Poolspel

Då va det våran tur att anordna poolspel!
vi hade ett hållbart lag ett bra kioskschema och hade beställt bra väder....

Summan av detta- kiosken gick jättebra, tack alla mammor som ställde upp! Ni gjorde ett toppen jobb:)
- vädret hade vi kunnat fått bättre...men det kunde varit sämre oxå allt är relativt!
- laget kämpade bra! men med kylan som kröp på eftersom det blåste och var mulet sjönk koncentrationen och kämparglöden släcktes. Tycker ni kämpade bra alla killar och tjej!
Jag med fler mammor stod gärna i kiosken, va ju varmt och skönt där inne:) det gick åt många koppar varmt kaffe och många korvar! Tycker det var en bra dag förutom vädret..

Igår var Jonas och några brandgubbar iväg och sköt lerduvor och grillade. Dom hade iaf tur med vädret, uppehåll och emellanåt sken solen upp:)
Då passade jag, Sara, Jossan och barnen att träffas och äta tacos ihop! Tack brudar för en riktigt trevlig kväll:)
Jonathan kom på att han nog inte vill ha några fler småsyskon;) Konstaterade att det har varit suveränt att ha hund under barnens uppväxttid med tanke på allt som hamnar på golvet när dom små äter själv:D
Jossan och barnen åkte hem och jag hörde att dom somnat ovaggat;) Sara hämtade hit busarna som städade åt mig:D kanon!
Sen dök Jonas och Rickard upp för att sen försvinna på ett larm. När dom kom tillbaka va det sovdax för våra killar och dax för filmmys för oss vuxna. Jag såg lite då och då ögonlocken va bra tunga. Även Rickard tyckte det va skönt att vila ögonen, men jag hörde att han va med i Jonas och Saras diskussioner. Sen hitta Jonas en länk på fb med massa goa låtar när det va sovdax....


En frusen målis:)

Gillar denna bild:)

Straffdax....

Nu ska jag krypa ner i soffan under filten för att återfå värmen i kroppen:)

//Cissi

RSS 2.0