Fest

Nu är han 30:) och vilken fest det var!

I fredags kom min bror hit och pojkarna tyckte det va så kul, ja vi andra oxå:) Jonas hade jour och fixade inför festen.
På kvällen va han på trisskväll med Micke och Per i Linde och mamma och pappa kom hit och åt mat jättegott Plutten:)
Jag städade och fixade det mest här hemma.

Lördag städade klart det sista, Lillebror åkte in till Örebro och köpte en extern hårddisk till oss så vi kunde lägga all hans musik på den, så nu har vi så vi klarar oss ett tag:P
Vi åkte ner till brandstationen och hjälpte Jonas fixa det sista, tipspromenaden, siffror.
Hem till mamma och pappa och inväntade kusinerna(mina alltså) mamma bjöd på god mat. Jonas och Lillebror åkte ner och kopplade in högtalare och grejade så vi hade musik. Jag åkte från mamma och pappa hem och fixade mig. Millan, Björn och Kenneth kom hit och kikade hur vi bor:) Per hämtade oss till festen.

Kvällen va så kul:D:D
Anders och Petra hade fixat lekar och som Anders sa, ni som inte gillar leka kommer att gilla det efter denna kväll.
Petra va så fin! Magen växer och hon såg ut att må så bra.
Maten var god och drickat ännu godare.
Jonas fick många fina presenter! Speciellt barbaran:) 

Jag, Jonas, Kenneth, Micke och Henrik va kvar sist. Kennet skulle sovit hos mamma och pappa men ångrade sig och var kvar längre och gick hem med oss. Han tog med "damen" vi gick förbi Futte och väckte honom. Kenneth kastade upp den uppblåsbara damen till Futte (efter många försök bosatte hon sig hos Futte)
Väl hemma kokade vi makaroner och kl va då runt 3.30, Jonas åt inte mkt utan han stöp i säng. Lillebror kom hem efter ha kört hem en Henrik som va lite dålig och Micke som va jättetrött:)
Kenneth spelade en låt högt i Jonas öra och låg sked med honom men han bara sov vidare så då tyckte vi oxå det va dax, kl va då 4.

Jonas och jag vaknade runt 9 och ingen kunde somna om så vi klädde på oss och lullade ner till stationen och städade efter festen. Det gick segt men bra blev det:) det flöt i köket på festkvällen....
Hem och la oss i sängen och kolla på Robinson och åt macka, gott!
Kenneth och Lillebror vaknade vid 12.30. Vi beställde pizza och laddade för att släkten skulle komma. Vi fikade med mamma, pappa, moster, mormor,morfar svärmor, kusinerna, Björn och pojkarna. Tårta, bullar, smörgåstårta sen va vi mätta;)
Pojkarna hittade en ny kompis i Björn, så roligt och se.
Det blev en tidigt kväll för oss alla:)

Och det känns än idag! Men det är bara att ladda om batterierna för helgen som kommer då vi ska åka med Birka Paradise på lördag:) ska bli skoj!!!

Nu ska jag lägga barnen i deras sängar och sen duscha och SOVA!!!

/ Ha det bäst! 


Sol sol:)

Jaha då va den ledigheten slut, men nu jobbar jag kväll och två dagar sen är jag ledig i helgen:) då blir det fest! Det kommer lagom med folk och Anders och Petra har fixat massa roligt:) Pojkarna ska sova hos mormor och morfar och tjatar redan om det! Vi va hos mamma och pappa igår och va grabbarna lekte med lego:) TACK Lillebror för dom får leka med det:)
Vilket underbart väder vi har oxå, igår va vi ute nästan hela dagen så jag va seg på kvällen men så skönt seg!

Idag är pojkarna på dagis, va en vecka sen dom va där, så jag har fått några timmar för mig själv. Har gått en långpromenad med Shakira, duschat. Plockat och dammsugit och har satt igång en köttgryta:)
Ska snart gå och hämta pojkarna som säkert haft en bra dag även fast dom inte ville till dagis...

I med lite morötter i grytan och iväg...


Lördag

Jag har turen att jobba i helgen:) Idag jobbar jag delad tur så nu är jag hemma en stund innan jag ska tillbaka igen.. Jonas och pojkarna har åkt till Björsund till min moster och överraskat henne och min mormor och morfar:) Kul Kul!

Vad har hänt?
Vi har fått en treåring i familjen:) Alexander fyllde i tisdags. I Söndags va kusiner och fastrar och farbröder här och grattade. Och Micke oxå:) Det blev tårta och även glass, bullar och kakor. Senare på kvällen kom Anders och Petra och firade och fick fika efter en heldag i Örebro. Fick lite rapport om Jonas fest!

