Äntligen fredag!

Då va den äntligen här FREDAGEN! Så skönt när helgen kommer (om man är ledig alltså) och den här helgen är både jag och Jonas lediga:D
Det firar Jonas genom att åka till Fellingsbros ishall och dansa loss till Larz-Christers;) hahaha!

Det har gått bra och jobba, börjar bli mer att göra igen:) Skönt när det flyter på!
Pojkarna har haft påsklov hela veckan! Det har varit välbehövligt för Jonathan mest. Även om han inte går långa dagar så ska han ändå upp och iväg var dag i veckan det känns.
Men nu har farmor och farfar ställt upp! TACK! Ni är guld värda:) så dom har varit med barnen när vi jobbat.

När jag kom hem idag sa Jonathan: Hej! Kan vi spela fotboll? Ja det kan vi göra! Ni som känner mig vet vilken fotbollsbegåvning jag är... ;) men jag ställer självklart upp på mina barn. Och nu är det tyvärr så att Jonathan fullkomligt ÄLSKAR att spela trixa och fixa med fotboll. Så vi åkte ner till Näsbyvallen och spelade i en timme! Och nu har jag lärt mig av min son hur man gör inkast, utsparkar, frisparkar, straffar och mål! Oj oj undar om Frövi IK har någon ledig plats över :P jag anmäler mig genast!
sen när vi spelat klart tog vi ett varv i "lilla spåret" och jag blev ifrån sprungen av mina barn! Fy vilken dålig kondis jag har!!! Mera löpning till lilla mamma:) men jag orkade faktiskt runt hela utan att gå dom gick en bit sen va det full fart igen. Men dom konstaterade att Mamma får inte springa med oss när vi tävlar för då vinner vi aldrig:P

va en sväng och hälsade på mamma och pappa oxå innan vi åkte hem och grillade och busade med hundarna:)
En välbehövlig dusch för oss alla 3 sen mat på altanen med alla mina älsklingar<3 innan Jonas bytte om och for till Broa....
Nu sover Jonathan och Alexander gott, dom längtar precis som vi tills imorgon då den årliga brandkårsfesten går av stapeln! God mat och underbart sällskap, brukar sällan gå fel!
Nu ska jag krypa ner i sängen så jag är utvilad imorgon:)

Kram på alla!

Cissi

Livet är en lång skola...

Saker och ting händer och man lär sig nya saker hela tiden....
Har lärt mig att det finns underbara människor som verkligen är på rätt plats! Tack:) sen lärde jag mig i samma veva att det faktiskt finns människor som inte vill vara till hjälp men man har alltid ett val och hädan efter vet jag hur jag ska välja....
Älskar mina barn mer än något annat så jag gör vad som helst för dom!

<3
Sen hoppas jag att vi gör rätt val men det får tiden utvisa...
I det här fallet bekräftades det vi redan visste... tråkigt när konsekvenserna av en vuxens handlande missgynnar barn:(
Men vi som familj växer oss starkare <3

Kan bara inte förstå hur vissa människor alltid vänder allt till negativt... och att det snackas så mkt och man tror så mkt! jaja... jag är en optimist så är det och jag är ingen prestige människa som alltid måste ha rätt eller min vilja igenom. Jag står för det jag vill och jag lägger ner energi på det jag tycker är viktigt! Alla tycker inte lika så är det!.... Jag är den jag är och jag tänker inte ändra på mig för att passa in eller vara som någon annan vill jag ska vara.

Har varit ute och sprungit med Bamse busen några dagar och det går jättebra :) vi tar det lugnt så vi båda vänjer oss lugnt och fint:)

Sen har ju båda hundarna badat ännu en gång, så härligt tycker båda men Kira är svår att få upp ur vattnet!

Nu ikväll satt Jonathan här vid datorn när jag hjälpte Alexander i duschen, och när vi va klara visade han mig hur han kollar på Spotify på dom låtar han gillar hur det stavas sen skriver han det på ett papper och går sen in på Youtube och skriver in det och kan se videon :) så duktigt kille!

Goding<3

Nu sover våra underbara hjärtan i sina sängar:)

Jag har pratat med en underbar vän nu ikväll:) Tack för du finns i vårat liv!


