Såååå segt

Va det att gå upp imorse! Fattade inte först va som hände men efter en stund... aha klockan som ringer;)
Så det va bara och masa sig upp ur sängen och väcka dom små:) Nu är klockan inte toktidigt utan 7... men efter en veckas höstlov är man inkörd på att sova länge på morgonen;) Men upp kom vi och fixa ryggsäckarna med vad som skulle med, mössor, vantar, frukt i den matsäck och sittdyna i den andra och extra strumpor.... har vi allt med?
Iväg kom vi och dom klarade första dagen utan problem vi hade med det som skulle med:)

När jag lämnat barnen bestämde jag mig för att chocka kroppen!! men va nu tänker ni och det gjorde min kropp med... 6 km på elljusspåret och för er som inte vet hur det ser ut så är det upp och ner :) varför detta då? Jo, jag känner att det hände något när vi va på Rhodos, min kropp sög åt sig allt fett den hittade och lämnade kvar kondition och karaktär och viljan där tror jag... nån som vill åka med och leta efter det?? Självklart efter sommaren ;)
Så jag hoppas minska ner på fettet och öka kondition och styrka;) Wish me Luck!

Har varit in till Örebro och köpt lite go dricka tills på lördag:) längtar tror det kommer bli en toppenkväll!

Kvällen avslutades i idrottshallen i Rockhammar och Jonathans innebandy, han tycker det är jättekul! Jag blir så sugen att spela igen när jag ser honom spela! Men jag vet inte vart jag ska hitta tiden till det.....

Killarna sover gott och det tycker min kropp att jag oxå ska göra. Har bara lite och fixa först...

Det är ju som så dom som inte har barn kan inte förstå hur det påverkar ens liv.
Man måste upp på morgonen även om man inte orkar, iväg med dom till skola dagis. Det ska fixas bra mat, mellanmål. Det ska aktiveras både huvud och kropp. Det ska duschas, läsas mysas, prata så viktigt att prata. Det ska tvättas för dom behvöer ha rena kläder, det ska finnas alla sorters kläder!
Ibland blir man trött på alla måsten... MEN jag tröttnar aldrig på mina barn som är så beroende av mig och Jonas. Det är ju för deras skull man faktiskt tar sig upp på morgonen och tar sig genom hela dagen för att lägga sig på kvällen och längta tills morgondagen då man får träffa det bästa som någonsin hänt mig <3


<3<3<3

Nu ska jag sega mig ner i tvättstugan för att sedan sega mig ner i sängen:)
Sov gott alla segisar och piggisar där ute!

//Cissi

Lördag:)

Ikväll va jag så sugen på grillat... så jag startade upp grillen och grillade på lite kött, åhhh va gott det är med grillat! Jonas brukar nästan tröttna på grillat för jag tycker man kan grilla allt ;) till köttet gjorde jag va jag tycker en jättegod gratäng:) och det tyckte resten av familjen med. Det roliga är att Jonathan inte ätit kött på ett tag, han har inte tyckt om.... tur är att han äter potatis, ris, pasta och grönsaker så han överlever, men idag åt han kött!! han tyckte det va jättegott:)

