:D

ONSDAG: Jag och Bamse var på Rallylydnad, riktigt roligt tror jag det kan bli:) Bamse var lite ofocuserad men det var flera andra hanhundar och många nya dofter:) så fort vi kom hem och jag provade det vi lärt oss fixade han det på en gång så jag tror Rallylydnad kan bli en grej för oss. Sen har jag börjat träna med "Klicker" tycker det verkar vara ett bra inlärningssätt:D

Bamse busen:)

TORSDAG: Per och Martin kom och umgicks med mig och pojkarna. Vi tog oss ner till rinken och pojkarna åkte, jag och Per skottade av hela planen.... det va jobbigt! Men va gör man inte för Frövis barn och ungdomar;)
Korv fick vi oxå där nere, Positiva Frövi delade ut korv med bröd och varm saft så jag tror vi va där nere ca 2 timmar. Sen hem och fixade riktigt mat, Jonas åkte till jobbet på semesterplanering och jag till jobbet och jobbade:)
 
FREDAG: Jonas och pojkarna hade en hemma dag, vilket Jonas behövde som dragit på sig en rejäl förkylning:(
Jag städade av Jonathan och Alexander städade sina rum:) sen lagade vi mat och bara tog det lugnt:)

LÖRDAG: Fick ju sovmorgon så skönt! Vi gick upp vid 9 och åt frukost. Bestämde oss för att åka in till Marieberg och köpa hundmat och kalsonger till Alexander. Och byxor till Jonathan:) Men först ringde jag till goaste Desirée och vi åkte dit och drack saft och pratade massa:) så mysigt! Jonathan och Alexander busade med Eroz sen hamnade som i soffan och kollade på film. När vi sen skulle åka vidare sa Desirée att hon skulle följa med oss:D
Så vi styrde kosan mot Marieberg! Ett besök på Mc Donalds först och va folk det va men vi tog det som det va. H&M fick oxå besök av oss, och även Kappahl! Sen blev det hundmat på Djurens center. En underbar dag med en underbar vän:)
När vi kom hem handlade vi det som behövdes till tacosen som Jonathan önskat:)
Sara, Rickard och Clash kom förbi och hundarna busade och vi åt och pratade, så avslappnat och skönt och resultatet belv två trötta hundar och mätta mattar och hussar:)


SÖNDAG: sovmorgon även denna morgon vid 9 tiden kröp Jonathan ner hos mig och Alexander och vi kollade på bolibompa en stund innan vi intog frukost. Det första pojkarna frågade när dom kom in/vaknade var är pappa? Han jobbar, men inte idag oxå sa dom! Men så är ju livet....
Idag stod "Lilla Vasaloppet" på schemat kl 13 gick startskottet och pojkarna gled runt banan:) så duktiga<3






Efter loppet åkte vi hem och bytte om och styrde kosan mot Arboga och bästa Micke:) som har födelsedag idag!!!

Grattis vännen!!!
Vi blev bjudna på tacos och fika, jättegott! Pojkarna lekte med lego och vi snackade lite skit;)
Visst är det bra att vi kommer och livar upp ibland Micke?;) haha!!

Ikväll har vi inte gjort många knop... fixat lite inför skolstart imorgon, dusch och sen soffhäng. ppojkarna kom i säng tidigt så det bådar gott för kommande vecka!
Såklar kollade Jonas och jag Solsidan det kan man ju inte missa;)
Sen firade vi våran 13:onde förlovningsdag! med Ben & Jerry glass;)

Puss<3<3

Nu sover alla mina pojkar <3
Jag ska släppa ut hundarna sen blir det sängen här!
Sov gott!

// Cissi

Testat ngt nytt!!

Idag har jag pimplat för första gången i mitt liv! =D
Min svåger Per och hans son Martin berättade igår att det skulle vara pimpelfiske vid Prästryggen idag kl 10.
Så efter en lite gnällig morgon kom vi till slut iväg!
Alexander skulle inte pimpla alls sa han när vi kom ner! Men han provade och fick en fisk:)







HALLÅ FISKEN!! FINNS DE NÅN DÄR NERE?


