Ny vecka...

Ny vecka nya tag:)

Vaknade först av alla idag utvilad! Jonathan vaknade strax efter och vi kröp upp i soffan och kollade på lilla röda traktorn, det dröjde inte länge innan Alexander kom smygande (el inte) pappa sa att jag skulle stänga dörren sa han och kröp upp hos oss:) Mys på morgonen det tycker jag om.
Jonas ville sova lite längre för han jobbar natt. Vi åt frukost i vardagsrummet och klädde på oss, Jonas kom lagom upp och sa hejdå så for vi mot Marieberg galleria som det nu heter:) Handlade mest kläder till pojkarna, Jonathan är väldigt med och bestämmer vad han vill ha:) H&M blev det och vi kom ut med 3 par jeans, två huvtröjor och många långärmade t-shirts! Ett besök på Mc. Skor på skopunkten, men det fanns inte stövlar som vi ville ha. Blir en vända till Prästtorpet skulle jag tro:) Efter ett besök på stadium outlet sa båda pojkarna att nu vill vi åka hem:) det gjorde vi!
Handlade lite och hem och plockade undan. Anni kom och vi började förbereda maten. Jonas åkte på övning.
Mkt prat och en äppelpaj fick vi till. Beppe kom och vi började med maten, höll på att bränna äppelpajen eftersom vi pratade så mkt:) men det klarade sig. Mkt god mat och supertrevligt sällskap. Massa skratt men även lite allvar hann vi med innan det va dax att tänka på morgondagen:)

har lite träningsvärk sen igår...kan bero på att jag inte stretchade riktigt:P det går kanske över imorgon om det blir träning då...hmmm återstår att se:)

Sköt om er alla!

/C

Slut på veckan:)

då va det drygt en timme kvar att jobba denna helg:) det har gått riktigt bra och idag har vi haft kakkalas:D så bra att vi har L på våran helg så hon kan glädja oss med kakor, tårtor mm. Vi blir så runda och glada då;)

I torsdags mådde vi bättre och åkte till Marieberg galleria:) hann shoppa lite innan helvetet bröt ut och vi åkte hem:( men påt igen. ska nog åka in i veckan med mina troll när Jonas sover. Dom har växt dom små fröna och behöver lite nya kläder är så jobbigt att behöva frysa.
Inne på marieberg mötte vi mamma med USA besöket kul kul:) dom shoppade för fullt. Senare på kvällen åkte dom brandbil med oss och kollade på stationen och Jonas jobb, mkt uppskattat. Pappa och dom åkte ner till Skåne och hälsade på släkt till dom där nere och kommer hem idag.
Både jag och Jonas har jobbat helgen, trist men samtidigt ganska bra för då får vi mer tid tillsammans i veckan...el inte han ska jobba natt:( så han sover väl nästan hela dagarna. Men vi tror iaf att det blir bättre för hela familjen när han har bytt schema, vi är mer lediga tillsammans:) Så i helgen har grabbarna grus varit hos mamma och hållt henne vaken;) dom har nog tyckt det varit lite skönt att vara ifrån oss:) alexander hade sagt igår, va lugnt det är mormor när dom satt och byggde lego:) japp så är det att slippa höra mammas tjat;)

I fredags va jag, Jonathan och Alexander på Lindemarken. Dom gick hela tiden och det va förvånansvärt lite tjat om att dom ville ha saker. Mat hemma sen till jobbet. Igår jobbade jag delad tur, på mina lediga timmar va jag hem till mamma och åt fisk, sås och potatis:) till efterrätt chokladpudding:) mums! tillbaka och jobba. Hem och sov några timmar, imorse va jag så trött men jag kom upp. Har jobbat hela dagen och ska snart få gå hem:D
Efter jobbet ska jag träna bodypump, sen hämta busarna:)hem och äta gott med familjen så hoppas jag det blir film ikväll:D Nya Wallander som kom för nån dag sen! Man har inte alltid tid med det man vill...
Men nu ska jag skutta iväg och byta om, för att åka till judohallen och träna lite m Anni.

Over and out!