Jag har haft så ont i min levator scapulae... en muskel i axel som hjälper till och lyfta skulderbladet. Har varit på massage lite här och var och dom säger det är så stelt. OJ! va stel du är här... jo jag vet.... kom om tre dagar så får vi jobba loss det där! Mmm men det går inte... tillslut tröttnade jag på det och gick till Fredrik. Han tittade klämde kände jag fick visa rörlighet i axel, nacke och armar... jag funderade lite va han höll på med men jag har hört att han är superduktig. Så jag gjorde som Fredrik sa, svarade på massa frågor om när och hur det gör ont, om det är någon gång det känns något bättre... sen masserade han och drog rätt.. fy F_N va ont det gjorde.!!!
Jag brukar tycka det är lite skönt när det gör ont, ont skönt kallar jag det... men det här va inte ens ont skönt:/ Ta på dig tröjan så ska vi prata om din axel sa Fredrik, jag gjorde som han sa och väntade på att få höra.... Va stel du är kom tillbaka om tre dagar.... Det är så här din muskel (levator scapulae) är för kort. För kort??? va?? när hände det?? Vi diskuterade och fick tips på hur jag ska göra för att det inte ska göra så ont. Fick övningar som jag tyvärr är alldeles för dålig på att göra :( men men det är jag som får lida.
Det jag är så otroligt glad för är att jag nu vet vad det är för fel att det finns en orsak till smärtan och att det inte är farligt och träna tillexempel och att jag inte behöver äta värktabletter för att någon tror det är en inflammation...
Nu har jag fått ont i höger höft oxå :/ så jag tog upp telefonen ringde Fredrik fick tid dagen efter :) åkte dit och även denna gång samtal om smärta, ej smärta mm. Sen fick jag lägga mig på britsen, han drog och masserade skulle tänja höger ben, jag ska försöka förklara... jag ligger på rygg med båda benen raka, Fredrik tar mitt högra ben och böjder det i 90 grader och vinklar det innåt kroppen. Då frågar han mig är du gammal hockeyspelare??? Jag? Jo, såg du inte mig när jag spelade i Elitserien 2000??? Ehhh nee jag kan knappt åka skridskor!! Hur så??
Jo jag tycker du påminner om en hockeyspelare i hur dina muskler är byggda... jo jag vet att jag har hockeystjärt.... och han sa att jag är starkare i framsida överkropp än baksida... vart är dom musklerna undrar jag?? Någon som sett dom???
Men jag är otroligt glad att jag gick till Fredrik, för nu vet jag att mitt högra ben är kortare, och min muskel är kortare... hela jag är kortare ;)

Jag har fin vecka nu som kommer ledig till torsdag kl 14.15 :)) ska bli skönt, men kommer känna mig helt lost på torsdag när jag kommer till jobbet.

Måste ju berätta... idag va jag och killarna till affären. Jag hade varit så duktig och skriva ner vad jag skulle handla. Åkte iväg och kommer till affären då ligger lappen kvar hemma såklart! Men vi handlar och när vi kommer hem ligger lappen på köksbordet och jag har inte glömt en enda sak :D så stolt!! haha!

Nu ska jag fixa lite sen blir det sägen för imorgon ska jag och killarna åka med Sara & Rickard till Fellingsbro och åka skridskor... Jippi! säger killarna som kan åka hur länge som helst, jag tröttnar efter ca 5 min och har ont i fötterna:P haha!

Sov sött!

//CISSI

Pannkakor....

...blev det... mycket gott om jag får säga det själv:)
Jag tycker om att laga mat, bara jag vet vad jag ska laga och allt finns hemma då är det inga problem. Sen tycker jag det är jätteroligt när man är fler som lagar mat tillsammans.
Sen har vi två barn ju... som äter mat och ibland JÄTTEmycket mat! Det roliga med dom är ofta tycker den ena om en rätt men inte den andra...sen lagar man något annat en annan dag och dår är det tvärtom! Jag svälter gör dom iaf inte, för dom har tur att ha en mormor och morfar och farmor och farfar som oxå lagar mat. Dom äter ofta bra när dom är borta.... får ni ingen mat hemma brukar morfar fråga dom och med glimten i ögat svarar dom jämt Nej! ;)

Micke va här en stund nu ikväll, han och pojkarna skrev önskelista:) Jonathan säger att han inte tror på tomten utan att det bara är en som klätt ut sig! Vem är det som klätt ut sig då? Frågar jag. Inte vet jag, vet du säger han. Nej! jag vet att tomten finns.... det är ingen som klär ut sig! Då blir han lite fundersam ;) skulle tro att han inte går på det i år... men då får han hålla tyst så Alexander får fortsätta tro något år till :) Men jag tror på tomten för han va hos oss förra julen :) jag hämtade honom själv med bil ;)

Alexander, Jonathan och Tomten !!

