Påsk!

Ja då va det påsk då! I år har jag/vi inte pyntat eller påskstädat alls!
Det har varit fokus på andra fronter;)

Idag startade vi dagen på gymmet, med kondition och resultatet ett skavsår på fotryggen:( åh va irriterande! Men jag har tur att ha andra skor och kunna träna i:)
Sen hem och åt frukost med Rickard, han är ju gräsänkling. Sara och Clash är i Rättvik på agility. Rickard hade inte handlat något och som tur va hade vi massa gott hemma:)
Sen drog Jonas, Jonathan och Rickard till gymmet och jag och Alex busade med Bamse och Case. Ja vi gosade massor med!
Sen hämtade Rickard hundarna och jag åkte ner till gymmet och hann köra ett pass innan vi åkte till mamma och pappa på påskmiddag.
Mormor, morfar, lillebror och Linnea var oxå där. God mat och god efterrätt och lite ishockey!

Sen åkte vi hem och jag masserade en superstel Linnea!!! Hon tyckte det kändes bättre i nacken och huvudet efteråt. Tryckte även på lillebror, det blir stelt när man har stillasittande jobb vid datorer....
Jonas och Rickard hotade med döden om jag rörde deras ben och jag är på tok för ung för att dö!
Nu ligger Bamse och Jonas i ena sidan på soffan och sover gott. I andra sidan ligger Case och Rickard och sover lika gott. Pojkarna sover sen ett bra tag, så jag funderar starkt på att sova jag med:)
Ny dag imorgon och just ja vi får ju sova en timme mindre i natt.....

Godnatt!


Nya vägar

Ibland händer saker man inte trodde skulle hända en själv.

Jag fick ett samtal av Nina, en barndomskompis till Jonas som jobbar som sjuksköterska på en avd på sjukhuset i Örebro.
-vill du jobba hos oss så ringer du min chef snarast!
Mkt riktigt ringde jag, och måndag till torsdag denna veckan har jag gått bredvid. Har tjänstledigt från hemtjänsten så länge.

Mycket nytt är det, ja i alla fall rutinerna på avdelningen! Dom har varit så trevliga och snälla, och jag upplevs säkert som en förvirrad höna:/
Haha!
Men jag trivs redan:)

Nu har vi nedräkning. Snart åker jag, Jonas, Sara och Rickard till Paris:) där ska vi äta baguetter och dricka vin;)
Ska bli skönt att göra något bara vi vuxna!

Idag fick vi så underbara nyheter! Den största kämpen jag känner är Texas<3
Han har nästan sedan födseln fått utstå och kämpa så som ett barn inte ska behöva göra!
Men han är ett mirakel<3 och den största kämpe jag någonsin träffat!

I onsdags opererades han igen! Han är ett hjärtbarn för er som inte läst Maries blogg. Och nu behövdes det göras en operation till, och idag kom han till vårdavdelning och mår bra:))))
Så underbara nyheter!

Träningen flyter på! Det är fortfarande ett beroende;)
Jag känner att jag blir starkare och orkar mer!
Än så länge har jag endast kört ett spinningpass men jag skulle vilja prova på ett crossfit pass oxå! Men dom har börjat med ett bokningssystem via nätet
Och man hinner inte alltid med att boka pass, platserna tar slut väldigt fort!
Men en dag;)
Och snart öppnar det nya gymmet här i frövi! Vi va ner och kollade idag hur det ser ut och det blir riktigt fint:) och maskinerna är ju riktigt bra!!! Gick så smidigt. Och där ska det köras yoga det bör provas;)

Nu ska jag och killarna fixa tacos innan Jonas och Rickard kommer hem. Sara är i Rättvik och ska tävla med Clash i agility:)
Lycka till! Vi håller tummarna:)

Ha de gott!Ny karriär?!

 
 
 
 
Idag har jag gjort något jag aldrig trodde jag skulle göra!
 
