Helg

Helg och jag och pojkarna är lediga, Jonas jobbar. Så vi får roa oss själva:)


För er som undrar känner jag mig bättre i ryggen och höfterna. Så bra så jag och Emmy tränade i tisdags, det är så kul med boxning. Ingen träningsvärk dagen efter heller:)

Ska försöka träna imorgon om nån vill ta grabbarna grus en stund.


Den här veckan har gått fort...Har bara jobbat 2 dagar men det har nog varit tur de för pojkarna har varit så förkylda och hostat så det har varit bra för dom att vara hemma.

Jonas har haft fullt upp med brandkåren, två bränder på två dagar, en tog ett dygn för dom.
Den natten vill jag inte uppleva igen...Barnen va oroliga på förnatten hostade och hade det jobbigt. Tillslut när jag och barnen somnat om runt halv tre, vaknar igen av larmet:( kl va då 3.20 Jonas åkte iväg och lämnade sökaren kvar hemma...Efter en stund drog dom ett till larm, Total larm. Sen hade jag svårt att somna om! Man undrar hur allvarligt det orolig för Jonas så det inte händer ngt... Kl 5 ringer min mobil Jonas som säger att han inte kommer hem för hela byggvaruhuset brinner.... Somnar om till halv 9 då pojkarna vaknar och Jonas ringer igen.
På dagen va vi upp till brandmännen med nya torra kläder och då hade dom just ätit pizza. Hann precis se när det började brinna igen...
Jonas kom hem på em och åkte då nästan direkt upp till Linde och badade och arombastade:)
I torsdags när jag kom hem från jobbet diskuterade vi vad vi skulle hitta på, hann inte så långt innan larmet pep:( Total larm en villa som brann....
Jag och pojkarna tog en promenad, på vägen ringde Anders som va på väg hem från jobbet och undrade om det va hemma hos dom det brann... Vi hämtade bilen på stn och åkte dit och kollade, men det va det inte. Ett gammalt hus som röda korset har loppis i brann. Pojkarna och jag stog och kollade med andra människor och pojkarna tyckdet det va jättespännande att se dom jobba. Tyvärr klarade dom inte byggnaden...
Anni hade följt med Anders hem efter jobbet och blev ensam kvar hos Anders och Petra. Ringde och hörde om hon ville ha sällskap och de ville hon så vi köpte fika och åkte dit och va sociala:) fick jag göra ngt jag tycker är kul och Jonas nght han tycker om.
Pojkarna sa i bilen att dom tycker Anni är jättesöt och har pratat mkt om henne efteråt:) Gjorde gott intryck...men annat hade jag inte förväntat mig:)
VI pratade gamla minnen sen vi jobbade ihop..Gamla tanter som gick bärsärkagång på vårdboendet:) ja och mkt annat oxå. 

Igår jobbade Jonas dubbelt:( men jag och grabbarna hade det bra ändå:) med tacos!! Sen åt vi chips och dip när vi kollade Let´s dance:) Grabbarn somnade skapligt men när Jonas kom hem hostade Jonathan så han inte fick nån luft så vi kollade på Så ska det låta som jag spelat in:) Jonathan somnade och har varit lugn i natt. Han vaknade precis nu!
Alexander vaknade vid 7 och låg och gosade hos mig en stund innan han hittade tv-dosan...

Idag är det underbart väder får se vad denna dag har att erbjuda...

/ Sköt om er!


Veckan

Måndag: Jobbad på fm.  Jag Jonas och pojkarna åkte in till Ikea och köpte speglar till garderobsdörrarna, så nu blir det så fint i sovrummet. Vi åt på Mc Donalds på vägen hem:)
Jonas åkte till Linde och spelade innebandy med Anders och ett gäng. Han va öm när han kom hem.

Tisdag: Jonas kom upp med med möda hade lite träningsvärk:) Jag körde barnen till dagis och åkte till jobbet.
Jonathan följde med en kompis och hans mamma till Kyrkis, jag hämtade Alexander och han dit lagom i tid till fikat:)
Sen provade Jonathan på gymnastik, på vägen hem i bilen sa han att han inte ville ditt igen nästa tisdag...Han får själv välja!
Jonas hade lagat mat när vi kom hem och sen va det läggdax för Alexander. Jonathan ringde till farmor och sa att hon skulle komma in för mamma och pappa ska åka och basta:) De va så skönt!

Igår onsdag hade jag semester skönt tycker säkert många.... men tyvärr så var det för tråkiga omständigheter! Min mosters man Johny "min morbror" skulle begravas...
Cermonin va så fin, dom hade valt låtar som påminde dom Johny. Millan valde Labamba, Kennet What ever you want och Annika Sista dansen. Först spelades Tears in heaven.
Det var så jobbigt och orättvist att det var Jonhy som låg där under det vita bårtäcket som Annika sytt, med dom vackra blommorna. Jag grät genom hela begravningen, kunde knappt titta på min moster och mina kusiner under cermonin. Jag tyckte det va jobbigt vad ska inte dom känna.....
Efteråt åkte vi alla till en herrgård och åt smörgåstårta och umgicks. Vi fick skriva en sista hälsníng på ett papper som dom skulle göra till en minnesbok, så fint!
Tyckte det kändes så overkligt att inte Johny var med! Jag väntade bara på att höra hans röst, hans skratt, hans kommentarer och skämt men det kom inte....Har inte fattat han han är borta!
Men han kommer alltis vara med oss på våra fester sammankomster alltid finnas i våra minnen! R.I.P Johny

Efter fikat åkte vi hem till mormor och morfar och åt lite mat innan vi åkte hem, Jonas åkte iväg och spelade innebandy igen med Anders och gänget. Undra hur han känner sig i kroppen idag då:P
Jag skulle jobbat men har inte sovit i natt för jag har haft så ont i mina höfter speciellt vänster sida, har känt det till och från i 2-3 veckor:( men idag kl 10 ska jag iväg och kolla vad det kan vara....

