Sega tisdag....

Tisdagar är absolut dom värsta dagarna... segt att komma upp segt att jobba segt va nog dagens ord!
Och till råga på det så har vi mycket att göra på jobbet nu:-S vi far och flänger många som är riktigt sjuka...
Men såhär är det, ibland mycket ibland är det mindre bara att kämpa på.
Sen är det inte så lätt med en grupp med bara tjejer, med olika tycke och smak och enormt mycket egna viljor!
Förstår bara inte varför det är så svårt att acceptera att man tycker olika, man behöver inte hålla med eller tycka lika utan bara acceptera att vi är olika....
Det tar mycket energi när det blir så här:-(
Imorgon ska jag in och jobba extra, det behöver planeras vi har inte en dags framförhållning som det är just nu!
Något som är positivt är att våran lokal har blivit avdelad så nu har vi en köksdel och en kontorsdel tror det kommer bli jättebra när det är klart:)

Jonas och pojkarna var och badade idag när jag kom hem så jag tog en långpromenad i kylan men det va härligt:) hundarna lider inte alls dom ligger och rullar runt lite varstanns dom kommer åt:)
Sen blev det raggmunk och fläsk till kvällsmat.
Nu sover pojkarna, Jonas tränar och jag ska kliva in i duschen sen krypa ner och läsa en bok:)

//Cissi


Måndag

Ja ännu en ny vecka påbörjas:) tycker fortfarande att veckorna och månaderna bara svischar förbi! 

Fick sova inatt:) så skönt och välbehövligt. Var en tidig morgon i morse, hela familjen har förmiddagsvecka. Så vid halv 6 var vi uppe och pojkarna duschade. Det var ju såååå kallt imorse. Jonas tände en brasa när han klev upp, så när jag gick upp efter en kvart så var det varmt och skönt!
Bamse som älskar att vara ute, älskar att ligga i snön var otroligt snabb in i morse;) Kira gick ut och kissade sen in och la sig i sängen igen och sov:) Bamse följde hennes exempel sen kom ju farmor och hämtade dom när hon vaknat!:) TACK SVÄRMOR för hjälpen:)

Jag jobbade bara till 11.30 idag, åkte till Frövi hämtade Jonathan för att åka tillbaka samma väg in till USÖ.
Där kom vi in snabbt och Jonathan skötte sig exemplariskt,  nu undrar ni säkert vad han gjort???
Han fick deg i öronen! Ja så var det faktiskt, för att av modellerna gjuta badproppar:) Jonathan har ju rör, just nu bara i ett öra men troligtvis blir det en op för att sätta in det som ramlat ut...
Vi hade tid kl 13 på Öron och eftersom vi har en så duktig kille gick det snabbt så vi fick tid att ha lite mamma, Jonathan tid:) Va gjorde vi då? Jo vi åkte till Mc Donalds för ingen av oss hade fått någon lunch!
Vi njöt av våran tid, det är så mysigt att bara får vara med en ha uppmärksamheten på en bara för en stund:)

Jonathan<3

Nu ska jag sätta mig i soffan hos mina två älsklingar:) Ska tanka energi... känns som det behövs!
snart kommer även Jonas hem:) han är på möte på brandstationen.


<3

//Cissi

Mera snö! mycket mera snö:)

Japp idag har det kommit ännu mera snö:) Jag älskar ju snö så jag klagar inte!
Barnen är överlyckliga och hundarna med, Jonas har precis plogat av här hemma:) han fick låna Anders fyrhjuling så det gick snabbt och smärtfritt! TACK! Anders, Petra och Elva för hjälpen idag med allt ni gjorde:)
Och förlåt för igår;) vi tar det en annan dag bara vi:D


Kira njuter av sol och snö:)

Bamse älskar oxå snö och bus!

Idag har jag och Jonas städat ur skrivbordet, va mycket skräp man samlar på sig:/ vi har på börjat utrensning i garderoberna i sovrummet oxå samma där va skräp...
slängde precis ihop en banankaka till pojkarnas förtjusning:)

Igår bakade vi lussebullar, och vaniljbullar en omgång till oss och en till Futte:)
Sen blev det äntligen bad i badtunnan så skönt:)
Edde var här på mat och bad, Jimmy lullade hit senare och badade långt in på natten satt dom.
Jag gick och la mig tidigt och läste. Hade Jonathan i sängen, han har hostat så han kräks om nätterna, denna natten var inget undantag:( men vid 1-tiden gav jag honom hostmedicin när vi varit uppe x antal gånger på toaletten. Sen sov vi till 9 i morse, vi vaknade lagom till Bumbibjörnarna:)

Nu ska jag ta ut banankakan ur ugnen och gå ut i snön till ungar och hundar:)

Trevlig söndag på er!
Cissi

Fy vilken natt...

