!

Måndag idag då, helgen har bara försvunnit...skönt de när det varit en jobbhelg;)
Har väl inte hänt så supermkt sen jag skrev sist. Det rullar på som vanligt med familj, jobb och allt annat. Snorigt är det iaf hos pojkarna:( hoppas det släpper snart de är så tråkigt.
Jag ska ner och hämta ut en medicin idag, hoppas nu innerligt att den hjälper men läkaren trodde ju de:)

Just nu känns allt bara så bra:) har personer runt mig som jag verkligen kan lite på och prata med. Dom finns alltid som ett stöd och dom vet att jag känner likadant som dom. Nu är det bara och se framåt! Vi har så mkt att se framåt, det lite jobbiga tar vi oss igenom tillsammans. Tillsammans är vi starkast! Har ju gått så bra hittills;)

Nu på fm kommer våra garderobsdörrar till hallen:) tänker klä på oss och gå ut i det underbara vädret! På em ska vi ev träffa Eliott, Fabian och Beppe och gå ner till Prästryggen och leka:) ha en underbar dag!

/C

Ingen rubrik

Tillslut gick de vägen! Mkt känslor ovisshet och tårar men va bra det kändes!

I helgen har vi haft våra underbara vänner här på besök, alla bara njuter och inget problem är för stort, inga hinder för höga. Det gäller bara att kunna prata:)

Fredag hamnade vi i Örebro på Strike:) Jonas va mest jämn och vann, Anni som debuterade kom tvåa hon va bäst men de säger vi inte högt;) Sen kom vinnarskallen Micke och sist kom jag, hade ju blivit förvånad om jag inte kommit sist. Bara så ni vet är det TOKhalt på banan:P
efteråt åt vi på Jensens, mums. Riktigt god mat och massa tok:)
Hem till Frövi och Jonas, Micke och Anni somnade i soffan ,jag tog sängen jag:)

Lördag stog badtunna och grillat på schemat, det blev först en sväng till Marieberg med en trevlig utgång på ärendet;) Våfflor till lunch! Grillade vildsvin, en  supergod potatisgratäng till det. Sen va de 4 timmar badtunna så skönt, till och med Micke kröp ner!
Vi spelade Absolut överäns ett par timmar de är ett riktigt roligt spel, speciellt om man är supertrött:)

Söndag åkte vi till Svampen i Örebro, sen blev det Mona Vera till lunch:)
Massage stog på schemat denna dag och vi behövde de verkligen speciellt den som tokror!!!!
Satte ut annons på marsvinen och det kom en tjej från Linde och hämtade dom:) vet att dom kommer få det jättebra där! Shakira är en helt annan hund nu, lugn och tyst de gillar vi;)
Sen blev det dax att avsluta denna underbara helg, alla hem till sitt....men det dröjer inte innan vi ses igen!
Även denna helg har det kommit många tokigheter från vissa av oss;)

Idag har jag varit till Arboga och lämnat Shakira för kastrering, hon har problem med livmodern så nu hoppas vi att tjejen kommer må mkt bättre:) ska först med Jonathan till VC sen ska vi hämta Kira!

Man måste våga för att vinna något!

/C

Kräk!

Oj vilken natt:/ När jag kom hem efter jobbet igår kväll sov gullungarna så gott inga problem sa Jonas med läggning eller något annat! Åh va skönt, gjorde mig iordning och kollade in hos Jonathan, han sov så gott:)
Öppnade dörren till Alexander...hm de luktade så konstigt:( gick fram till sängen och hela sängen nerspydd!!!:S
Va bara till och väcka killen och Jonas duschade av honom medans jag satte igång och sanera sängen!
Han duschade ganska länge och vid 23-tiden satte vi oss och kollade på film han och jag, två gånger kräktes han innan han va trött och ville lägga sig, då va väl klockan närmare 24.... bäddade iordning och han la sig med en burk bredvid sängen... jag klev ner i tvättstugan och plockade in. Hör då från trappen MAMMA!!! springer upp och där står Jonathan, jag måste kräkas!! In på toa han hinner fram till duschen och kräks, så innan han kunde duscha fick jag sanera duschen... Medans han duschade sanerade jag resten av badrummet med Klorin och sprit!! Bäddade iordning hans säng och såklart kräktes han ner täcket när han precis skulle lägga sig! Mamman håller god min och bäddar rent samtidigt som jag försöker vara ett stöd för min lilla sjukling! Nu äntligen lägger han sig, även han får en burk bredvid sängen om det kommer mer.... Mamma kan inte du sitta här tills jag somnar?? Jo, självklart hjärtat gör jag de! Mammans ögon är jättetrötta kroppen lika så...känner hur Jonathan slappnar av medans jag kliar honom på ryggen. Kollar på klockan när jag kommer ut, halv 2. Ner en sväng till i tvättstugan och hänger, stoppar in i tumlaren och laddar en maskin till. Sen kryper jag helt utslagen ner i sängen... Resten av natten är lugn och imorse vaknade pojkarna pigga och glada:)

Det blir inte alltid som man tänkt sig... men allt finns kvar! Tänker på dig vännen:)

Nu blir det och städa inför helgen:) Långledig nu!!

/C


Trött

Jaha de va ett tag sen jag skrev här:/

Mkt har hänt de har bara rullat på jag har inte haft ork att blogga...

Men nu kommer ett kort inlägg innan sovdax för jag är trött:)

Påsken har varit bra, var hos mamma och pappa där även mormor och morfar slöt upp. Lillebror kom även han när det vankades påskmat (läs lax)
massor med god mat, MTK godis och bara lugnt och skönt så kan påsken summeras:)

Alexander har genomgått 4-års kontrollen, efter mkt envishet, motstånd och ovilja gick han igenom:D
Kan bara konstatera att i en 4:a årings huvud rör sig så mycket saker!

Jonathan fick idag listan med klasskompisarna han ska gå med i höst, kommer nog bli kanon:) tycker dom plockat ihop bra klasser:) Nu har vi en kille som tycker första skoldagen inte kan komma fort nog:)
Men vi har så mycket roligt att se framemot innan dess:)

Sänder en bamsekram till en som jag vet behöver det idag! Det är inte dig det är fel på!!!!

Over and out

RSS 2.0