Beck

Ca två timmar kvar av denna helg:) har gått så bra och jobba även fast vi gått en kort. Du saknas Malin!! Just nu är det ganska lugnt igen, det är toppar och dalar i detta jobb kan man bara konstatera.

Veckan har varit bra fast jag har varit trött är inte van att jobba t 16 ;) fick stegräknare på jobbet i onsdags en annan grupp nånstans ville utmana oss och vi antog utmaningen:) ska bli skoj. Så nu kommer jag vara ute och gå all min lediga tid:)I torsdags sprang jag en sväng sen blev det bastu på brandstationen så skönt!

Va med pojkarna i onsdags på fröjevi och åkte hävare (Lindesbergs brandbil) första åket gick bra. Andra gången la den av högst upp:/ jag trodde jag skulle smälla av. Tur att Beppe och Adam åkte med och lugnade mig, Åke som körde va coollugn! Jaja jag är väldigt höjdrädd men jag offrade mig för mina barns skull:) Jonas va med brandmännen och körde gocart i örebro. Sen jobbade han natt. Den natten hade jag svårt att sova, Kira morrade åt alla små ljud som uppstod:( men sova får man göra tids nog!

Fredag kväll när jag kom hem satt Micke och Jonathan på altanen och hade det mysigt! Dom laddar för Ålandsresa nästa helg:) fick tillslut Jonathan i säng och då åt jag och Jonas kräftor:D såååå gott! Micke tyckte jag behövde många så jag fick hans:P Sen hade jag svårt att sova igen för dom två väsnades hela tiden!! Ni kommer få igen va lugna;)

Igår va jag ledig ett par timmar på dagen så mötte upp Anni i Axberg och åkte till Nora där vi gick på marknaden:) Tack för en trevlig em! Ikväll ska vi ses igen och äta på Hellas m Jonas och Micke och efter det blir det nya BECK! Återkommer med vad jag tyckte senare:P

Nu är det dax för dom två sista besöken innan hemgång:)

/ C


Grattis!

Helg igen:) tycker det går tokfort!

Igår fick Jonas ledigt så han slapp jobba em efter nätterna:) Tog oss en promenad med barnen först, sen in med två jättetrötta barn i bilen och åkte tillbaka med Jonas cykel till Örebro, den fungerade inte som den skulle. Barnen somnade snart och sov gott. jag smet in på Ica Maxi och köpte nya Wallander och godis:)
Vi åkte till Hagaparken och träffade Petra, Anders, Elva, Birgitta och Ulf. Dom fiskade kräftor. Tyvärr va inte vädret på våran sida. Det ösregnade! Vi satt i partytältet och åt godis och hade det trevligt. Pojkarna tyckte det va jättespännande:) En kräfta kom upp och den hade dom stenkoll på! Sen vet jag inte om det blev 2 el tre allt som allt:) tack för jättetrevligt sällskap!

Idag ska vi fira Jonas pappa som fyller 65:) GRATTIS!! Det blir smörgåstårta *Mums*
Håller på och städa, men har så j***a ont i min axel, det är så man blir illamående:/ lite träning sen så kanske det känns bättre. Ska försöka få Jonas och massera lite;) om inte Emmy gör det när hon kommer!

Tack för att ni finns! Ni vet vilka ni är:) Ni betyder så mkt för mig!

/ C

Torsdag...

Jaha, vad har hänt sen sist då? Nästa en hel vecka har gått igen, tycker tiden går så fort.
Jobbat har jag gjort och det känns bra när alla ordinarie börjar komma tillbaka:) har haft vikarier som funkat jättebra och dom som inte funkat så bra...men så är det alltid!

Va ute och gick igår med Alexander och Jonathan, dom cyklade och vi skulle ta en morgonpromenad men det blev helt plötsligt en förmiddagspromenad:) dom hittade så mkt kul att kolla på!

Alexander: Mamma varför har hon en sån?
Cissi: En rollator? Den hon håller i?
Alexander: Ja den!
Cissi: Jo, när man blir gammal har man inte så bra balans så då är det bra och hålla sig i den.
Alexander:Okej! Men vi behöver ingen sån (syftar på sig och Jonathan) för vi är NYA!