Måste ju säga att det va riktigt skönt att vara ledig idag:D

Jonathan hade jätteont i magen igår och var röd i halsen och vita prickar... Han kräktes en gång sen blev det duschen, där satt han länge skrutten och duschade jag kröp ner i sängen och väntade på att han skulle bli klar...
(Ett gammalt kort på våran goding)

det tog tid men sen kom han ut själv och kröp ner hos mig. Jonas drog vinstlotten i natt för 4 gånger va Jonathan upp och ville duscha för smärtan i magen kändes inte lika mycket när han duschade jag va som en sömngångare, gick tillbaka till sängen och väntade på min skrutt varje gång... Jonas låg i Jonathans säng;) Sen vid 6tiden kom nästa kille och kröp ner och ställde 1000 frågor!!! Men hör och häpna vi somnade om och vaknade 8.45:) men jag skulle ljuga om jag inte sa att jag va trött;)

Dagen har varit lugn:) Jonas har handlat, vi har fixat mat, dammsugit tvättat lite och burit ved! Sen tar vi resten en annan dag, JO! har ju ställt upp adventsstakarna i fönstren. Vet inte om det blir julgardiner eller ej... i vissa rum saknas det foder runt fönstrena och lika så gardinstång:)
Imorgon blir det LUSSEBULLS bak här hemma:)

Nu sover pojkarna och jag hoppas på en lugn natt...
Ska slå mig ner i soffan och njuta av lugnet nu:)

Sov sött! :)
// Cissi

SNÖÖÖÖÖÖÖ

Ja se där nu har det ju kommit endel ljuvlig snö:) jag tycker så mycket om snö!! Bara det är kallt så det inte blir blaskigt direkt och det behöver inte heller blåsa:P men annars är jag nöjd;)
Det blir ju så mycket ljusare och finare med den vita snön...ja här på gården är den gul på vissa ställen...

Imorse när vi vaknade hade det ju kommit endel snö så jag skulle ju bli tvungen att skotta fram bilen... Men min underbara man klev upp med oss och skottade och varmkörde bilen åt oss! Tack så mycket älskling<3
Så hela familjen var uppe tidigt och hundarna busade runt i snön, pojkarna skyndade sig ut och till råga på allt så va vi i tid!!!

På jobbet går det för runt och idag va det inte plogat på vägarna vi åkte men jag och Maria tog oss fram:) kändes skönt när kl va halv två och jag fick åka hem:) och jag fick med mig nya schemat och det kommer bli så bra så:)

Hämtade våra underbara pojkar och Jonathan va lite seg, när vi kom hem hade han ont i halsen:( kollade och han är röd och vita prickar i halsen:/ han va lite varm och ville sitta i knä mest hela kvällen. Men han somnade snart och jag hoppas han kan sova i natt så han blir frisk snart!
Så imorgon bitti hoppas jag på lite sovmorgon, men det är väl för mycket att hoppas på med en goding som Alexander  familjen, våran egen för tidigt väckarklocka.

Imorgon tänkte jag ev att jag och pojkarna ska baka lussebullar:)

Så här går det med två busar och lite mjöl <3

Vi får se va morgondagen har att erbjuda! Sov gott alla ni där ute det ska jag göra:)

Cissi

Tror det blåser lite;)

Inte så lite blåser det heller!! det känns som hela huset ska lyfta emellanåt...

Har jobbat idag och på vissa ställen va det svårt att ta sig fram..men det gick:) Väl hemma så va jag ensam, Jonas på Ikea och pojkarna hos kompisar:) så va gjorde jag när vädret inte lockade för en långpromenad??? jo jag städade lite:P kändes helt ok!
Åkte sen och hämtade två nöjda trötta killar hos kompisarna, Jonas hade maten klar när vi kom hem så det va bara och sätta sig vid dukat bord:) Tack älskling<3

Annars har det inte hänt så mycket speciellt i livet:) det rullar på snart är även november historia!! Är det bara jag som tycker tiden går såååå fort??? Nee kunde väl tänka mig det!;)