Nu kom min älskling hem<3

// Cissi

Påsk

En dag kvar av påsken och den är jag LEDIG! Jobbade fredag kväll med Emmy och den blev lite dramatisk men det löste sig på bästa sätt:) Tack EMMY! du är en klippa:) Lördagen en delad tur och det flöt på och va lugnt:) Och idag en dag tur lika lugnt idag så jag och Stina har haft ut dom gamla i solen, åh va dom njöt! Så blir dom nu sjuka är det väl vårat "fel" haha!
Vilket väder helgen har bjudit på:) vi har suttit ute så mkt som vi kunnat och tagit promenader med dom som haft lust. Bäst att passa på och njuta av solen när den visar sig! Jag håller tummarna att det är bra väder imorgon oxå....

I helgen har pojkarna varit hos mormor och morfar och det verkar som alla är nöjda! Alex och mormor var till Marieberg och köpte kläder åt honom, var hans 5-årspresent från mormor och morfar:)
Jonathan och morfar va kvar hemma och hade det bra ute. Dom har inte saknat mig och Jonas allt för mkt:) Jag frågade när vi kom hem om dom haft det bra, ja sa Alex men jag har nog saknat dig och pappa lite men jag har inte tänkt på det! Underbara unge:) Dom har börjat få så fin färg i ansiktet, härliga sol!
Läste någonstanns att det endast krävs 30 min varje dag i solen för att få D-vitaminbehovet fyllt. Mera sol till folket:)

Och veckan som kommer har barnen påsklov och är faktiskt lediga hela veckan! Farmor och farfar ställer upp på onsdag och fredag från det att Jonas åker tills jag kommer hem, skönt för dom att vara helt lediga.
Jonathan behöver verkligen det!

Vissa människor tar mer energi än dom ger, dom måste leva ett jobbigt liv när det mesta är negativt och allt blir till problem. Att alltid ha rätt. Alltid stå i centrum och behöva någons energi.
Är så trött på energitjuvar.... men jag känner att jag inte behöver umgås med dom så det är ju bra! :)
Jag fokuserar på dom som ger energi som jag känner mår bra och inte behöver något hela tiden!
Jag har några få vänner och dom litar jag på till fullo och där det handlar om att GE och TA!
Ni vet vilka ni är<3
Nog om detta!

Bamse och Shakira har tagit sig ett vårdopp! Dom tyckte det va så härligt. Tycker bara det är synd att det inte finns något bra ställe här i Frövi att bada med hundar....
Våra älskar ju att bada och varma dagar vore det ju bra om det fanns något ställe där dom kunde få gå ner och svalka sig.

Bamse och jag har varit ute och joggat lite, det går bra men vi tar det lugnt och försöker hitta ett bra flyt. För även om jag säger att vi ska ut och jogga behöver han ju inte visa att han har 1000 gånger mer energi än mig. Så än så länge är det han som drar runt mig:P
Shakira orkar inte längre följa med på joggingrundor. Hon är ju 9 år och börjar bli stel och trött. Men långapromenader och gärna med ett bad som avslut det gillas skarpt av damen:)
<3

Nu blir det sängen här och hålla tummarna för att barnen sover imorgon så jag får känna av lite ledigt...
Fick faktiskt sova till 8 i fredags! Sen vaknade inte dom förens 9 och då hade jag plockat ur diksmaskinen hängt tvätt och startat två maskiner till :)

Natti natti sov sött!

//Cissi

Kubbpremiär:)

Ja så blev det efter att jag krattat gräsmattan igår så tyckte Jonathan att vi skulle spela kubb...igår ville inte min kropp vara med på det. Men idag efter hämtning på dagis och fritids började kampen om äran!
Det for pinnar högt och lågt på ben och fötter men kul hade vi :D Jag vann båda omgångarna;) eftersom jag spelade med Alex i första matchen och vi vann. Sen spelade jag med Jonathan och vi vann oxå:) vad är summan av detta då??? JO! Att jag är bäst på kubb i och med mitt lag vann båda gångerna:P

Till kvällsmat blev det grillad lax, kokt potatis och kall sås med vitlök ÅH så gott vi luktar nu!

Igår bestämde jag mig för att kratta gräsmattan...den va inte så fin med allt Bamse slaktat:/ och det som göms i snö kommer upp i tö....
Det blev såååå fint och mina armar gjorde sååååå ONT!! Trodde inte jag skulle kunna röra dom i morse men där tog jag fel!
Jag låg i sträck med dom tills jag somnade fråga inte hur jag gjorde:P sen masserade jag rejält oxå! Tydligen så hjälpte de. Annars vet jag inte hur det gått i dag på jobbet. Skönt att vara tillbaka efter sjukdomarna här hemma, vi är inte helt krya men på god väg!

