Regn

Idag har det varit helt ok med dåligt väder. Tyvärr har det inte varit så roligt att städa men så härligt när det är klart och hela huset skiner:) Men vi har varit så duktiga hela familjen. Tacos gjorde magen glad och sen klippte Jonas sig. Pojkarna har hunnit duscha, ska oxå göra det och hoppas på att de finns ngt varmvatten kvar;)

Igår va jag en sväng upp till Linde och hämta en nyckel till en bil Jonas bror skulle sälja. Senare på dagen kom Eva och Martin till Frövi och kollade på det Jonas byggt:) ett pooldäck och en trappa från altanen och ner till däcket. Blev jättebra, jag har en händig man;)
Per kom när han slutat jobba och vi grillade och åt pastasallad, efterätt blev det med! Chokladpudding och grädde. Hallon, vaniljglass och grädde mums så gott. Barnen badade, cyklade och lekte inne vi märkte knappt av dom:)
På lördag ska vi ev till Linde och Jonas ska hjälpa Per att lägga tak, vi andra njuter väl av ledigheten och håller tummarna för fint väder.

Imorgon kommer Malin och Morgan hit och vi ska grilla och prata en massa:) ska bli jättekul och ses! Tyvärr har Anders oflyt och jobbar...men hoppas Petra och godingen Elva kommer och gör oss sällskap:)

Nu ska jag duscha sen väntar några rader i Potterboken innan John Blund kommer....

Lev livet det går inte i repris!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0