Sjukt...

I natt vaknade Alexander vid 1 och va ledsen, tog upp honom och han va varm! Tänkte inte mkt på de just då för vart är de inte varmt nu?
La honom i våran säng och han sa att han hade ont... Fick vatten och välling sen sov han gott ialla fall! Men inte jag, fast när Jonas sen gick upp hörde jag inget alls. Ställde kl på 7 och ringde jobbet och dagis. Sen sov vi till 9.30:)
Har varit en varm dag idag, svårt att få i pojkarna vatten speciellt Alexander... Men jag kom på en grej;) la isbitar i vattnet i deras flaskor och då drack dom:)
Alexander har mest lullat omkring och tagit litet krafttag ibland..men orken finns inte där. Han somnade nästan på altanen hos farmor efter lunch:)
Jonathan har tyckt de varit tråkigt med en sjuk lillebror och har inte kunnat låta bli att retas. Men han ska gå till dagis imorgon iaf och leka av sig!
Vi va ner och handlade när Jonas kom hem, sen låg jag på soldäck och njöt:D pojkarna va inne på altanen och lekte. Sen ville Jonathan bada:D när vi sen kom upp hade Jonas och Alexander somnat på en varsin dyna på golvet:D
Mamma kom förbi med skor och kläder hon köpt till pojkarna och LEGO:) Jonathan va så glad!
Sen grillade vi fläskfile och kebabspett:) såååå gott:P

/ Minnen är de enda ingen kan ta ifrån en....

sunshine

Har de inte varit underbart detta väder:D sol och bad så skönt! Jag och pojkarna har varit nere på Prästryggen flera dagar. De har varit ganska mkt folk men de är ju så bra strand när man har barn! Mkt Örebro folk är de...
Idag kom de litet åskoväder:) de behövdes för att rensa ur.... jag kan säga att jag hade inte haft ngt emot värmen ett tag till... Vi va nere och badade när de brakade loss, körde hem Emmy och Kenny till vovvarna och sen hem till oss, precis när jag lyfte ur Alexander ur bilen small de till av f*n han blev så rädd och började gråta men de gick snabbt över med lite mys i soffan:) Han sa redan nere vid badet "De åskar på mig" och ville bli buren.... Sen regnade de skapligt me:) men nu kikade solen fram en stund. 
Jonas har jobbat hela dagen och de slog ut hela bruket, vi hade oxå strömlöst ett tag, men här hemma såg vi iaf ngt:)
Igår va Jonas bror m sambo och son här. Jonathan och Martin cyklade runt och hade kul tills Jonathan gjorde en vurpa och skrapa upp mage, armar och kind. Men tuff som han är va han uppe igen, och skulle cykla ner för grannens backe... men vi fick stopp på honom innan de gick illa!
Han pratar och pratar tror han brås på sin mamma:P hihi.... Han hade berättat på dagis hur de blir åska, att varm och kall luft krockar:D Alexander pratar han me:) så ni kan ju tro att Jonas har skavsår i öronen med en sån familj:D
 Idag satt  Jonathan och Alex länge på altanen och lekte tillsammans med lego:)  Jag hann dammsuga av mattan:) Sen har vi gjort rent åt firrarna:P på tiden kanske...
Nu väntar jag på att tvättmaskinen ska bli klar, så pojkarna får shorts med till dagis imorgon:) de är jobb vecka hela vecka... Men pojkarna är inte ledsna för de, dom är ju på de andra dagiset lite omväxling förnöjer:)
I fredags va vi till Alntorps Ö utanför Nora,åkte båt dit och badade, fikade och kollade trollen, men dom sötaste va iaf Jonathan och Alexander:D Dit åker vi fler gånger.

Jonas är på fest vid båtbryggan, en som han hjälpte ta upp båten som sjönk bjuder dom som hjälpte att få upp den på mat! Men honom orkar jag inte vänta på:P ¨vem vet när han kommer hem:D

/ På återseende

Första men inte sista...

En dag för mig själv:)
Jonas tog pojkarna och åkte till Hedemora el där i kring för att kolla när deras kusiner och farbror åker crosstävling. Jag är inte ledsen för de. Får kanske allt som jag vill ha gjort klart! Sen ska jag jobba kväll.
Fick ett sms i natt av min bror, han och pappa är i USA nu, hoppas dom får en bra resa!

Igår va en jobbig dag! Jonas morbror begravdes:( de va så fint men sååååå jobbigt. Alla va så ledsna och de är ju inte så konstigt. Hon som höll i begravningen höll ett så fint tal med händelser ur hans liv som fick oss att dra lite på mungiporna. En av hans vänner plockade en tagetes på kyrkogården innan och när vi gick runt  kistan och sa förväl la han den där:) De var min första begravning jag gick på men tyvärr vet jag att de inte är den sista.... Men jag hoppas de dröjer länge innan nästa!

Jonas och hans bror har hjälpt deras pappa och måla deras hus och de blev klart igår:) så fint så! Pojkarna är oxå blåa som huset;) hihi jaja!

Jonathan cyklar helt utan stödhjul nu:) och fort går de! Nu vill han lära sig och cykla på bakhjulet som grannen gör;)
Det är full fart hela dagarna:) Alexander har lärt sig trampa riktigt på sin trehjuling! Igår kväl hade vi mys i soffan jag och pojkarna när dom andra målade:) kollade Emil och åt chips och popcorn! Idag sa Jonathan att de är lördag! Då får vi köpa godis;) så de skulle dom göra. Hoppas dom får en bra dag :) Jag ska ta mig i kragen och göra nån nytta innan jobbet....

/ Lev livet som att var dag vore den sista!

Utkast: Fan!!!! Hade ...

Fan!!!! Hade just skrivit ett inlägg men de försvann:( ska man orka skriva igen???

Kan ju försöka....

Som jag skrev tidigare har Jonas morbror lämnat oss. De gick så fort och han va bara 57 år! De är orättvist. Jonas, svärmor och min svägerska har gjort ett bra jobb med allt detta innebär. Fixat begravning, avslutat allt som man ska. Pockat ur lägenhet, nu återstår de endel men va de är att tänka på när någon dör....
Jonathan är så pass stor och har kommit med många frågor och de lättar upp i sorgen med ett barns tankar om döden:)
han undrar var pappas morbror är... I himlen svarade jag... Tänkte en lång stund... Hur kom han dit? han blev en ängel och fick vingar så han flög upp... Tittar länge upp mot himlen.... Mamma jag ser han inte:) är de inte underbart !

Pappa och jag va uppe i Stockholm i måndags och tog tag i fasters lägenhet. Så ihelgen ska mamma och pappa köra de sista! Sen blir de firma att städa! Va och hälsade på min faster där hon bor nu! Hon va fint klädd och såg fräsch och pigg ut! Känns bra för oss att se.

Har hunnit med ett besök på Lek&Buslandet oxå:) De va så kul...Tror Emmy tyckte de va allra roligast. Blir nog ett besök där på lördag oxå:)
Här hemma pratade de och funderas mkt! Den största frågan är VARFÖR? Om allt man säger frågar dom varför. Och Alexander den tokungen säger först varför? sen säger han varför igen som ett ord:) haha
Jonathan har lärt sig cykla utan stödhjul! Han cyklar helt själv. Tog väl 5 min sen kunde han:D De går fort fram ibland:) Han är jätteduktig och kan stå upp och trampa med...

Här har ni lite och läsa iaf! Inte lika mkt som inlägget innan men dock ngt!

/ en ny dag imorgon

R.I.P

Jonas morbror har hastigt lämnat oss.... Vila i frid!

RSS 2.0