För två veckor sedan skickades det ut ett sms från Jonathans tränare, om vi föräldrar kunde skrapa ihop ett lag för att möta barnen i en match den 3/3. Jonas va på och fick utan problem med sig Rickard. Det va fler föräldrar som anmälde sig. På poolspelet i söndags pratade dom om målvakt vem som skulle stå.... Jonas gav mig som förslag (kan vara för jag är så dålig på skridskor) i onsdags på träningen sa jag att är det ingen annan som kan tänka sig så gör jag de! Ingen annan kunde tänka sig....
I det hela va vi tvungna att hålla de hemligt för barnen! Varför hade jag mina och Jonas skridskor med mig på träningen i onsdags? Jo för vi tänkte ju passa på att åka på allmänhetens åkning till helgen! Vi behövde ju ha dom slipade.
 
Det kom ett sms att vi skulle mötas 9.30 och barnen skulle byta om i ett omklädningsrum, vi i A-lagets. Vi skulle ta med oss hjälm och skridskor. Hur löste vi det då?
Imorse berättade vi för Alexander att det inte skulle bli någon allmänhetes för vi skulle spela mot barnen, han tyckte det va spännande och att det skulle bli kul så det gjorde inget att han inte fick åka.
Vi packade det vi skulle ha i smyg när Jonathan va upptagen. Sa till honom att Jonas och Rickard skulle fixa i gillestugan idag när det va så fint väder så dom kunde ha fönster och dörrar öppna och att det va bra och passa på i dagsljuset;) Han förstod och han och jag åkte iväg. Så Jonas packade in i bilen och hämtade Rickard.
Väl på plats va vi först så Jonathan började byta om, Melker tränaren kom in och jag sa att jag tänkte gå en promenad när det va så fint väder. Han skulle hjälpa Jonte knyta skridskorna;)
Lisa (lagmamman) kom innan jag hann iväg och sa att dom tänkte passa på att ha föräldramöte om nästa säsong så vi gick ut och gick in i A-lagets omklädningsrum. Jag letade fram utrustning, lånade a-lagets ena målvakts saker;) och va saker man ska ha på sig!
Tack Rickard för hjälpen med allt! Annars hade jag fortfarande grejat med att få på mig allt:D
Redan här va det varmt!
Här en stabil målvakt utan hals! Ännu varmare!!!
Det börjar ta sig!
 
Jonas är laddad!
 
En mamma var inte med och hörde snacket i barnens omklädningsrum, dom fick matchtröjor och damasker. Va ska vi spela träningsmatch? Undra om det va Linde vi ska spela mot?
 
Deras min när vi kom in i hallen va obetalbar;) Är det ER! Vi ska spela mot! Och dom drog på munnarna när jag kom in. Vi skulle spela 1*20 och det tänkte jag att det funkar. Vi startade och alla kämpade  så väl och jag gjorde några räddningar! Det svåra va att komma upp på skridskorna när jag legat ner, men jag hade ju dom bästa lagkamraterna som hjälpte mig upp;)
När första perioden va klar stod det 5-5 och jag tänkte det blir sudden death i 5 min och första målet vinner... Men nej! 20 minuter till!!!!! Det gjorde inte ont någonstanns eller så men det va svettigt och så jobbigt, sen va jag inte så rörlig;) Men den sista perioden gick mot slutet och det stod 8-10 när det va två minuter kvar, då släpptes alla barn in på isen och gick till anfall!!! Då gick 9-10 målet in. Och så blev slut siffrorna;) vi vann:)))
Men jag måste säga att domaren va partisk, vi fick utvisningar och barnen fick straffar!! 
Men va kul vi hade:D  jag tror även barnen hade en jätterolig förmiddag!
Så nu har jag debuterat som målis;) dom ville värva mig till föräldramatch på torsdag då U-12 ska spela! Hmm jag tror jag måste träna lite mer först;)
 
Stabil målvakt!
 
Jag och kämpen Jonathan!
 
Hela härliga gänget!
Team 04!
 
Tack alla som ställde upp och gjorde förmiddagen superrolig!
 
 
Cissi!

RSS 2.0