Nu sover godingarna gott, var en tidig morgon och blir en tidig morgon imorgon oxå. Och Jonathan ska med en kompis hem och Alexander ska ha en kompis med sig hem...

Såg nu att jag har lakan hänger ute :( dom torkar dåligt nu! Ska snart hämta in dom...
Tänkte hälla öronrens i Shakiras öron och släppa ut hundarna en stund innan jag intar soffan. Har inga måsten ikväll sååååååååååååå skönt:D

Livet är orättvist och kan ibland kännas hårt.... men glöm ALDRIG! det positiva och det glada det som får dig att LE!

Skickar styrkekramar till alla ER som sörjer eran nära släkting/vän! Det är inte rättvist men ni har varandra!


//CISSI

LÖrdag

Jonas har äntligen kommit iväg och jobbat! Hade gått bra:)

Jag ska mest hålla tyst för min röst är i princip obefintlig... tror det är ganska skönt för mina nära:P
Är fortfarande förkyld och känner mig seg... men det känns som det är på väg åt rätt håll :)
Jonathan och Alexander har börjat hosta mkt:( men idag har båda varit duktiga och tagit hostmedicin:) så jag hoppas på en natt med sömn!!! Vill att det ska ta slut på det sjuka nu....
Skulle ha varit på fest med jobbet ikväll men det blir inte alltid som man planerar:/

Har iaf tagit tag i allt som varit lidnade under den värsta sjukperioden.... har tvättat och hängt 4 maskiner tvätt UTE så det luktar så gott om det!
Ska fortsätta tvätta imorgon och hänga ute de då med om det blir bra väder såklart;) dammsugit och plockat.

Nu ska jag väcka Jonas som sover i soffan :) han somnade till Pensionärsjävlar!! :P
Sen håller vi alla tummar för en natt med sömn!
Sov gott!


//Cissi

Fortfarande i greppet av det elaka viruset:(

ja vi fortsätter hosta snora och tappa rösten här hemma:(
Idag är faktiskt Jonathan tillbaka i skolan för han mådde bra och mindre hostig och snorig än vi här hemma!
Imorse låg vi i sängen och kollade tv och då säger goaste Alexander till mig: OJ! Du har snor där och pekar i min näsa! Tack för den upplysningen jag har undrat va det varit;)

Det blåser lite här idag med inte alls som igår. Ganska bra att det blåser och solen skiner för det torkar upp bra på gräsmattan. När det är riktigt torkat ska vi kratta rent och flytta sandlådan. Längtar tills vi kan börja fixa ute... och på altanen!!! Det är vårat ställe där vi hänger hela sommaren :) älskar våran altan!
Just nu finns det ingen ork kvar... men det kommer så fort detta elaka viruset släpper greppet om mig!

Måste iaf samla lite ork och ta mig ner i tvättstugan för där fylls det på även fast vi är sjuka;)

Fick ett samtal idag:) känns kul!!! Bara att fixa lite viktiga saker..... men det tror jag ska gå vägen....
Håller tummarna!!!

Nu ska jag ner i tvättstugan tar med mig Spotify så går det fortare....så känns det iaf :D
Sen ska jag och Alex spela lite spel och säkert köra lite bilar:)

Ha en bra dag!!
//Cissi

Snor snor och åter snor!

Herr Storm har kommit på besök skönt att sitta inne:)
Men det tråkiga i det hela är att hela huvudet är fullt med snor.... ja tur att det är fullt med ngt iaf;)
Och rösten är inte helt ok... skönt för resten av min fam kanske:P
Jonas har nu varit sjuk en vecka idag och det är kanske lite bättre med inte mkt:/ när ska det ge med sig. Känner ju de för min egen del ska jag oxå behöva vara sjuk så länge??? De hinns inte med nu!!!

Alex insjuknade i söndags i feber och hosta och självklart snor som rinner..
Han är piggare idag men det har varit bättre vissa stunder på dygnen så jag tar inte ut ngt i förskott. Han har haft hög feber och TVÄRVÄGRAR ta alvedon:/ Men tur att det finns suppar! Så han har kunnat sova på nätterna.
I morse va han så pass pigg att vi gick på tandläkarbesöket som var inplanerat! Killen har så fina rena tänder och satt själv i stolen:)Så duktig kille vi har :D Han fick välja en tandborste och valde en GUL för er som inte vet är hans favoritfärg Gul:) sen valde han en liten ödla.
Nu är han piggare för han och storebror tjafsar hur dom ska leka....