Ikväll var det full omgång i hockeyn, Micke skulle åka hem innan hockeyn började, han kom iväg i andra periodpausen ;)
Vi satt och pratade om stämningen på hockey och fotbollsmatcher.... det är skrämmande hur vuxna människor beter sig!!
Alla är vi emot mobbing och trakaserier i vanliga vardagen....men vissa så fort dom kommer ihop med fler så ska det skrikas hator och rasistiska ord!! Jag blir så arg.... för vi tar med våra barn som vi jobbar stenhårt med att vara en bra kompis.... vad ger det här för signaler??? Vuxna människor som mobbar och trakasserar!!!
Varför inte heja på "sitt" lag med positiva hejjarop? Positiva saker! Jag blir så trött.....
Laget spelar väl inte bättre för några skriker hata andra laget?? 
Ne nu blir jag så upprörd så jag måste lägga av med min egna lilla debatt här :)

Glada är vi här i huset för båda lagen vi hejar på här tog hem 3 poäng vardera :) Heja heja!!!

Jonas har åkt och jobbat, så nu får jag frysa i min ensamhet i natt, vilken skillnad det är på temperarturen i rummet när han är borta. Jag har gift mig med ett element ;)
Får lägga Shakira under täcket så vi kan värma varandra.... fast hon tycker det blir för varmt och lägger sig på golvet!
Nu ska jag gå och göra mig opopulär hos Shakira... ska göra rent hennes öron:/ det tycker hon inte om men hon tycker det är skönt efteråt och hon ligger stilla hela tiden. Sen får jag fjäska lite, erbjuda henne Jonas sida i sängen så är vi kompisar igen :)

Sov gott alla ni där ute!

//Cissi

Lov

Då har två dagar på höstlovet gått. Killarna kommer vara lediga hela veckan....det kommer inte jag vara :/
Har inget speciellt planerat, tycker man läser och hör att alla ska göra så mkt. Men jag känner inte för att åka in till Lek & Buslandet eller till något badhus. Det är ju säkert tok mkt folk där! Eller så tänker folk som jag att det inte är ngn ide så är det inte mkt folk;)
Men det är skönt att bara ta det lugnt och vara lediga:)

Igår gick vi en promenad med Shakira, Clash och Bamse. Lämnade av två trötta hundar och åkte in till Örebro där vi åt på Pizza Hut :) sen in på City Gross och handlade lite. När vi kom hem hann jag dammsuga innan vi fick besök av min svägerska och två av pojkarnas kusiner:) dom firade Jonathan och vi fikade. Och lyssnade på Emmys bravader ;) hon är för rolig den bruden:P igår va hon och tittade på lägenhet, så nu blir det tomt på barn där hemma :/ bara "lilla" Kenny kvar hemma!

Jonas var på övning och vi andra tog det lugnt här hemma:) fixade ihop en stek och kollade på tv. Jonas åkte sedan iväg och jobbade natt vi la oss i våran säng och somnade så gott alla tre, vaknade lite senare och la in  pojkarna i deras sängar så fortsatte jag och Shakira och sova:)

Imorse sov vi till 9, tog lång frukost sen ut för att Jonas skulle få sova. Vi hämtade Bamse och Clash och tog en sväng som passade alla killarna, skogsväg så man får kämpa lite med cykeln! Och sedan ett gärde med stenar så man får sträcka ut och klättra:) alla njöt i fulla drag!

Jonathan, Alexander, Bamse & Clash :)

För er som undrar vart Shakira är... hon finns kvar :) men hon tycker att dom här småpojkarna är för jobbiga att vara med för mkt, hon tyckte det räckte med en promenad med dom igår!
Hon har legat hemma hos sin bästa husse och myst:) för det är husses hund! Ibland när jag ska ut och gå om Jonas sitter och kollar tv eller ngt annat så kommer hon inte när jag ropar att vi ska ut och gå.... så jag får gå in med halsband och koppel och koppla henne och leda henne ut!!
Sen är det segt på vägen bort men när det visar sig att vi är på väg hem springer hon på ;) lurvtussan<3

Nu ska jag sätta mig på cykeln och åka och köpa mjölk och grädde, Micke kommer hit och jag vet att han tycker om pannkaka :)

Läser ni Maries blogg? det gör jag och gråter och känner samtidigt en enorm glädje att det gått så bra och så glad att ha så underbara vänner :)

Läser oxå Alfreds blogg, han är en av showartisterna vi träffade på Rhodos. Kika in och se hur det går för denna kille:)

Nu måste jag sätta lite fart om det ska bli några pannkakor idag :D

//Cissi

RSS 2.0