Vår!!

En feberfri dag idag!! Nu håller jag tummarna så hårt att Jonte vaknar upp fortsatt feberfri imorgon med... Det är så han längtar tillbaka till skolan, fast det är väl kompisarna och det sociala han saknar. Alex va så snäll här i veckan och tog med Jontes mattebok hem så han har jobbat på men tyvärr missar han ju så mycket lektionstid. 

Helgen kunde ha börjat bättre men det blir som det blir och förhoppningsvis blir det bra....

Det är så tufft att vara förälder ibland det gör så fruktansvärt ont i hjärtat när man tar vissa beslut men i slutändan hoppas man att det blir bra! 
Har sagt det förut att vara förälder är det svåraste jobbet man någonsin kan ha. Man ska vara en bra förebild, man ska sätta gränser man ska uppfostra man ska göra allt för att barnen ska passa in i samhället och dess normer och regler. 
Jag tycker det viktiga är att barnen respekterar andra människor men med det säger jag inte att dom ska vara vänner med alla att dom ska tycka om alla för det gör inte någon. Men respekten ska finnas där oavsett om det är en klasskamrat en förälder, lärare tränare mor el farförälder! 
Men det är inte lätt.... Jag lägger mig inte i hur någon uppfostrar sina barn eller inte uppfostrar det gör jag ofta klart för våra barn, när dom säger men den gör si den gör så, Ja, men det kan inte jag göra något åt det är inte mitt ansvar, mitt ansvar är att ni ska följa det som vi försöker få med er in för framtiden!
Älskar er så mycket ❤️❤️ jag hoppas att ni alltid ska veta att vi (jag och Jonas) gör allt för er!

Har blivit några promenader med Bamse❤️ och gymet med Jonas! Ja trot eller ej men han har hittat dit igen😉


Vårtecken! 
Jag gillar ju vintern men när dessa vårtecken kommer blir jag så glad för jag gillar även våren och sommaren☀️ 
Gillar inte när snön smälter och sen fryser det på och sen kommer det lite snö som bara smälter bort igen... Att ha hund i sådant väder är inte alltid kul😕
Nu ska jag kolla på Mästarnas Mästare 😄
Hoppas på en bra vecka för alla!
/ C

Sjukstuga

Då har febern hittat till vårat hem, Jonte ligger däckad i hög feber 39-40 grader pendlar det mellan, ibland nere under 38 med Ipren och alvedon i kroppen😕 stackarn! Men han kan iaf äta glass😋 när den väl finns i hemmet! Imorse väntade jag med att åka och handla innan Jonas vaknat då han ska jobba inatt fick han sova ut. Men Jonas sa att han kunde åka och handla glass och några fler saker. Han kommer hem en stund senare med allt utom GLASSEN! Haha😂😂 men han åkte ner igen och gjorde om och gjorde rätt!

Jag har varit ledig idag och det va en härlig dag att vara ledig på, solen sken och det var så skönt. Jag plockade av på altanen och städade, vi la tillsammans dit alla dynor och kuddar. Så vi avnjöt årets första lunch på altanen. 
Bamse njöt av att bästa säsongen är på ingång😄☀️

Alex och Jonas va in till Örebro och dykcenter idag och hämtade Alex kursbok och köpte lite dykutrustning. Han är peppad och så sugen nu. Han gjorde några sidor i boken och det kommer gå så bra för honom! Får se om Jonte oxå blir sugen och hänga på och då går givetvis jag oxå kursen! 
Vi var i väg i tisdags och gjorde ett provdyk. Alex var som fisken i vattnet. Jag och Jonte hade lite svårare och få till allt😂 det blir nog ett till provdyk så vi kommer tillrätta med det!

Nu ska jag krypa ner hos en febrig kille och hoppas vi får en god natts sömn!

/C 

Söndag

Söndag, vad händer idag då?

Jag har ju varit hemma och varit sjuk några dagar... Vaknade nu och känner att det känns så mycket bättre!! Tänk vad vila kan hjälpa kroppen att bli frisk.

Ska börja dagen med en promenad med Bamse😊 sen får vi se vad som händer. Måste iaf ta tag i städningen och tvätten, Jonas har tur och slipper undan, han är på kurs.

Ha en bra söndag! 

Min tur?!

Då va det min tur... Tur och tur?? Jag ligger hemma förkyld och hostar. Jonte va sjuk på lovet, Alex förra veckan och nu jag! Jonas är inne på sin 5-6 vecka med hosta. Typiskt att jag blir sjuk när jag kommit igång med träningen...
så här ligger jag och vilar för det är den enda medicinen förutom nässpray som hjälper.

Har surfat runt på min vän Tessans mat och bakblogg och hittat massor med inspiration iaf😊 något positivt!

Igår fyllde Alex 10 år!! Helt galet, tycker tiden går så fort. 


Han har länge önskat att få dyka så vi slog till och nu ska han bli openwater diver junior🐢🐬 så nöjd glad kille! Men det krävs mkt plugga för honom men vi är helt säkra på att han fixar det! Han har ju hjälp av oss😊 
Han fick en rubrikskub och ett mini biljardbord som vi använde flitigt igår. Han önskade sig även ett spel där man äter godisar som vissa smakar blä😝 jag fick äran att spela med honom...

Vi spelade några omgångar sen fick jag en som smakade usch! Så då slutade vi😉
Nu blir det frukost med Jonas innan han åker iväg på en kurs.

Ha en bra dag!

Inte alltid som planerat....

Det blir inte alltid som man tänkt sig. Igår när Jonas åkt till jobbet och killarna gjorde sig klara och la sig sa Alex att han inte kände sig så pigg. Han var hes och riktigt täppt. Vi beslutade om en dag hemma idag och det var välbehövlig. 
Men jag Hatar och ringa till jobbet och vabba eller sjukskriva mig, vet hur ansträngt det är med personal! Men vad ska man göra barnen är ju det viktigaste.
Idag har Alex legat på soffan hela dagen förutom när han varit på toa eller hämtat glass för det får man äta massor när man är sjuk har vi bestämt😊
När Jonas vaknade hörde jag med honom om han skulle med och träna men han kände sig inte i form så jag åkte ner och körde ett cirkelpass😊

Skönt efter en dag i soffan👍
Sen åkte jag hem och gjorde mig iordning för att få skjuts in till stan för after work (after Wab) med mina fina kollegor från 53:an😊 tack för en trevlig kväll med er!

Nu ikväll fick jag ett sms av en vän, blir så glad över hennes tokiga saker hon gör😂 vet ingen som lyckas som hon med sådant ingen annan gör!! 

Nu ska jag sova här för att orka äta glass och kolla film med Alex imorgon med nu ikväll hade han feber så vi vet vart vi ska vara imorgon😊

Natti! /C

RSS 2.0