Ledigt!

Fredag och ledigt😊 skönt med en ledig dag iallafall!
Jag gick upp med killarna och Ät frukost med dom och sÄg till att dom kom ivÀg. Tog pÄ mig trÀningsklÀderna och gick till gymet, körde ett pass ur boken stora trÀningsboken för kvinnor! Det Àr sÄ skönt och ha ett program och följa det Àr bara och gÄ dit och köra utan att sjÀlv behöva fundera pÄ övningar repetitioner och set.

NĂ€r jag kom hem tog jag och Bamse en lĂ„ngpromenad vĂ€dret va inte det bĂ€sta men det finns inget dĂ„ligt vĂ€der bara dĂ„liga klĂ€der!😉 Bamse Ă€r sĂ„ rolig, han Ă€r precis som ett barn, ska gĂ„ i vattenpölar pĂ„ stenar och pĂ„ isen pĂ„ vattenpölar.
VĂ€l hemma fixade jag för Lussebaket. Åt lite lunch och sen va det bara och rulla och snurra till bullarna.
Sen vaknade Jonas och jag Ă„kte och hĂ€mtade killarna för att hem och fika pĂ„ nybakade Lussekatter. Sen Ă„kte vi till Örebro för att kolla pĂ„ skidklĂ€der till Jonte vi hittade till slut och han gĂ„r nu runt i jackan hĂ€r hemma😊
Sen Ă„kte vi till Linde för att bada och köpa Ă„rskort för halva priset! Killarna hoppade och busade medans jag och Jonas simmade det blev nĂ„gra vĂ€ndor. Skönt! PĂ„ vĂ€gen hem köpte vi med oss kinamat😋 Jonas har nyss gĂ„tt till jobbet killarna spelar och jag och Bamse ligger pĂ„ soffan😊 ha en fortsatt bra kvĂ€ll!
/C


Paradiset

Idag Ă€r det ett Ă„r sedan vi landade i paradiset Mexicoâ˜€ïžđŸŒŽđŸą vilken underbar semester vi hade. Jag lĂ€ngtar tillbaka varje dag😊 mitt mĂ„l Ă€r att komma dit igen.

Idag har jag stÀdat lite och Jonas och jag tog en lÄngpromenad med Bamse. Sen lagade jag pannkakor det och köttbullar kan vara den trÄkigaste Maten att göra enligt mig. Men gott Àr det!
Sen somnade jag pĂ„ soffan inte alls bra för nattsömnen men det kan bli sĂ„ efter nattjobb😊
Imorgon ska jag ta mig till gymet och köra ett pass ur boken StyrketrĂ€ning för kvinnor. Fokus pĂ„ ben tror jag bestĂ€mt att det Ă€r. Sen blir det förhoppningsvis att baka lussebullar 😋
Nu ska jag försöka sova...
/C


Uppdatering

Nu var det ett tag sedan jag bloggade, livet rullar pÄ.... Lite för fort ibland kÀnner jag.
Jag har hunnit med att fylla Är sedan sist, 35 hela Är! Det blev ett lugnt firande med mina förÀldrar och svÀrförÀldrar pÄ dagen. Sen firade Jonas och killarna mig pÄ kvÀllen efter Jonas jobbat klart.
Sen nu ihelgen som var kom Niklas, Tessan, Gabbe, Iza, Jonas och Filippa och firade mig i fredags, Tessan hade gjort tvÄ :D kladdkakor! SÄ underbara vÀnner vi har, sÄ lÀtta att vara med och har inga krav, Förutom Jonas krÀmiga potatisgratÀng ;) haha!
VÄra barn kommer sÄ bra överens och har alltid nÄgot att göra.

Sen i lördags kom mamma, pappa, svÀrmor och svÀrfar och Ät och drack gott och umgicks sÄ trevligt!!

NÀr jag fyllde fick jag en bok av mamma och pappa som jag önskat mig, Stora trÀningsboken för kvinnor. Den Àr superbra tycker jag! Det bÀsta Àr att det finns fÀrdigt trÀningsprogram för ett helt Är, sÄ nu kör jag efter det och det kÀnns bra. Hade sÄn trÀningsvÀrk efter dom första passen men nu börjar kroppen kÀnna igen vad trÀning Àr igen :D sen finns det sÄ mycket tips och ideer sÄ det gör det möjligt att fullfölja (hoppas jag)
Jonas har ett program han kör efter och det Àr sÄ kul och ha sÀllskap Àven om vi inte kör samma program, Mot ett starkare förhoppningsvis lÀttare liv!

KÀnner att det gör sÄ stor nytta i jobbet jag har!
Trivs fortfarande pÄ jobbet, gör mycket att jag roterar sÄ det blir lite omvÀxling emellanÄt. Nu Àr det endel pÄ gÄng pÄ jobbet, det ska bli spÀnnande och se hur allt faller ut....

För killarna gÄr det bra, Alex stortrivs med sin nya klass, dom splittrade klasserna nu nÀr dom började 4:an och det blev riktigt bra för hans del. Han och vi trivs sÄ bra med hans lÀrare. Lika Àr det för Jonte han trivs bra med klasskamrater och lÀrare. Vi kÀnner nu vilken tur vi har med tvÄ bra lÀrare Ät vÄra barn, det Àr sÄ viktigt för deras lÀrande och framtiden! Bara och kÀmpa pÄ sÄ kan man nÄ dit man vill :)
Ha de gott!
/C

RSS 2.0