Gott Nytt År!

Önska alla ett riktigt Gott Nytt År!

Ikväll blir det god mat, tror det blir grillat;) potatisgratäng och efterätt. Trevlig sällskap!

/ På återseende 2010!
  Cissi

Kallt!

Idag är det en kall dag:) -16 står våran termometer på. Här inne eldas det för fullt:) härligt.

Helgen har gått fort som vanligt, vi har varit ute mycket och haft så kul i snön,har tagit kort med kameran med inte lagt in dom i datorn än... det kommer! Va kul det är med en riktigt kamera:)
I lördags va Jonas och jag in till Örebro, Marieberg och handlade dom sista julklapparna. Hittade längdskidor på Stadium Outlet (tycker den butiken är kanon) som pojkarna fick när vi kom hem, då va det ca -20 men jag och pojkarna va ute en stund iaf:) dom va jätteduktiga att åka. Igår kämpade dom sig runt en plogad bana på gärdet.
I fredags va vi på Frövi med hela släkten på Jonas sida och åt julbord:) mkt trevligt!

Igår va vi till Linde på kalas:) mycket trevligt. Så gott med fika! Vi stannade kvar längre och barnen lekte med kusin så roligt när det går bra. Vi åt innan vi åkte hemöver.

I morse vaknade vi av ett sms av Leo, han hade ett uppdrag till Jonas eftersom han uppåt och åker skidor och har det bra:) Jonas ska spola is på rinken:) ska bli kul och åka!

Idag blir det att städa innan kvällsturen. I em kommer Lillebror och stannar över jul, det ska bli kul:) Nehe dax att sätta lite fart då kanske:)

Ha en bra dag!
/C

Snö och kyla!

Är det inte underbart:) Tyvärr blåste det lite för mkt idag på fm när jag och pojkarna va ute men vi lekte på ändå. Idag va det Bob, pulka och stjärtlapp som va det roliga idag.
Det va lite svårkört för pojkarna med boben, men jag satte mig på och tryckte till det;) så sen blev det åka av!! Jag skottade endel men det kom en tanke att Jonas skulle låna fyrhjuling med snöblad så varför offra sig i onödan:)

In och fixa mat, pojkarna kollade Blixten så jag fick fixa i lugn och ro. Lagom när vi ätit upp vaknade Jonas och kom ut i det han tyckte va en bastu;) jag hade eldat sen 9 när vi gick upp:P
Sen hämtade han fyrhjulingen, antar att han plogade av där han hämtade den oxå...annars ska han få höra!
Jonas och pojkarna plogade, jag skottade där dom inte kom åt och sen plockade jag in flera lådor med ved i garaget:) Belönade oss med äppelpaj och vaniljsås...mkt gott:)

Lämnade av pojkarna hos morfar, Alexander hade ringt och hört så han va hemma först:) jag och Jonas åkte vidare till Linde och relaxen... så skönt, förutom när jag blev utburen och rullad och fick massor med snö på mig... hade nog;) tänkt göra det själv i min egen takt:P men men så blev det inte Futte!!!
När vi hämtade pojkarna hos mamma och pappa hade dom inte alls bråttom hem, dom satt och byggde lego:)
Väl hemma blev det tandborstning och tvättning, sen saga i sängen. Dom somnade sanbbt båda två:) Jonas och jag fick en lite prat stund innan han åkte till jobbet, sista natten:) Tack Jonas för att du kunde stänga fönstret så jag slipper sova med dubbla täcken i natt;)

Folk är inte alltid som man tror sig uppfatta dom...

Sov gott alla där ute!

Kram C

SNÖ!!

Nu är det äntligen vinter!!:) Hoppas det kommer lite kyla så det får ligga kvar...

Lämnade pojkarna på dagis imorse, vi gick dit. Snöbollskrig blev det killarna mot mig!
Fortsatte mot brandstationen där jag tränade en timme, så skönt! Lite tråkigt att träna sj men va gör man inte!
Duschade åt frukost och kollade tv, vet inte sen när jag gjorde det?! (Ja på dagen alltså) en vända ner i tvättstugan, skönt med torktumlare...tråkigt att man måste vika tvätten i vilket fall! Sen förberedde jag maten tills matmonsterna skulle komma hem:D Tog med mig Kira och hon älskar oxå snö! Pojkarna hade pysslat på dagis och vi fick med oss två fina ljuslyktor hem:) Kira tyckte snöbollskrig va superkul! Sen några rullningar i snön innan vi kom hem. Fick i oss mat och ut i snön igen:D ja jag skottade trottoaren... grabbarna skulle bygga hopp till deras bobbar;) men dom tröttnade snart. Snöbollskrig mot farmor va skoj!

Jonas vaknade skapligt och efter han ätit och skottat åkte vi till Marieberg, ett stopp på MC sen blev det Stadium Outlet, Stadium och Intersport. Nu har grabbarna nya vinterkängor;) man blir lika överraskad varje år...

Nu sover pojkarna sen ett tag tillbaka, Jonas kämpar på med sitt nattjobb och jag ska förbarma mig över alla lakan i tvättstugan...

På återseende!

/C

På´t igen

Ja det va längesen jag bloggade...tappade lusten någonstans. Men nu gör jag ett nytt försök

Har en 5-åring här hemma nu:) tänk att det går så fort! ojoj:) Tiden försvinner någonstans tror jag vart vet jag inte...nån som har ett tips? Snart börjar han skolan och då är han ju "stor" känns så viktigt att ta vara på tiden man har med dom!

På jobbet finns det att göra, har varit riktigt tufft ett tag. har jobbat helgen det har gått jättebra men sååå skönt att vara ledig till torsdag kväll;) Har varit iväg på verksamhetsplanering på Loka brunn och det va jättebra. Fick gjort det vi skulle. Tyvärr fick en arbetskamrat så ont så hennes man kom och hämtade henne på torsdagskvällen! Så underbart med personer som ställer upp! Måste ju säga det samma om arbetskamraterna som fanns med och stöttade henne.

I lördags va vi till Linde på fest på hotellet, så kul hade vi! det va Lindesbergsräddningstjänst som ville tacka alla brandmän med fruar för att vi ställt upp...Jo ni läste rätt ala fruar fick en röd fin ros som tack! Det är ju ändå vi som ser till att allt fungerar så att dom kan ha sina jourer som dom ska:) Vi festade på tills det va dax att åka hem! Tack alla ni som va med och Frövi som höll igång festen;)

sen förstår jag mig inte på folk.... vet inte vad jag ska säga men så är det bara!

Idag har det börjat snöa och det är sååå härligt  tycker jag och barnen (inte Jonas). Så imorgon skulle jag tro att det är en ute dag i snön som gäller för pojkarna och mig. så Jonas får sova eftersom han jobbat natt:)

Nu måste jag lägga mig... dagis imorgon jag passar nog på att träna då!

Sov gott alla ni!

/C


RSS 2.0