Fredag:)

Japp fredag idag :) för många innebär det ledig helg! Men jag har en jobbhelg framför mig, dock blir det lite ledigt imorgon då jag bytt med en kollega som ville vara ledig i juni. Och det passade mig bra för vi är bjudna på dop! 

Jonas och jag införskaffade doppresenter igår mkt nöjda över köpet, hoppas mottagarna gillar det lika mycket som vi.

Har legat lågt med träningen ett tag igen då jag först hade ont i ryggen, det blev mycket bättre efter massagen. 
Sen tappade jag lite motivation när det gymmet jag tränar på ska stänga:(
Men vi har köpt hantlar kettelbells och matta så jag kan och ska köra hemma tills jag vet vart jag vill träna:) 
Läste nämligen en positiv sak på mitt gym idag!!!
Sen har jag haft ont i halsen och varit snorig, men promenader har det iallafall blivit! 
Idag kände jag mig bättre och tog en långpromenad med lite mera tempo och vi gick i skogen så kroppen får jobba lite mer;)
Bamse fick springa efter en tennisboll och nu är han helt slut:) känns skönt!
Jag tog tag i hemmaträning och körde ett cirkelpass👍 
Nu ska jag duscha, äta sen åka till jobbet!
Ha en bra fredag!!

Lite annat än asfalt!
Älskar skogen!

Vila

Nu har det varit lite stilla både här och med träningen. 

Jag gjorde mig illa på jobbet innan påsk och har haft riktigt ont av och till. I måndags var det näst intill outhärdligt😔 så i tisdags var jag till min massör och fick laserbehandling vilket jag tidigare inte tyckt hjälpt... men jag är som så att jag vill känna att det händer något när dom masserar mig😊 men och med att han sa direkt när jag la mig på bänken och pekade på stället där jag har ont och sa Att det såg svullet ut😕 jag hade bara sagt att jag gjort illa mig i ryggen till honom. Men efter laserbehandlingen så masserade och stretchade han och det kändes!
Så kortare promenader och normal rörelse blev ordinationen så gymmet har inte varit prio. Och nu har det varit underbara dagar!☀️
Men det känns som jag snart kan smyga igång och köra nån vecka till innan gymet stänger😔 tråkigt men sant så nu ska jag ta mig en funderare på hur jag ska lägga upp gymträningen...


Igår kväll hade vi bästa Micke här på besök så trevligt💞 

Njuter i solen☀️
Läste ut en bra bok👍
Vilar😊
🌟

Tråkigt...

Lagom när träningen blir en rutin och det blir av händer det något som vänder allt upp och ner....


Jag gjorde illa mig på jobbet tur i oturen var det i samband med påsklovet som jag var helt ledig på! Började jobba igen och det gick men gjorde ont. Nu har jag jobbat tre nätter i rad och sista natten var det riktigt jobbigt😔 men jag har en sådan snäll arbetskamrat som tidigare masserade personalen och hon gick loss på mig! Hon har ett sådant tryck i massagen och hittar
Rätt. Sen har hon en massageapparat som hon kallar ET 🙂 den var en ond skön upplevelse. Resten av natten kändes det mkt bra. Men när jag sen vaknade i dag hade jag så sjukt ont och har haft det under em/kvällen hjälper föga med alvedon och Ipren. 
Jag la mig i spa-badet ett tag och där kunde jag riktigt slappna av! Fick sällskap av både Jonte och Alex😊
Men nu när jag la mig så känner jag att smärtan inte är borta... så imorgon blir det lite och bita i för min massör och träningen får kanske stå tillbaka tills jag inte har så ont... så tråkigt när träningen känns bra för övrigt!
Nog klagat!
Idag sken solen när jag vaknade och fortsatte göra så utan att det blåste något nämnvärt ☀️☀️ satt ute på altanen och åt kvällsmat och innan det låg jag och bara tog det lugnt i solstolen! 

En väl värd investering!
Wilma❤️
☀️☀️
Tröttmössa!

RSS 2.0