Vi har jobbat och jobbat, hunnit vara hemma med sjuka barn och jobbat lite mer. I torsdags va jag och pojkarna inne på Marieberg och jag köpte mig ett par springskor, vi åt Mc Donalds såklart och handlade mat på Ica Maxi en jättemysig dag:)

Alexander har vaknat tidigt flera mornar i rad och igår va det inget undantag, vid 5.15 när Jonas gick upp vaknade han:( sen somnade han inte om! Jonathan kom upp 6.30 så det va inge bättre de heller.... Jag som hade hoppats på sovmorgon eftersom jag skulle jobba kväll men inte då...

Nu ska jag snöra på mig skorna och ta en sväng med Shakira innan det är dax att åka tillbaka till jobbet:(

/ På återhörande

Kalas..

Snart en vecka till har gått. Är inte på topp känner jag men det finns ju förklaringar till allt...

Vad har hänt sen sist då?
Har jobbat och igår va jag ledig, jag och grabbarna åkte till Ica Maxi och handlade sen åt vi på Mc Donalds en jättemysig dag. va med Jonathan på judo igår, vi kikade mest får se om han vill vara med nån annan gång. Han tyckte det va lagom och prata med sin kompis Anni:) för det berättade han för Alexander att han träffat och pratat med henne. Sen åt vi hos mamma och pappa, Jonas jobbade em:)

Skulle följt med ut och ätit med jobbet i tisdags, men jag hade sån huvudvärk efter den dagens jobb så jag backade ur och vilade, åt sen åkte jag ner och tränade...och det släppte så jag gissar att det kommer ifrån min onda axel:( får se till att träna ännu mer!
Jonas mamma var barnvakt i måndags och hade Shakira ute, hon har ett älgben som hon gnager på och svärmor frågade var det kom ifrån.... Det kommer från älgen sa Jonathan:) haha såklart det gör...Vet hon inte de;)

Har två födelsedagar som kommer här i mars som det planeras lite för. Alexander har bjudit in lite av släkten på söndag och på tisdag fyller killen 3 år:) Måste fixa present i helgen....men vet inte riktigt vad:o Jonas fyller ju 30 snart och fest blir de och planering för det men kul är det:) Glad att Anders och Petra hjälper till men lite saker! Tack!

Alexander har ju blivit så stor kille, har fått stor säng och det är inga problem vi läggning heller:)
Jonathans säng har vi vänt på så han sover "uppe" och han är så duktig, kan väl skryta med att han är torr på nätterna...kan bli nån olycka ibland men vad gör det vi har tvättmaskin:)

Alexander har en bebis i magen som kommer ut i maj som Petras bebis:) pojkarna tycker så mkt om Petra och Anders och hundarna. Dom finns med varje dag när dom leker:) och härmar saker som dom har sagt! Tycker det är fantastiskt hur människor tycker om vissa och vissa inte.....

Måste klaga lite...tycker det är så tråkigt att vara vuxen och behöva jobba...skulle heller umgås med familj och vänner och göra roliga saker. Just nu har alla så fullt upp och de får mig på dåligt humör att vara uppbokad så jag inte har tid med ngt annat.
Nu måste jag göra klart för morgondagen då det ska jobbas igen....
På lördag ska pappa och mamma ha barnen sova där för att se så det går bra tills Jonas 30 års fest... Ska bli skönt att få en barnfri natt faktiskt, håller tummarna att det går bra och dom sover!

/Take Care

Söndag

Igår va vi hemma hos min svägerska och kollade när pojkarnas kusiner åkte cross. Grabbarna åkte med ena kusinen på fyrhjulingen och hade en jättebra dag. Efter mkt om och men grillade vi korv, vissa grillade godis:P
När vi kom ut var det underbart väder, solen värmde så skönt. Men när molnen kom va det inte lika skönt. Vi va inne en stund och Alexander busade med Jonny  och Jonathan skrattade så jag trodde han skulle kissa på sig:)
Åkte hem och fixade mat tills Jonas kom, det blev kött och potatisgratäng:) Kollade med halvt öga på melodifestivalen.
Sen har jag sovit så gott, tyvärr vaknade Alexander när Jonas gick upp men somnade som tur va om igen efter ett tag.
Vi vaknade vid halv nio och nu är det dax för frukost:) Idag kommer pappa hit och ska plantera om blommor med oss så skönt för det är tråkigt! Måste införskaffa mkt planteringsjord först:)

/Ha en bra dag!

RSS 2.0