Ledig idag :D:D

Ledig dag:) Åh va härligt de är!
Vi blev väckta i morse av Jonathans förskollärare!! Strax efter 8 ringde hon och frågade om jag kom ihåg att de va utflykt för Jonathan idag?! Ja, jo när du säger det så kommer jag ihåg de... Så vi åt frukost sen körde jag Jonathan till dagis.
Hem och började plocka lite...men va tråkigt de är och plocka och städa när de är fint väder. Vi hjälptes åt att plocka ihop alla pantflaskor, sen åkte jag och hämtade Jonathan och vi åkte tillsammans och pantade. Konstaterade att vi dricker flaska inte burk!:)
Jonathan tog pengarna och la dom i Egypten burken:) För den 11 januari åker vi till Egypten i 2 veckor!!! ska bli så skönt. Men först hoppas jag på en fin sommar med mkt bad och sol:)

Igår efter jobbet fixade jag sås, marinad och sallad innan jag hämtade pojkarna hos mamma och pappa. Mamma fick en orkidé på morsdag :) Dom hade alla haft en bra helg! tack för hjälpen med barnen så vi kunde jobba....
Vi tog en tur på sjön med båten det va så härligt! Va och hälsade på Jonas jobbarkompis och hans fru som har ett jättefint sommarhus ute på sjön! Vi var välkomna fler gånger, det tackar vi för!


Alexander kollar på när Jonas tömmer båten.


Jonathan kollar oxå på när Jonas tömmer båten.


Jonas tömmer båten på vatten:)Jonas <3


jag fastnade oxå..
Va jättehärligt på sjön:)
Sen blev det en tidig kväll, det kändes som det behövdes efter vi jobbat helgen.

Nu ska jag städa och tvätta lite för solen försvann... Sen ikväll hoppas vi på upehåll när vi ska kolla när brandmännen övar :)

Ha en fortsatt bra dag:)

En riktig vän...

Är ngt man ska vara rädd om!

Jag har i många år trott jag har haft riktiga vänner...men nu inser jag att så är inte fallet. har haft många bra vänner men ingen kan mäta sig mot dom som finns i mitt liv idag!
Är så tacksam över att ha två riktig vänner som alltid ställer upp i alla lägen alltid stöttar och finns där för mig, oss kan jag ju faktiskt skriva för dom finns för hela våran familj!
Man behöver inte göra sig till, man är bara sig själv och hur underbart är inte de?! Det är ok att vara arg, ledsen, besviken vi tar oss igenom det tillsammans... Tillsammans är vi starka!
Veta att man alltid kan prata med den personen ovsett vad det är... oavsett vad klockan är på dygnet vet jag att du finns där!
Det gör så mkt att bara få ett sms där dom önskar en bra dag! Ett samtal för dom visar att dom bryr sig om mig!
Vet att dom känner likadant och jag finns där på precis samma sätt!
Ni vet vilka ni är och ni betyder så mkt:)


En vänskap är inget man får, det är något man förtjänar!
Och en vänskap måste man vårda precis lika ömt som en kärleksrelation!
En vän är någon som älskar dig för den du är.....
Godmorgon:)

Nyss hemkommen från en morgonpromenad, ska snart åka iväg till jobbet. Sista turen denna helg!
Har gått jättebra och jobba hittills, idag ska jag och Louise åka tillsammans, de va inte igår:)

Åter till morgonpromenaden, Jonas jobbar oxå i helgen. Han och Jimmy har bestämt att dom ska gå till jobbet och eftersom jag tyckte de här va en bra morgon för en promenad följde jag med. Vi sa hejdå vid Frövifors sen gick jag och Kira vidare, hon ville inte riktigt följa med mig utan heller följa med Jonas och Jimmy, då skulle hon må bra tror jag en dag på renseriet är aldrig fel (eller?)
Nu har Kira precis ätit frukost och håller på och tvätta sig, man blir lite fuktig om tassarna när man blir utsläpad på en så tidig morgonpromenad:) Tack för sällskapet killar!

Igår va jag mamma och pojkarna på Kivnnerstadagen, det va bra. Inget regn alls:) pojkarna va nöjda. Så stolt över våra pojkar dom gnällde inte alls, gick och gick och kollade på allt spännade. jonathan som är känslig mot lukter klarade sig igenom ladugården med massa kossor, ensilage, kiss och bajs! Så duktig kille:)
Alexander när vi va i ladugården och kollade på tjuren: Mamma han kollade på mig! Ja va tror du han tänkte då? Att han skulle äta upp mig!!
Mamma släppte av mig vid jobbet och dom åkte hem, pojkarna sover där ihelgen eftersom vi båda jobbar. Men i em ska jag hämta hem dom!:)
Tack för en trevlig em:)

Tänkte på en sak igår: Om en person gör ngt som gör en annan person ledsen beviken, sårad. Och den personen som blir "utsatt" säger vad den känner och upplever. Kan man inte begära att den som gjort så backar??
Varför inte lyssna på personen och ta ett steg tillbaka? Istället för att fortsätta som vanligt! Nog om det tror vi slipper det problemet nu...hoppas jag iaf!:)

Nu väntar en dusch sen mot jobbet!
Ha en underbar dag alla vänner:)

Dax igen....

Nu va det längesen jag skrev men har varken haft tid eller lust...

Önskar dyngnet hade fler timmar...eller att jag kunde vara mer effektiv prioritera annorlunda kanske... men men jag är som jag är det blir som det blir!

I måndags va jag hos Linda på Salong LO och klippte mig så nöjd, TACK Linda du är så duktig och kul att ses och prata igen:)

Igår kväll va jag på muskelbehandling, har så ont i min högra axel och när jag pratade med Fredrik igår inser jag att jag gått så här till och från i snart 10 år :/ det är inte bra, men nu vet jag va felet är och som han sa tillsammans löser vi det här. bara jag tror på det och kämpar för det blir de bra:) Fick hemläxa och den sköter jag riktigt bra tycker jag själv:)

Har haft besök av världens bästa Anni oxå:) Micke har oxå umgåtts med oss, tror de va för vi lockade med badtunna...ngt annat kan de ju inte vara;)
Så mkt god mat vi ätit, vi är grymma på det tillsammans:)
Vi satt en kväll i badtunnan och skrattade gott för dom flesta dricker vin och öl på helgerna.... vi satt i badtunnan och drack smoothie riktigt gött:D

Jonathan har börjat på fotboll det är riktigt kul tycker han och önskar de va måndag fler dar i veckan;)
Han har även hälsat på i sin blivande klass tror det kommer bli så bra, han var så nöjd när dom var på skolan och fick fadder och kolla överallt. Nu väntar en utflykt med klassen sen i höst är det dax! Förstår inte vart tiden tar vägen...Han blir 6 år våran "lilla"kille:)


Ja inte va han stor:)

Nu på morgonen gick jag och Kira en sväng så skönt, men det blev inte så långt för hon tyckte det va varmt, trots badet i väringen:)

Måste ju lägga in en söt bild på våran trotsiga 4åring oxå! Alla åldrar har sin charm eller????

Den kan bara en förälder älska eller??:)
Har äter förövrigt ballerina choklad hos Micke:)

Nu ska jag använda mina grå en stund så det händer ngt nån gång...det är lång väg kvar men börjar jag aldrig så blir jag ju inte klar för ens de är dax att gå i pension;)

Kram på er alla goa!

/C

RSS 2.0