Lek&Bus

Igår kväll bestämmde vi oss för att åka till Lek&buslandet idag:) Jonathan hade studiedag och jag hade ledig dag så vi passade på!
Där inne träffade vi på Lenita och barnen så roligt:) Vi hade alla jätteroligt och dagen avslutades tillsammans på McDonalds med 4 trötta barn och 2 trötta mammor:)
Jag och barnen åkte vidare till Ica Maxi och handlade på vägen hem. Gick smärtfritt med två jättetrötta killar och givetvis lämnade jag handlingsnotan i bilen....men det mesta kom med hem:)
Jag packade upp och pojkarna åt lite, jag hämtade ved, pojkarna åt lite mer. Sen åkte vi med skridskor till Max får se om dom passar:) Efter det styrde vi kosan mot Petra, Anders och Elva. Jonas och Anders la golv, blir jättefint! Tiger och Bamse busade, tikarna va inte lika bus sugna. Elva och pojkarna lekte en stund och jag hann prata med Petra en stund innan det bar av hemåt igen för dusch och nattning, pojkarna somnade ovaggat. Jag har gjort matlådor tills imorgon och nu ska jag plocka fram kläder tills imorgon:) Sen somnar jag oxå ovaggat skulle jag tro;)

Natti!

//Cissi


RSS 2.0