Grus!

Efter en hel dag ute har jag grus överallt tror jag! Ska bli skönt att duscha. Har varit ute hela dagen på dagis idag, kanonfint väder känns att de tagit i ansiktet:) Men tyvärr så fort de är fint väder ska de såklart blåsa:( så mitt huvud är mer urblåst än vanligt och de säger inte lite de:P Men jag måste berätta va Alexander sa en dag här... Min mamma goding:P de värmer ska jag säga:D

Lägtar tills imorgon då den årliga brandkårsfesten går av stapeln:P ska bli så kul:D:D Jonas har den oturen att anordna festen och ha jour så de blir nyktert... har hört att de brukar bli segt framåt morgonen när alla fyllon ska hem:D haha!

Nehe! Dax att fixa lite kläder tills imorgon och duscha av mig! Kan ev bli ett lass grus där inne.... ngn som vill ha?
/ Zizzi


Som förr...

Jaha, kan börja med att nu vet jag hur de är att vara trött... Va som ett vrak igår kväll! De började ju bra med att dom skrivit fel på arlassida så vi va en månad för tidiga men vi va inte ensamma... Så jag väckte Alexander i onödan. Karin och jag gick ut och gick ist. Runt Frövi:) Fastnade uppe hos Hans Eriksson med två nyfikna killar där stog vi länge och dom tyckte de va häftigt och kolla på alla maskiner :) Vi hann med att prata en stund! 
Handlade och tur för mig att grannen va på affären så han tog med allt tunga hem så de stog på trappen när vi kom hem:) Vi stötte på en död igelkott, pojkarna tyckte de va tråkigt men samtidigt spännande. Blev ett kisstopp på macken för Jonathan innan vi kom hem och då va de bara att laga mat. Kände då att mitt huvud kändes mer tomt än vanligt...sen blev de tyvärr bara värre. Jonas fick bra med hjälp igår med taket av Bobby. Vi fick oss många goda skratt för deras arbetsställningar va inte dom bästa! Jonas höll Bobby i fötterna medans han skruvade plåttak:) Ena sidan är klar så nu är de bara andra kvar:) Jag och Karin skulle åka till Coop och handla lite åt Jonas men när vi va framme så ringde han och sa att de inte behövdes... Men vi va inte ledsna för de en liten paus och en långpratstund:)
Alexander va så trött så 17.15 sov han:) Jonathan lekte med Karin i sandlådan och jag försökte få nån ordning på sängar, kläder och handdukar men de tog tid för mitt huvud va inte med... Haha. När Jonathan somnat hos Jonas beställde vi pizza och kollade på körslaget. Haha allt kan vara roligt om man är tillräckligt trött.... Nu va de inte bara jag:)
Somnade direkt men våra små har haft tuffa nätter så de kom en till... Sen ringde kl 5.30 så de va bara att gå upp! Svärmor kom in när vi åkte och va här! Vi åkte till Sundsvall och stolen i lastbilen va inte den skönaste:( De va skönt att komma ifrån ett tag och samla krafterna! Men nu måste jag ta en sväng med Kira sen blir de dusch och säng för mig!
/Zizzi

Sova??

Är de ngt man måste? Inte här iaf även om jag skulle behöva de....
Har nyligen varit fullmåne och Alexander påverkas mkt negativt av de... sover dåligt! Eftersom min man inte hör så bra på nätterna är de ju jag som få ta en ledsen liten... Kan de vara så att han vet att jag gör de så han inte behöver bry sig kanske... Men men månen är inte full längre men Alexander tyckte "imorse" kl 3 att de va dax att vakna ska då tillägga att jag varit uppe med Jonathan vid 12 oxå... hade glömt att tända hans nattlampa:( så han va jätteledsen och såg inte vart han skulle. Han hade tänkt sig att komma in till oss, så jag bar in honom och la mig en stund. Efter jag vridit och vänt mig och va på väg att somna vaknade då Alexander:(
Tänkte vara lite smart:D la mig med honom i Jonathans säng, de brukar fungera! Men inte idag inte:( Så efter mkt kli på ryggen och han snurrandes runt klev vi upp. Välling i soffan där han nu nöjd kollar på Emil!
Natten till igår va oxå härlig... Pojkarna har hosta och de hörs tydligt på nätterna, jag som vaknar för minsta lilla...oftast iaf:P Låg och lyssnade på dom fram till halv tre sen sov jag skönt i 3 tim innan Alexander tyckte de va dax att vakna. Längtar tills dom sover hela dagar:P de ska jag oxå göra inte klaga på att dom sover bort hela dagar:)

Vad har hänt annars då? Jonas m lite hjälp bygger på altanen! Idag är de takdax och han har raggat lite hjälp bra att ha släkt och vänner. Kan tro att jag får massera lite ömma axlar, nacke och ryggar sen men de gör inget tycker de är kul att få hålla igång, annars glömmer man snabbt av de...
De har ju varit underbart väder tyvärr lyckas jag med bedriften att få utslag av solen... Nacken och ansiktet:( de känns men men de som inte dödar de härdar el?

Har tagit tag i Kiras vikt oxå! De positiva är att jag oxå gått ner:P Ska väga henne idag och se hur mkt till hon behöver ner... Är skönt att ha hund så man kommer ut för man behöver de! Men hon tycker inte om att springa än iaf... de tycker jag är skönt. Ska försöka ta mig ut idag för de lär jag behöva om jag ska orka vara vaken ikväll.

Imorgon ska ev jag följa med Jonas till Sundsvall sa häromdagen till en kompis att de va längesen jag åkte lastbil. Innan vi fick barn va jag med Jonas så ofta de gick. Tyvärr är jag inte så mkt till sällskap... de är sövande gott att åka... hihi. Så jag hoppas de löser sig med barnvakt!

Jaha de va premiär bloggen. Få se om de blir oftare nu... ska försöka:)

/ Zizzi

Välkommen till min nya blogg!

Ombyte förnöjer... Jag gör som du Jennie:) från nogg till blogg:)

RSS 2.0