Haha, är dom inte underbara:)

I tisdags firade vi svärmor som fyllde:) Jonathan valde en jättefin blomma, och Alexander en god choklad, som han tyckte om för farmor skulle ju bjuda honom:) Godingar!

Imorse försov jag mig:/ kollade på kl och då vad den 6!!! Shit!
Jonas kom precis hem han jobbar natt, så han väckte pojkarna och fixade mig och sen tog jag över och gjorde pojkarna klara. Vi va på dagis 10 min senare än vad jag skulle lämnat, tycker jag va jättebra:D
Hann i tid till jobbet med! Sen försov sig Jonas oxå, tror det va stora försovar dagen idag;)

Hämtade pojkarna på dagis och styrde mot Linde, va hem t Malin och Morgan:) vi gick ner till badplatsen och pojkarna badade det va skitkallt!!! Sen hade vi lite picknick jättegott:)
Vi åkte in till Linde och spelade äventyrsgolf:) Jonathan va jätteduktig! Trodde inte han skulle vara så duktigt;) mammas kille såklart;) Alexander va oxå jätteduktig men tröttnade snart och tyckte det va roligare och bada bollen i allt vatten som finns där:D
Malin och jag kämpade och kämpade det va så hård kamp och två starka viljor......hmmm hur gick det då??? Jo MALIN vann! Grattis vännen! Du kämpade väl och va inte sämst;) det va jag:P
Men vi tar väl en returmatch?:)
Tack för en supertrevlig em! gör vi gärna snart igen:)

Nu ska jag kliva genom duschen och sen är kvällen MIN!

/C

--

Jaha, då va det söndag. Det blåser som skrutt här:( det är ngt jag inte tycker om blåst!!
Ska göra en äppelpaj och åka upp med till Jonas på jobbet, dom fikar sig igenom helgen, Nice:)

Har haft så svårt att sova i natt:( men just nu är jag inte så trött, Alexander kom in vid halv 8 och vi låg och mös en stund innan han ville kolla på barnprogram:) men han ligger i sängen. Jonathan sover fortfarande igår väckte jag honom före 10! Snart dax att fixa frukost för vi som är vakna är hungriga:D

Vi orkade inte städa igår:) men vi hade tur och fick godis och chips iallafall;) Så idag när det är så tråkigt väder kanske det skulle passa och städa lite:) sen blir det film för hela slanten, tänker inte gå ut och blåsa bort!
Sen kanske vi har tur och får mat hos mamma och pappa idag:D

Ja vi får se vad denna dag har att erbjuda! Ny dag nya möjligheter:)

Sköt om er och era nära och kära!

/Cissi

Lördag!

Skönt med helg:) Jonas jobbar och det är jättetråkigt. Vet inte vad vi ska hitta på. Fast grabbarna verkar inte lida, dom sitter i sandlådan och leker ute. Mamman i familjen skulle kanske städa lite...
Har lovat grabbarna att städar dom undan sina saker i huset och sina rum så ska dom få varsin peng att köpa lördagsgodis för. Undra vem som ska ge mig lördagspeng till godis:o
Nu står laxen i ugnen,potatisen kokar och romsåsen är på kylning:)

Igår va Micke, Anders, Petra och Elva här och umgicks! Riktigt trevligt med grillat och bada tunna. En ny drink uppfans Midnight Oil...finns säkert en som heter så innan men så blev det:) Gott va de!

Va så kul och träna Bodypump i tisdags, mkt folk blev det men men. Anni va superduktig! Bra kämpat. Malin va inte sämst;) oj vilken tjej och peppa! Jag blev ju stark på kuppen;) Ni va bäst tjejer:) Mera BodyPump Tack!


Annars har jobb stått på agendan hela veckan, det är mkt att göra och lite kämpigt när folk inte kommer och inte gör det dom ska...men det har gått bra vi har ju våra stöttepelare! Hjälps alla åt går det så mkt bättre och det gäller i dom flesta fall i livet!


Omge er med människor ni tycker om och får er och må bra! Hjälp varandra och finns där för varandra! Vi lever bara livet en gång så gör det värt att leva!