 

Jonathan
däremot ville gärna pimpla och skrev snabbt upp sig med hjälp av kusin Martin.










I väntan på prisutdelningen:)

Jonathan, Martin och Alexander!

Jonathan fick en fisk som jag fiskat upp:D *så stolt*


Så alla tre killarna fick en fisk var att väga in efteråt!
Sen fick alla barn som varit med ovasett om dom fick en fisk eller ej så fick dom välja ett pris:)
både Jonathan och Alexander valde ett set med massa drag, så nu blir det för fam Englin att börja fiska riktigt;)
Har haft en kanonbra dag i gott sällskap!

//Cissi

:-)

Lämnade in datorn på rep idag så just nu gör jag detta inlägg på mini-laptop! Det är inte helt enkelt när man är van med ngt större...
hoppas det va det felet dom flesta trodde de återstår och se:-)
Världens bästa Futte kom förbi idag och lämnade en försenad julkapp till pojkarna. Två Dvd-skärmar där dom kan kolla på varsin film:D fjärrkontroll till "sin" skärm. Och det bästa... HÖRLURAR!!! Dom har båda två provat idag och det funkar fin fint;) var så tyst och lungt en lång stund på em:)

Det blev pannkaka ikväll och två matbröd bakade vi till. Blev jättegott:)
Nu ligger pojkarna och det låter som det är Jonathans tur att hosta:/

Tillbringade en timme i källaren med Shakira idag och nu är hon inte alls fuffig:-) rakade av henne en hel plastpåse med hår och det är inte allt kunde kört mer men lite underull måste hon ha kvar.
Men nu är det dax för henne att duscha så hon ska får gå ut och kissa nu en en snabbis efter duschen... Tror inte matte är den mest populära idag:P
Men jag vet att hon tycker det är skönt när det är klart och hon är kortklippt:)

// Cissi


Uppe med tuppen!

Är så skönt att både Jonathan och Alexander somnar utan problem på kvällarna, vid 20.00 brukar båda sova gott. Om man va smart skulle man göra sig klar och lägga sig i tid... Men varför vara ordentlig?!
Istället sitter jag och glor på dumburken på något oviktigt;) skyll sig själv morgonen efter när en utsövd Alexander tycker 6.30 är en bra tid att vakna och komma in till mamma och pappa och krypa ner :) då vet ju jag att om 30 min ringer väckarklockan och Jonathan ska upp. För ligger jag kvar och drar mig blir det ju han som blir lidande av att vi måste stressa!
Imorse va en sådan morgon, mamman trött! Jonas hade ju varit ute med vaktpatrullen och sett till så lilla Frövi håller sig lugnt:) så honom kunde jag ju inte räkna med han va hemma vid 2-3 tiden så han behövde sova.
Men denna morgon hostade och snorade Alexander jättemycket så jag tyckte det va bättre han satte sig i soffan och kollade tv såå Jonas skulle få sin sömn.
Han kröp upp i soffan med en filt om sig, jag gjorde mig iordning och när jag är klar sitter Jonathan i soffan han med inlindad i en filt:) va skönt för han är så svårväckt på morgonen! så jag tände en brasa och gjorde frukost. Sen skulle det packas för en friluftsdag för Jonathan. Tror vi fick med allt! Dom ska åka skridskor och pimpla nere vid Prästrygen och idag blåser det inte så mycket och tempen -6 solen ser ut att spricka igenom närsomhelst hoppas dom får en underbar förmiddag!

Själv ska jag plocka in lite tvätt och köra ett par maskiner. Se till så pojkarna har kläder tills ikväll, vi ska på handboll i linde tillsammans med mina föräldrar:) jag ska vila lite så jag orkar!


Jonathan <3


Alexander <3

Nehe dax att ta tag i den här dagen hela fm har ju snart gått ;)

ha en bra dag!

//Cissi

tankar

Har haft fint besök här ikväll:) Samira, Jimmy och goa Camilla. Det känns verkligen som vardagslyx!
Vi åt kyckling och pastagratäng, och massor med grönsaker:)
Camilla är en sån go tjej full fart och låter precis som en ett åring ska mest hela tiden och gärna högt:) Sen har hon ju världens härligaste minspel.