Blir lite förändringar för mig på jobbet, men det är till fördel så det blir så bra och jag har valt det helt själv:D

Jag har tänkt på en sak och jag vet nu vilka som VERLIGEN är mina VÄNNER! Ni vet nog vilka ni är:)
Man kan ha många kompisar men bara några få riktiga vänner!
Man behöver inte höras jämt inte heller umgås jämt, det viktiga är att man finns där för varandra!
Och att man verkligen lyssnar på varandra, det märker man ibland att människor "verkar" bry sig/vara intresserade men egentligen har dom inte hört alls på vad man säger... Men det vet jag att NI gör!
Är SÅ GLAD att jag har ER<3



//CISSI

Tisdag

En tidig morgon innebär en tidig kväll:)

Våra pojkar bestämde sig för att just idag skulle vi INTE sova tills klockan ringde... så kl 6.20 satt vi i soffan och kollade barnprogram och jag passade på att mysa med mina mystroll:)
Jonas hade jobbat natt så vi försökte va så tysta vi bara kunde...tror vi lyckades ganska bra;) Jonathan lämnade vi i skolan. Alexander och jag åkte hem och åt en god frukost första för mig andra för honom:D
Jag fixade tvätt och disk sen gick vi ut i fina vädret med våra hårbollar!!!

Tog en tur i skogen där vi lekte kurragömma, Shakira förstår precis hur man gör:) så duktigt tjej. För den tredje gången alex skulle gömma sig släppte hon honom inte med blicken:P
Bamse han är nybörjare....men så duktig han oxå han blir SÅÅÅÅÅ lycklig när han hittar den som gömt sig. Det är jättekul att springa flera varv runt den sten eller det träd man gömt sig vid:D
Väl hemma igen åkt borsten fram, OJ så mycket hår en hund består av!!!

Alex har inte hostat alls mycket idag så när Jonas vaknat bestämde vi oss för att åka till badhuset:) Vi har ju två vattenälskare. Väl där uppe träffade vi på GOASTE ELVA som oxå älskar bada. Hon va ju inte där själv utan pappa Anders va ju oxå med och busade:)

NU är denna mamma trött så här blir det sängen NU!!

//Cissi


Längesedan...

Ja det va ett tag sedan jag skrev... Man skulle ju faktiskt kunna tro att jag har haft annat för mig nu ett tag, och så har väl fallet varit;)
Inte överdrivet supermycket, men det rullar på tokfort tycker jag. Snart är detta året slut!

vad har hänt sedan jag skrev sist??

Både roliga och tråkiga saker, har varit och sagt ett sista förväl till min älskade faster!


För er som inte kände min faster så älskade hon att resa :)
Hon har många vänner där ute i världen, och många i den världen hon är nu.

Ni som varit på begravningar vet ju att det inte är roligt och glatt, MEN vi hade turen och få en så underbar präst:) Hon gjorde cermonin så fin och ljus. HHon framförde min faster som den underbara person hon var alltid med ett leende och glimten i ögat:)
VILA I FRID SIGUN<3


Sen har jag hunnit med att fylla år:) fick över 100 grattisönskningar på FB och många i min mobil:D så glad att se att så många kommer ihåg min dag!
Ja Jonas jag vet att det står på FB;) Meeen är glad att så många såg det och grattade mig, det värmer:)
Jag jobbade tyvärr kväll i fredags så det blev inte mycket firande, men igår fick jag en grattismiddag hos mamma och pappa. Tack så mycket för dom fina örhängena och dom varma goa sockorna, dom går åt idag när jag varit så lat och inte orkat hämta ved;)

Så idag är jag ledig eftersom jag jobbat helgen, det är rikigt skönt:) har gjort det nödvändigaste sen har jag och Alex kollat film och tagit det lugnt han är hostig så vi tar några dagar hemma så han hinner bli frisk:)

Här är han gobullen<3

Jonathan har hittat en ny värld:) kompisarna!!


Det ska helst lekas med någon varje dag och när dom lekt klart så är det inte nog:) så kul att han har många bra kompisar. Det gäller ju oxå som förälder att ge tillfälle för lek med andra. Men det tycker jag fungerar bra.

Alexander har oxå haft kompisar här, det fungerar oxå jättebra! det alla bästa är när dom har varsin kompis då leker alla bäst:)

Nu ska jag planera och förbereda kvällsmaten. Sen tror jag det blir lite träning:D

/Cissi

RSS 2.0