och ansiktskrämer så vi va så lena och fina när vi la oss:)

På fredag va vi till Jonas jobb på kvällen och hade kladdkaka och grädde med oss:9 vi belv kvar ganska länge och pojkarna somnade snabbt när jag la dom.
Jonas jobbade juh förra helgen så jag och pojkarna tog tåget till min bror. Resan gick bra, det va spännande tyckte pojkarna. Vi hälsade på några bekanta när vi kom dit för att sen gå hem till bror min. Pojkarna längtade efter att få se hur han bodde. Vi lagade mat, efter maten tyckte jag hans lägenhet behövde sig en rengöring! Jag började med diskbänken som sken som den aldrig gjort tidigare:) tog fram dammsugaren under tiden byggde killarna lego och kollade på film. Jonathan och Alexander kan sina filmer bra och säger replikerna innan dom gör de på filmen:D
Dammsugaren sög lite dåligt.... Öppnade för att kolla om påsen va full??? Men inte de för de fanns ingen påse i!!!! Efter ha rensat filtret och insuget på en väldigt tjock dammtuss! Så hittade vi en påse och OJ va bra den sög:) det visade sig när bror tänkte efter att det har inte suttit nån påse i sen i sommras:P haha! En mkt teknisk tekniker:D:D
Tacos till kvällsmat och Alexander somnade i soffan bakom mig:D Jonathan somnade en stund senare han med på soffan och morbror lyfte in dom i sin säng där vi tre sov. Inte blev de mkt sova för min del med mysigt va de.
På söndagen packade vi åt frukost sen gick vi mot tåget... Det gick bra även på hemresan mamma mötte upp oss och vi åkte till Mc Donalds.
Pojkarna blev jätteglada när dom fick träffa Jonas när han kom hem från jobbet.

Sen skulle de jobbas i veckan... Men jag åkte på en rejäl förkylning med ont i kroppen och hosta så jag jobbade måndag sen har jag och Kira legat hemma och kurerat oss. Kira har förresten blivit en annan hund:D hon tycker mkt om att sova och gärna länge på morgonen... Men vikten går sakta men säkert neråt:D Hon har struma och äter nu Levaxin och ska göra de resten av livet. Men hon har glimten tillbaka i ögonen och färgen i pälsen börjar komma tillbaka. Jättelekfull och busig helt annan hund. Och har ätit med i ca en vecka. De ska bli så kul och se den riktiga Shakira!

Hemma händer det saker:) jag och Jonas har bytt rum med Jonathan och målat om i det rummet det blev så fint:) i em ska vi måla Jonathans rum oxå, hallen och Alexanders rum kommer oxå så småningom... det blir en vända till IKEA oxå:P hyllor och lådor för förvaring. Kommer känns så skönt att få lite mer ordning!

Jag jobbar första dagen idag efter sjukdom och det är väldigt lugnt här på jobbet, tur för mig så hinner jag sitta och greja med dataprogrammen som vi använder inom verksamheten.

Nu är det dax för frukost:)

/ Ta vara på livet det går inte i repris

RSS 2.0