/ Cissi


vardag

Det känns att vardagen kommit kapp:( har jag verkligen haft semester? Ja det har jag kanske men det känns så avlägset! Unnar er som har semester nu:) Njut Njut Njut!

Igår va pojkarna på dagis och Alexander har flyttat upp till "stor"avdelning, han är ju stor kille nu;) De hade gått så bra och fick höra positiva saker ang Jonathan oxå det glädjer mig oerhört :D Dom hade haft en kanonbra förmiddag. Jonas sov eftersom han jobbat natt. jag passade på att springa en runda, härligt väder för det!
Vi åt när Jonas vaknat och sen åkte han till jobbet, jag, Jonathan och Alexander styrde kosan mot Linde. Fick en kanon bra vägbeskrivning av Malin så vi hittade dit:) Hann hälsa på Morgan innan han och Nova for vidare mot nya äventyr;)
Det bjöds på kladdkaka*mums* glass och rån, tack Malin det behövde vi;) Pojkarna lekte och busade vi gosade med Zaurak, varnade Malin att Jonas kommer säkert försöka smuggla med sig honom hem nästa gång han blir med;)
Vi satt och pratade skit och mös:) Tack Malin och Zaurak för en jättemysig em! Kommer så snart det passar!

Idag har pojkarna varit på dagis igen:) Jag, Jonas och Kira gick en promenad på runt 1 timme så skönt, men myggorna älskar Jonas;) hem och duschade för att sen hämta barnen, vi åt på Nillas sen åkte Jonas till jobbet. Vi andra ska njuta av solen en stund, sen åker vi till mamma och pappa. Barnen får vara där när mamman tränar BodyPump!!! Ska bli så skönt:)
Sen blir det nog en tidig kväll!

Vi är alla verktyg i varandras liv....
En vän sa det till mig och det stämmer så väl!

/C

Helgen över

Så då är söndagen här och snart förbi...

Helgen har gått jättefort:) har tagit Malins råd och skrattat mig igenom den:) så det kan vara...Måste vara ngt allvarligt;)

Jonas och pojkarna va till Vinön i går och hade en jättebra dag med Anders, Petra och Elva:) åkte båt och njöt av solen på familjedagen som jag såklar missade:(
Idag har dom varit i Linde och kollat på dragracingen, häftigt tycker trollen och det lät massor:)
Vi har träffat lillebror och Jossan idag oxå, så roligt att ni ville hälsa på:)

Nu ikväll har Anni varit här och ätit tacos och kollat på film, hon gav min axel massage oxå, det va sååå skönt! Lite ont;) Men bäst att inte säga ngt:P tack för ikväll gör vi om snart igen!

Nu behöver jag gå ner och bädda åt Jonas i källaren han jobbar natt och vill sova en stund imorgon:)
pojkarna ska till dagis och jag ska passa på att träna;) Alexander ska börja på storavdelning imorgon:o det kommer bli så bra!
Nehe några timmar sömn kanske:)

/C

SOL!

Tror solen fått tag på mitt schema:( jobbar hela helgen och då ska det vara fint. Men till veckan då jag är ledig så ska det bli sämre väder!
Men nu är jag iallafall hemma på mina timmar och ska försöka ta tag i lite måsten! Känns skönt att komma hem och det är lugnt och stilla. Jonas och pojkarna är på Vinön och gottar sig.
Ska passa på och städa av lite, sola kanske ska träna...får se va jag hinner:) Sen ska jag tillbaka...Man kan inte annat än skratta. Förstår mig inte på folk ibland, jag är inte ensam det vet jag;) What to do???
Ska väl sätta lite fart så jag blir klar:)
Längtar sååå tills imorgon!

/C

SOL!

Äntligen har solen kommit tillbaka! Tyvärr har jag ju inte semester längre, men det finns tid att njuta ändå:)

Min axel fick massage, fattar inte hur jag låtit de gå så långt, nu börjar de ju göra ont iochmed att det släpper mer och mer:( fast det är bra! Tack Anni du är toppen:)


Har varit ute och sprungit två gånger den här veckan och igår va det MKT mygg! Det va bara och hålla fart så dom inte satte sig! Hade otroligt svårt att somna igår kväll men somnade tillslut sen drömde jag mardrömmar:(

Jonas jobbar fm idag och gick upp tidigt och då vaknade Alex som låg i våran säng, han och jag somnade om och väcktes av Jonathan runt 8.00 så skönt att sova:D


Ska jobba ikväll kan bli interessant... har mkt att göra många som behöver mkt hjälp! Sen jobbar jag helgen och det ser jag INTE framemot pga olika saker som jag inte tänker ta upp här....