Jonathan hade huvudvärk i tisdags när jag hämtade honom fån skolan. På kvällen kändes han varm och på onsdag morgon var han varm! Och frusen. Han och jag hade soffmys hela fm vi åt glass och kollade Mästarnas Mästare. Efter maten började han må illa och kräktes:( sen sov han några timmar. Och på kvällen mådde han illa igen när han lagt sig! Så han kräktes igen och pga av det så va Jonas i sin tur på väg att kräkas så han slog i sin tå i en pall så den gick sönder ev bruten det kom iaf blod. Så en son med hög feber sov, den sonen med feber och som kräks i duschen och mannen i soffan med en skadad tå!
Så det va bara att tvätta rent en i taget! Jonathan är mkt piggare idag med får en feberfri dag och nu håller vi tummarna hårt så det inte kommer tillbaka....
Han leker ju då med lillebror och även han tjafsar...
ska nog hitta på något med dom så dom får annat att tänka på....men det tar emot när jag inte mår bra sj:(

Har tänkt mkt på det här med vänskap och hur människor är....
Jag har helt klart för mig vilka som är mina riktiga vänner! Dom har inga krav på uppmärksamhet och uppriktiga och ärliga. Dom ger och dom tar! Och jag hoppas att dom upplever mig på samma sätt.
Mina äkta vänner ni vet vilka ni är....


Man kommer till olika stadier i livet... Man tycker och tänker olika men man kan ändå hålla ihop om man har förståelse för den andras behov och intressen. Man kan inte alltid vara i fokus och höras mest synas mest och verkar vara intressantast det fungerar kanske ett tag men folk ser igenom fasaden att det inte är äkta.
Vill man ha en äkta vänskap måste man vara öppen och ärlig!
Ärlighet vara längst:)


Kan erkänna att jag känt mig sårad...men jag borde ju ha förstått...
Men nu kan jag berätta att jag är så nöjd med livet just nu. Är så tacksam för min familj, släkt och vänner:)

<3

 Vi är galna men vi trivs så! :)

//Cissi

Hellu!

Återigen har jag varit dålig på att blogga!

Tiden har inte stannat upp heller sedan sist jag bloggade.
 
Just för tillfället är det sjukstuga här hemma :(
Jonas insjuknade i torsdags när vi va i Örebro, halsont feber och förkyld. Han hävdar att det blev på Ikea... men jag tror mer på Bauhaus ;)
han va upp till distrikt på lördagen och tog ett prov men det visade ju tyvärr att det är ett virus... ett elakt sådant. Han är så svullen i halsen och hostar så man tror att snart kommer alla inre organ ut!
Hoppas det ger med sig snart¨...
Alexander har oxå fått feber som sen gav med sig för att sedan komma tillbaka! Igår ville han inte ens ha glass eller dricka men han fick tillslut i sig lite att äta och mkt att dricka :) Man märker tydligt när han har feber för inget smakar... hoppas febern ger med sig tills imorgon...

<3
Jonathan hade huvudvärk när han kom hem från skolan:( han brukar inte ha det och det hade inte varit stökigt heller så det är väl bara och vänta se om han blir liggande han med! Han frös ikväll och somnade snabbt så ngt är det som inte är bra....

<3

En båtresa har vi oxå hunnit med... tyvärr kommer det inga bildbevis för kameran gav upp:(
Men vi hade kul iaf! Trevligt sällskap:) goda drinkar och riktigt bra musik. Vi jag, Jonas, Micke, Samira och Jimmy höll i till 4-5 tiden... iof ställde vi fram kl en timme men men.
Futte hade oturen att göra illa foten:( så han la sig tidigt men det tog vi igen när vi kom till hytten då spelade jag musik för honom medans jag somnade och sov gott till 8:)
TACK! Underbara vänner för en supertrevlig resa... vi gör om det igen!

I helgen har jag och pojkarna gått "Hemdal" med Bamse. Sen söndag la vi godisspår i skogen och pojkarna gömde sig bakom stockar och stenar och en superglad Bamse letade upp dom! Så underbart att se honom sträcka ut i skogen och busa runt!

Imorgon är det sista rallylydnaden. Hoppas jag mår bra så vi kan gå ner och ha en timmes roligt... men det känns oroväckande men jag känner inte efter att det gör ont i halsen, snoret rinner och lederna värker....

Ringde ett samtal igår och får väl se vart det leder... spännade kan bli förändringar;)

Natti natti alla Mystroll!

//Cissi 

RSS 2.0