Söndag

Sov till 9 imorse, sen va det Byggare Bob i vilda västern på tv, så vi låg kvar till 10 och kollade på den. Har nyss ätit frukost, ska plocka fram skridskor och hjälmar så ska vi ner till rinken och åka:) får nog leta fram en kudde och ha på rumpan på mig;) tyvärr blev jag ingen begåvning att åka skridskor... men kan ro andra med goda skratt:D

Jonas jobbar idag så vi får roa oss bäst vi kan, men vi är jättebra på det! Just nu leker dom inne på Jonathans rum med bilar. Men dom kommer nog bli jätteglada när jag avbryter för skridskoåkning!! :)
Ska höra med godingarna va vi ska äta på dagen idag. Igår bad Jonas Jonathan att fixa ngt gott till kvällen, han va så söt och sa att det ska vi göra pappa! Jag är duktig på att skära grönsaker och hjälpa mamma med de jag kan:)

Nehe de här duger inte, ska stoppa in mer ved och gå ner i källaren och hämta skridskorna:)
Hoppas ni får en bra dag!

Tillsammans är vi starka:)

/Cissi


Grattis!

Säger jag till min svägerska som fyller idag:D
Var där nu ikväll och firade henne, fika, bus och prat de gillar vi;) Jonathan och Alexander busade så mkt med Jonny och Emmy dom va såååå trötta när vi kom hem:) Dom somnade så gott i sina sängar helt själva ikväll med:) Jonathan undrade många gånger när Jonny kommer och busar igen. Jonathan sa när han gick och la sig att Jonny är en riktigt stor buse mamma;) det har han helt rätt i!

På dagen idag har jag mamma och grabbarna varit på Marieberg och handlat, hittade som vanligt massor till pojkarna... inte så mkt till mig. Men det kommer den dagen med då jag hittar de jag vill ha:) pojkarna va jätteduktiga öppnade bara provrumsdörren en gång när jag bytte om;)

Blev en superlugn kväll här nu ikväll, jag ska bädda rent sen en sväng genom duschen sen kanske jag kan sova i natt... Är riktigt trött iaf.

En dag i taget...


/ Cissi

Premiär för i år!

Nytt år:) Får se vad detta året har att erbjuda?!

Julen kom fort och försvann lika fort tycker jag. jobbade på julafton till 13.30. Åkte hem till mamma och pappa och firade där. Mkt god mat! Pojkarna va så spända på när tomten skulle komma så dom åt inte så mkt. Dom kollade på Kalle Ankas jul med morbror, jag åkte upp till Jonas på jobbet med julmat, han hade turen att jobba;)
När tomten äntligen kom efter punktering på en av renarna, visade det sig att det var tomtemor som hälsade på i år;) döm om min förvåning när hon klev in. Jag trodde ju det va en annan tomte som skulle komma! Efter någon sekund kopplade det vem det va;) Pojkarna tyckte inte tomten va så otäck i år. Dom hämtade paketen själva och tomtemor fick en varsin kram innan hon gick:)
Två nöjda pojkar lekte med sina saker hela kvällen, och morbror va nöjd han med när han fick bygga Lego!

Annars har det varit ganska lugnt känns det som, Ny år skulle vi firat med mamma, pappa, mormor och morfar. Men pappa mådde inte så bra så vi blev hemma, Micke kom över och firade in det ny året med Oxfile potatisgratäng, fruktsallad, chokladpudding och kladdkaka:)
Grabbarna väntade spänt på 12-slaget och dom höll sig vakna, Jonas somnade i fotöljen vid 22 tiden och la sig 22.20 i sängen. Han va inte ute i snönvädret och kollade på raketerna med oss. Gott nytt år!

Jobbade i helgen, det gick så bra. Louise är tillbaka halvt efter sin mammaledighet och kommer jobba sina helger. Våra helger:) Malin har gått hem på mammaledighet, nu väntar vi med spänning att den lill* ska kika ut!
Malin kom i söndags och hälsade på, riktigt kul!

Idag har pojkarna fått sina rum rensade och ommöblerade! Igår städade dom sina rum och va in till Ikea med Jonas och köpte en låda till Alexander att ha under sängen! Det Alexander behöver är en bokhylla mindre modell kanske blir en sväng till Ikea;)
Va ner till rinken och pojkarna åkte, isen va inte bra men det dög åt dom. TACK MICKE! för du lärt dom resa sig på skridskorna när dom ramlat:) va ju så smidigt att slippa lyfta upp dom hela tiden!

Nu väntar renbäddning av våran säng, disken tvätten och Shakira ska få sig en genomgång! Hon fäller flera kilo om dagen så nu ska jag borsta riktigt och raka henne, lite. Det blir i källaren skulle jag tro, eftersom jag dammsugit och torkat golv här uppe idag!

Hoppas ni får ett bra 2010:)

Det måste gå, det kommer gå! Tillsammans är vi starka!

/Cissi


RSS 2.0