Nu ska vi stoppa lite i magen sen blir de kanske en sväng till Prästryggen, kan ju alltid sola:)

/C


It´s over...

Jaha det va den ledigheten, imorgon är det jobb igen.
Tycker dom lediga dagarna går för fort:( men men så är livet.

 Tränade med Anni i lördags, så härligt! Kroppen mår så bra och huvudet med:) Jonas och pojkarna va oxå med ner och busade.
Hem och åt lite, Jonathans kompis Eliott kom och lekte. Fixade lite tills kvällen, en "Malin sallad" som gick åt:)
Hade en jättetrevlig kväll med mina och Jonas föräldrar! Tack:)
Vi badade och denna gång va det inte lika varmt;)
I Söndags va vi till Arboga t Micke och lämnade hans bil och fick fika:) Tack! Hem och fixa lite, Jonas grejade badtunnan och jag klippte gräset, så min axel har ont:(

Idag tog vi sovmorgon, vaknade vid 8.30 pojkarna sov fortfarande. Kollade på barnprogram på tv innan vi åt frukost, sen gick vi ner och spelade fotboll med Eliott, Beppe, Fabian, Sofia,Ebba och Wilma. Efteråt blev det hämtmat i Beppes trädgård:) Barnen lekte och mammorna pratade:D
Vi kom inte hem förens runt 17 och då va de bara att fixa mat sen lekte barnen en stund innan läggdax:) Nu sover dom gott och jag ska fixa inför morgondagen, extra kläder, rengkläder, stövlar, skor ja 17 vet vad som ska med....
Sen måste jag fixa och äta åt Jonas och mig eftersom vi ska jobba imorgon....
Men nu väntar en veckas tvätt att bli omhändertagen i tvättstugan:( ingen frivillig att hjälpa mig??? nee trodde inte de...
Imorgon ska min axel få massage! längtar:)

/C


Vänner:)

Tack för att ni finns! Utan er skulle livet vara tråkigt:) Hade en sån trevlig kväll igår och det va ni som gjorde den kanon;)

På dagen fixade jag det jag skulle till kvällen, Jonas mådde bättre i ögat och med hjälp av sin bror kom badtunnan på plats!
Städat och snyggt, allt inhandlat och jag stod för dagens vurpa;) men hård som jag är klarade jag mig skinande ur det:)
Micke kom och grabbarna fick nån att busa med medans jag duschade. Anders, Petra, Elva och hundarna kom och Anders gjorde prutade med glassbilen;) Sen kom Anni, Malin och Morgan så nu va vi fulltaliga:D
Jag tog Elva för hon såg väldigt ensam ut och dom andra började på med maten och elda i badtunnan:) Så roligt när man fixar olika saker man får smaka sånt som man inte skulle äta annars som oliver;) haha
Några av oss badade medans Anni spelade gitarr och Malin sjöng och vilken röst hon ha den tjejen det va så man fick gåshud:)
Efterätten plockades fram, hård men god:) bättre lycka nästa gång.
Micke som varit till Tyskland hade hittat ngt av det godaste som finns SVENSK SMULTRON VODKA så gott:)
Det spelades mer gitarr, sjöngs mera sånger och badades fram till midnatt helt underbart! Det får en att uppskatta livet!
Ni är så underbara!

Micke och jag satt kvar till halv tre tror jag kl va:) Sen sov jag gott!

Nu på morgonen konstaterade vi att det nog varit fest här;) men det gick snabbt att städa! Nu väntar jag på att få åka ner och träna med Anni:)

Ikväll blir de mer fest, Jonas pappa har sin första dag som pensionär:)
Mera bad i tunnan och mera grillat och kanske en sallad med oliver;)

Sköt om er och ta vara på varandra!

/C

RSS 2.0