Tiden

Tiden går så ofantligt fort!

Imorgon är det 1maj🌸 sen är det snart sommarlov och semester och snart är det nytt år...

Jag kämpar på med träning och motion, i förrgår fick jag sällskap av Jonas på promenaden. 
Sakta men säkert så kroppen hinner med och att jag bibehåller motivationen. Det bästa är och träna på morgonen eller förmiddagen för mig, sen måste jag bli bättre på att komma i säng och få fler timmar sömn så kroppen och hjärnan hinner återhämta sig:)

Igår vaknade jag efter nattjobb och hade sån värk i ryggen så jag visste inte vart jag skulle ta vägen. Smärtstillande och värme sen kollade jag på hockeyn som gick åt helvete...
Familjen hjälptes åt med middagen och under tiden köttet låg på grillen och gratängen i ugnen kröp jag ner i spa-badet och slappnade av inför nattjobb.
Och här sitter jag nu efter en hektisk inledning på jobbnatten😅 men vi fixar det mesta, utom el-sängar😂 


Jonas och Bamse❤️❤️

Torsdag!

Imorse var huvudet trött och benen stela och tunga😊 men det kändes bra ändå. Gick upp väckte killarna, la mig på soffan och låg där en stund😵 tydligen somnade jag inte bara en gång utan två😉 först när killarna sa hejdå då gick jag upp och fixade frukost. Sen la jag mig i soffan igen och kollade lite på Nyhetsmorgon men somnade ifrån. Tror min kropp behövde den stundens sömn. 


Solen sken☀️ och som tur var hann vi med att njuta av den på en långpromenad👍

Sen plockade jag lite i köket fixade lunch och då vaknade Jonas så efter maten kunde jag börja städa. Skönt och ha städat innan helgen tycker jag😊 och på eftermiddagen kom det både regn och snö🌧❄️ usch men då höll jag mig inne med gott samvete!



Jonas och Nisse va och dök på eftermiddagen 

Skönt med sol på promenaden☀️
Bamse älskar skogspromenader!
Det närmar sig☀️🌴

Ledig dag!

Japp helt ledig dag idag :) väckte killarna och när dom vaknat till så åt vi frukost tillsammans sen åkte dom till skolan, jag och Bamse tog en långpromenad/jogg! Vi hade uppehåll hela tiden och solen värmer

Så gott när den väl är framme.
Bamse ville så gärna bada i alla vattenfyllda diken men så blev inte fallet;) han såg en and som badade och ville inte gå vidare( hade varit roligare och jaga anden i vattnet) 

jag åkte ner till gymet och körde ett pass från Stora träningsboken för kvinnor! Det är ett böjpass och det kändes så skönt:) 
idag kändes det kul och träna och jag börjar längta till nästa pass, det är ett bra tecken på att kroppen svarar och att jag är på rätt väg:)

Ledig dag imorgon med! Får se vad jag hittar på då, Jonas jobbar natt så det är svårt och städa och fixa här hemma. Men ibland måste man bara vara;)




Bamse spanar på anden i vattnet
Vill oxå bada!
❤️
Sol i ansiktet☀️
Slutkörd👊💪

Relax

Klockan ringde 4.30 imorse med, liiite segare idag än igår att kliva upp men jag kom upp och iväg... jag tycker verkligen att tisdagar är veckans segaste dag långt till helgen, man har gått upp på måndagen och  antagligen jobbat eller iaf jag fått iväg killarna till skolan och gjort något så tisdagar är inte min bästa dag, MEN! tisdagar innebär RELAX!!! Hela familjen brukar åka upp till Linde och bada och relaxa:) Jonas och jag brukar försöka simma. Idag var det jag Jonas och Jonte som åkte upp, Alex va hemma med en kompis.

Jonas vaknade upp idag med nackspärr :( massage hos Wille och sen Relax men det var fortfarande stelt när han åkte iväg till jobbet nu ikväll...
Så idag var det jag och Jonte som simmade, jag simmade i en halvtimme Jonte simmade med mig i kanske 10 min;) haha. Så idag blev dagens motion 30 min simning👊
Sakta men säkert börjar mitt tränande liv ta form😄

Relax för kropp och själ👌🌟

4.30

Börjar min dag 4.30... gäsp va segt det är att gå upp då. Men va skönt det är när kl är 14 och man får gå hem då:)

Hade förberett träningsväskan så stannade till på gymet på vägen hem och fick upp pulsen lite med ett cirkelpass💪tänker inte gå ut för hårt för då blir jag sjuk eller skadar mig. Men kommer fortsätta följa stora träningsboken för kvinnor💪
Hade gått mkt på jobbet idag visade stegräknaren över 12000 så det fick räcka med det för jag va inte alls sugen och gå ut i regnvädret idag! Det va inte Bamse heller så vi va överens om att äta och sen inta soffan!
Och här ligger vi och följer hockeyn! Heja Brynäs❤️💛🖤 
Imorgon får vi se vad det blir för form av motion:) för något blir det för jag har bestämt mig👊💪


Bamse kollar hockey😂😂

Påsklov!

Hela familjen har haft påsklov:) 

Jag bara älskar när barnen är lediga!
Har en fördel med det sättet vi på mitt jobb lägger schema på, vi har önskeschema. Både bra och dåligt men mest bra. Jonas har 6 veckors schema som bara rullar på och då är det lätt för mig att anpassa mitt schema. Denna gången gick det perfekt och hela familjen har varit ledig:)
Men imorgon är det åter vardag för alla, Jonas tjuvstartade med nattjobb natten som var...

Det är så otroligt skönt med ledighet tillsammans men vi går varandra på nerverna emellanåt så är det så lite skönt när vardagen kommer. 
Vi har varit på nya hopplandet i Örebro, Jump. 
En av TRE dagar hoppade även jag och Jonas och shit va kul det är:) Jonte och Alex hoppade själva i tisdags, med kompisar på onsdagen och med oss och våra bästa vänner på fredagen:)
I onsdags var jag in till Sofia som jobbar på Cubus på Marieberg och uppdaterade min garderob! Kändes så bra med all hjälp och alla tips:) tack snälla för allt😘


Men tyvärr inser jag att nu måste jag verkligen ta tag i mitt liv... 
jag väger det mesta jag någonsin gjort sen jag var gravid! Jag känner mig trött och orkeslös, ont och stel... så sakta men säkert drar jag igång! Nu kör jag👊
Jag vet vad som krävs och jag vet att jag kan! Jag har verktygen bara motivationen och karaktär som känns långt borta....

Har två roliga resor och se framemot i år, först Rhodos och underbara Kallithea i juni med bästa vännerna💞
Sen Mallorca och Cala Mayor med Jonas bror och sambo💞 ska bli riktigt kul och skönt!
Och då ska jag må bra!

Nu måste jag sova för att orka med morgondagen och jobbet :)


Jonte
Jonte
Jump
Denna kärlek❤️❤️

RSS 2.0