Igår kväll kom Futte över med skridskor till pojkarna:) Tack, du anar inte vad dom va glada i morse åt dom. Vi ska ner till isen och åka idag:)

/ Take Care


Ny vecka

Tycker veckorna springer iväg! Men det är härligt för då är snart våren och sommaren här:)

Nu är vi så gott som friska iaf:) Så nu är det dagis och jobb som vanligt. Idag är jag ledig och det är så skönt:D Har varit ledig fredag, lördag och söndag med.

Förra helgen va jag och pojkarna in till Örebro och köpte nya fiskar, det blev två hajar:) Så nu är det full fart i akvariet, kul för Tiger att ha ngt att kolla på:)

Annars flyter det på, vi har ju fått vinter:) har fått en backe upplogad här hemma vid gärdet så vi åker för fullt. Passade ju jättebra för denna vecka är det sportlov och då är det väl mkt barn i pulkabacken.

I helgen va Jonas, jag och Futte till Marieberg, Jonas och jag skulle ha kläder till begravningen på onsdag:( sen hittade jag lite mer:P
Träffade Petra och Anders och åt tillsammans med dom va trevligt alltid lika kul att ses.
Se på em va vi ute och åkte bob och pulka i backen. Jonas åkte och handlade vi 17.40, fick larm när han va på Ica och ringde hem för att jag skulle åka ner och betala varorna och ta med dom hem för han hann inte med det. Jag ringde svärmor och hon kom in. När jag kom ner till Ica kom en personal och berättade att en redan betalat våra varor och tagit med dom hem till oss:) Så jag åkte hem igen och i hallen stog Ria! Jättesnällt av henne för hon visste inte att jag skulle komma ner så hon tyckte synd om oss på lördagkvällen och att Ica stänger 18.... men allt löste sig och vi fick en mysig alla hjärtans dag:)
Igår va vi ute hela dagen det va så fint väder! Vi åkte i våran backe och grannarna kom ut och stog och pratade en stund. Jonas tvättade båda bilarna:) jag och pojkarna gjorde Kladdkaka*mums* vi åt pizza igår kväll. Sen blev det Beck i sängen men jag somnade ifrån:)

Vad som händer idag vet jag inte skönt att inte ha ngt planerat! Det jag ska göra är att måla överskåpen till våra sovrumsgarderober, dom nedre är målade och på plats:) Blev så fint, nu ska det bara dit speglar!

Hoppas ni får en underbar vecka!

/Cissi

Sjukstuga...

Snor, slem och hosta. Så ser vardagen ut för tillfället och har gjort sen måndags. Men nu äter killarna pecillin även om det inte är det lättaste att få i dom det.
I måndags va jag och grabbarna till Marieberg och köpte fiskar och gåstavar. Va in på Ica Maxi och handlade mat oxå. På vägen hem somnade båda pojkarna så det va bara att lägga dom i sina sängar:)
I tisdags va jag ledig och då tillbringade vi mestadels av dagen på vårdcentralen:(  läkaren gjorde iaf en grundlig koll speciellt på Jonathan, och det va inte jättebra värden. Jag klippte mig bara jämnade till det, fundrar på att spara ut...
Emmy kom och vi lagade spagetti och köttfäsås sen tränade vi boxning:) så kul!
Jobbade kväll i onsdags, tycker om att jobba kvällarna, vi är tre och allt flyter på bra. Speciellt med vissa.
Jonas har oxå drabbats av dessa baciller:( så han och pojkarna hostar sig genom dagarna och nätterna så dom va hemma i torsdags. Jag va hemma i fredags och vabbade, tråkigt för pojkarna är riktigt gnälliga och griniga, men ingen av oss sover sov vi ska.
Lagade fläskfilé och pommes på kvällen sen blev det chips, jordnötsringar och ostbågar i soffan framför Let´s Dance. När vi lagt barnen började vi kolla på Tropic Thunder, men vi va bra sega för att kolla film.
Igår va vi in till Örebro igen för att reklamera två grodor som dog efter en dag:( pojkarna valde två små hajar som verkar komma bra överräns med dom andra fiskarna. Var tvungen att rasta barnen ute en stund och det blev bobåka i de lilla backen på gärdet här hemma. Vi lagade kycklingfilé och potatisgratäng tills Jonas kom hem frå jobbet. Kollade faktiskt på den första deltävlingen av Melodifestivalen, men inga av våra favoriter gick vidare. Sen planerade vi lite in för den kommande 30-årsfesten:D
I natt har iaf jag sovit ganska bra, Alexander vaknade vid 2 och hostade jättemkt så ha ville ligga hos oss, och lugnade ner sig fort och somnade. Natten före vaknade han vid 1 och va lika hostig och ledsen med kom inte till ro och Jonas som skulle upp och jobba la sig på soffan.

Idag har det kommit mkt snö:D så vi ska ut och leka i snön sen blir det mat hos mamma och pappa:)
Men först ska vi försöka få på oss lite kläder och skotta oss ut:)

/Cissi


RSS 2.0