Zzzzzz

Hör på pojkarna som sover så gott i våran säng:) Dom skulle inte sova innan pappa kom hem med det gick lite si sådär med det;)

Vi kollade på Idol tillsammans och Alexander är så söt för han "sjunger" med i dom flesta låtarna även om han inte kan:) Mkt frågor blir det och man får som förälder försöka svara så neutralt på dom som man kan:)

Igår efter jag sovit duschat och tagit Alvedon åkte jag och hämtade pojkarna på dagis, det va ju "kyrkis" så vi åkte dit och gick på skattjakt, va jättemysigt trots Alexander klängde på mig hela tiden och va gällig och kändes varm. Vi åt glass och fikade väl hemma tog jag tempen och han låg på 39.5 va helt borta lill skrutten, han låg i soffan och ögonen rann han orkade knappt hålla dom öppna. Vi kollade på Tjorven och Skrållan och några filmer med Lilla röda traktorn, Jonathan och jag åt lasagne Alexander drack saft och åt en liten yoghurt. Jonathan va så mån om honom och frågade om han ville ha saker hela tiden. När han inte somnade gav jag honom Alvedon eftersom han va så påverkad. Han piggade på sig tills dess att Jonas kom hem med USA besöket. Det är pappas bekant och hans barnbarn som är här på visit. Dom sover hos mamma och pappa under besöket.
Idag va Anthony den yngre av dom och pappa här på fika, jag fick en jättefin tröja:) Pojkarna tycker det är lite spännande att han inte kan svenska:) så det är bara att prata engelska....hm om det går bra vet jag inte med han verkar förstå mig iaf:)

Ikväll har jag och pojkarna varit på judo:) va jätteskoj. Jonathan lyssnade och gjorde det han blev tillsagd! Alexander tyckte nog det va jobbigt med allt ljud och det va mkt människor. SÅ vi får se hur det blir, det är ju så kul att göra ngt tillsammans med barnen:) Sen när det är dax för fotboll och handboll mm får ju inte jag vara med på planen;)


Nu ska jag ner i tvättstugan och hänga sista tvätten för ikväll:) Och tvätta mitt täcke! Vi har en löptik i huset som smyger upp i sängen på nätterna och blodar ner:((
Hon är jätteknepig! Och jättehungrig hela tiden!! Häromdagen hade hon dragit ner brödburken som stod på köksbordet och slitit sönder plastpåsarna och ätit upp minst en hel limpa!!!! Idag när jag och pojkarna kom hem från judon hade hon ätit upp äppelpajen som stog längst in på ett galler på köksbänken!! Skedarna låg i hallen. Jonathan kom med ena och sa Kolla hon har ätit paj med sked mamma:) haha!

Man lever bara en gång! Ta vara på dom du älskar och tycker om och visa det innan det är försent....

/C 


Sjuk

Nu är det ett tag sen jag skrev här, det är så mkt annat som händer så tiden finns inte alltid. Men idag är jag hemma m feber och halsont:( så jag passar på att skriva några rader.

Beck va helt ok, maten innan va jättegod! Och vi hade en rolig kväll så kul och kolla på folk:D
Kanske blir en repris snart? ;)

Har hunnit med att träna sen sist jag skev, så skönt:) man mår så bra efteråt! Tyvärr blir de ingen boxning ikväll för jag har feber och min partner jobbar kväll:)
I söndags va det pump det är ngt jag gillar mkt, Anni va med och peppade:) hon stannade efteråt och körde afroaerobic. Det ska jag nog prova på söndag om jag är frisk då.

En kräftskiva har vi haft oxå, det är så gott:) och mkt trevligt sällskap oxå. Tack för en jättetrevlig kväll:)
Födelsedagar har det oxå varit har inte hunnit gratta alla men så fort jag blir bra så.

I helgen va det öppet hus på brandstationen, det kom ganska mkt folk och fikade och kollade på brandbilen och gick tipspromenaden. Som denna gång hade lite svårare frågor tycker jag;)

Det finns saker här i livet som är så orättvisa... Det gör mig så ledsen...
Människor som sårar utan att vara medvetna om det... Lever sitt eget liv utan att egentligen bry sig om hur andra har det... Undrar hur en sån människa egentligen mår! Men men what to do?? Det enda är att släppa tanken och leva vidare sitt eget liv kanske:)

Ta vara på Er och dom som betyder ngt för er!
/ C

RSS 2.0