Camilla tycker det är så gott med mat, speciellt när man får äta själv med FINGRARNA!

Är hon inte go?!

Hämtade busfröt Clash idag på fm och han och Bamse busade över en timme, sen kom han tillbaka nu på em och ska gå hem om en stund. Båda två börjar bli riktigt trötta:)

Kramas är mysigt!

Nu har jag dig i mina käftar!

Bamse!

Clash!

Bamse!

Har funderat på hur människor fungerar och tänker... Jag vet att jag inte är perfekt själv! Men ibland börjar man fundera över hur andra tänker och resonerar...
Jag mår bra när mina nära och kära mår bra och trivs. Andra gör inte det!
Jag gör saker för mina nära och kära som får dom att må bra och orka med vardagen.
Jag tänker inte karriär, jag tänker inte elitnivå gällande mina barn! Det viktiga är att vi i våran familj mår bra och det gör vi! Vi mår riktigt bra :) ja förutom Alex som haft feber och hosta men det är på tillbaka gång!
Men det är jag och min familj :) jag säger inte hur andra ska leva och vara tänka och tycka!

Ska bli lite kul och se hur det går för andra...

Väntar hem Jonas som har varit och spelat innebandy :) men det blir bara en snabbvisit han och Edde ska ut och hålla Frövi tryggt i natt!
Ska se om jag får ut Bamse och Shakira på kvällskissning... Bamse sover hårt i hallen:)

Sov gott alla vänner!
// Cissi


SOL

En underbar solig dag:) har varit ute med barnen och hundarna en stund. Solen värmer så gott nu!

Jonas, Jimmy, Perra, Esko och Magnus är i Värmlandsskogarna och kollar på svenskavinter rallyt. Dom hade oxå jättefint väder! Och hungriga behöver dom inte vara, dom har ca 100 korvar med sig:P
Hade ju gärna varit med, men vi tog en diskussion och tror inte våran trosiga 4 snart 5-åring fixar en heldag i skogen.... det blir ju fler gånger:)
Jonathan skulle nog fixat de men då hinner han bli några år äldre:)

Ja här hemma flyter det på med en 6-åring som inte vet hur kroppen fungerar, han kladdar värre än en 1 åring. Och rumpan är den till att sitta på? Det positiva är att han verkligen börjat prata med oss och visa hur han känner:) det är rikigt bra även om han har ett ruskigt humör;) 
Så har vi ju oxå våran trotsiga (snart) 5-åring med ett jämt humör ständigt grinig och tycker att vi är sååå dumma föräldrar! Men just nu är han glad och vi föräldrar ligger på plus!!!
Jonathan och Alexander spelar Wii ett nytt spel Slapshot, Nhl hockey. Har lovat att utmana pojkarna i en match:)
Blir väl jag som förlorar som vanligt när jag spelar spel med dom!:)

Hundarna ligger just nu och sover så gott efter bus i snön:) Dom är som galna nu när det kommit mera snö och sen värmer solen så gott!

Men nu blir det utmaning, dom ändrade spel så det blir Wii Sports Resorts kanske mer till min fördel:) Ska kanske fjäska lite för dom med popcorn och godis;)

Har ju fått en ny tele av min älskling<3 tack! vet inte riktigt hur den funkar men de löser sig nog:P

Ha en fortsatt bra lördag!
// Cissi

Bamses bästa vän:)

Nu är det så att Bamse har två bästa vänner:) Alex och sen Clash. Alex är mer myskompis medans Clash är en riktig bus kompis:)

Har varit och hämtat Clash två dagar så pojkarna har fått busa riktigt ute, dom är sedan trötta resten av dagen:)


BAMSE

CLASH


Busar:)

Shakira som bestämmer:)



Så kul att två hanhundar kommer så bra överäns:)

Nu ska jag släppa ut hundarna sen blir det sängen här!

//Cissi

RSS 2.0