Fredag igen

Tycker veckorna går jättefort, men det är bra för snart kommer sommaren då:)

Så vad händer ihelgen då? Jo, jag jobbar! Fredag kväll, lördag delad tur och skulle jobbat delad tur på söndag med, men då tog jag komp från 13:) På söndag em ska vi på 90-årskalas:) inte varje dag det händer. Vad ger man en 90 åring???

Ni ska bara veta att nu är vardagsrummet klart med lister och allt! Eller det är en sak kvar, att måla runt fönstrena, men det tar vi när det blir varmare:)
Så idag ska nog Jonas koppla in bioljudet:) och Alexander ska få sitt rum tillbaka, han har sovit inne hos Jonathan. Det har gått jättebra men han vill ha sin säng tillbaka:)

Igår kväll kollade Jonas och jag på den senaste Wallander, men vi hann inte se hela för Jonathan fick ett kruppanfall så vi styrde kosan mot Usö och akuten. Tänkte att vi blir nog sittandes:/ men vi va där 22.50 och va hemma igen vid strax efter 24-tiden:) så skönt att komma hem!
Har inte sovit så bra i natt har haft Jonathan hos oss legat och lyssnat hur han låter och lagt honom bra igen när han började låta illa. Men killen är piggare idag:) Han och Alexander sitter och kollar på film jag städar (inte just nu) ska fixa lite pannbiff och potatis idag tänkte jag:)
Sen kommer Jonas hem och då är det dax för mig att dra mig mot jobbet....

Ha en underbar helg :)


Ser bra ut..

ja det gör jag genom glasögonen alltså:) vilken skillnad det är! Men jag har känt en aning huvudvärk och lite illamående men det kanske är så tills ögonen vänjer sig:) Och jag känner mig jättesuperkort;) känns som jag ska släpa rumpan i marken, och att jag är ungefär lika stora/små som pojkarna;) sen kliver jag lite konstigt och trampar luft:P men det ska nog bli bra det här med!

När jag hämtade gullungarna på dagis idag tittade Jonathan på mig och sa inget, så jag frågade om han kände igen mig? JA! det gör jag ju. Lite pinsam mamma;) Men Alexander som satt i ett annat rum tittade på mig och sa: Mamma jag känner inte igen dig med dom på! Men du är fin:) då blev jag glad:D

Jobbet flyter på går bättre dom dagar det är fint väder, idag va det segt. Jobb imorgon med sen är det ledig helg!! På söndag blir det barnkalas för Alexander på brandstationen! det ska bli spännande:)

Igår hade jag och pojkarna en lugn härlig kväll, vi satt och ritade och jag gjorde brevlådor;) sen blev det bollibompa och en saga sen sov dom gott. Ikväll har Alex varit hes och lite varm så han har varit ganska lugn, efter dusch och bollibompa blev det saga och i kväll va det svårare för båda att somna, Alex hostade och Jonathan hade ont i huvudet:( men nu sussar dom gott! Ska jag oxå göra snart.

Några dagar har det varit mkt tankar och funderingar önskar man bara kunde stänga av tankarna och bli tom....

Nu blir det iaf sängen här:)

Natti natti alla vänner:)

Äntligen fredag!

Vaknade av att Jonas fick ett sms strax före 6, så de va bara och kliva upp min klocka stog ju på 6:)
Fixade iordning frukost och lunch, precis när jag va klar kom Emmy! Hon praktiserar på mitt jobb så idag passade det och åka tillsammans.
Har gått bra och jobba även mötet efter jobbet gick galant:)

Hem och hämta dom två godingarna på dagis, fort gick det för dom att få på sig kläderna när dom hörde att morbror skulle komma snart!
Han stannade till här och kollade över rusten och han tyckte det va riktigt bra:) ännu bättre blir det när det blir riktigt klart, kanske i veckan el vad säger du Jonas;)

Igår ringde jag till mamma och pappa och bjöd in mig och pojkarna på mat för vi är ensamma hemma, Jonas åker Birka med Micke, Per och Futte.
Min lillebror lagade supergod mat, tyckte iaf vi vuxna:) Pojkarna såg mer framemot chips och salta pinnar till Let´s Dance:)

Här hemma ser det ut som ett bombnedslag, i alex rum bor nu alla våra vardagsrumssaker. Slex i sin tur sover över hos sin bror som har en säng där det får plats två! (vilken tur) och det går jättebra och ha dom där tillsammans.
Tvättbergen växer sig större och disken förökar sig, dammet och skiten på fönstrerna syns så bra i solen:/ bara att ta tag i det....
Hade tänkt att göra det nu ikväll när pojkarna somnat, men orken fanns inte där till mer än att hänge en tvätt och köra igång två maskiner. Ny dag imorgon:) (snart så)

Är så glad att det finns så underbara vänner i min och min familjs närhet, ärliga stöttande vänner som aldrig sviker:) Ni vet vilka ni är och ta åt er ni är guld värda!

/Cissi


Alexander 4 år:)

Igår blev Alexander äntligen 4 år som han har längtat:) Han har firats i tre dagar nu och fler lär det bli för alla har inte grattat ännu!
I tisdags blev han riktigt grattad av Anni och Malin. Fick en jättefin alfonströja och ett set med polisbil, motorcykel och helikopter! Det är mkt uppskattat. Vi fikade massor och det blev prat och spel med. Pojkarna fick tillsammans ett spel som heter Twister, riktigt roligt för er som inte provat gör de!! Jonathan, Jag, Anni och Malin spelade flera omgångar. Händer, fötter och rumpor överallt och en gravidmage däremellan. Men hon är smidig måste jag säga:)
Micke och Jonas skruvade tak och fikade. I går kom Micke och grattade Alexander. Dom byggde lego och Alex åkte på sparkcykeln han fick av Micke! Lego av framor och farfar, lego av Jonas och mig och filmer. Av mormor och morfar fick han bord och stolar och lego. Han är jätteduktig och bygga lego!

I måndags åkte jag och Anni till Ullared, kl 03.00 ringde kl och vi va båda snabbt uppe och satt snart i bilen på väg neråt. Astrid va oxå med;) Anni körde hela vägen ner och jag höll henne vaken:) Vi kom ner trots Astrid sinkade oss. Va där nere i tid och åt lite frukost i bilen innan dom öppnade. Sen gick vi lugnt och handlade det vi skulle, riktigt bra gick det! Kl 11.05 satt vi i bilen på väg hem igen och då hade vi oxå ätit mat:) men vi fick med oss det vi skulle och lite till!
Vägen hem gick bättre då va vi överräns med Astrid fram till en rondell i höjd med Mariestad. Men hem kom vi:) Och den dagen fick Anni uppleva en dag i Cissis värld;) med tankar och funderingar! Mkt tok blev det. Kvällen avslutades med god mat och spel! Anni och jag vann dom 3 omgångarna vi spelade:D mot Jonas och Micke.

Hemma är det en byggplats igen, nytt tak i hall och korridor med infällda spotlights. Så snyggt! I vardagsrummet oxå likadant tak oxå med infällda spotlights. Väggarna målas nu vita och nytt golv kommer på plats ev ikväll:)
Hallen och korridoren blir oxå vitmålade. Kommer bli jättebra:) Tack Micke för kanon bra jobb!

Ibland funderar jag hur människor är skapta, hur dom tänker och hur dom agerar. Tror inte att vissa förstår att vissa saker dom gör sårar enormt. Egoister är ett riktigt bra ord! Men jag tror i slutändan är det dom som mår sämst trots allt...

Ska försöka blogga lite oftare...

Ge till dom som är värda de så får du tillbaka!

/Cissi


RSS 2.0