Ledigt!

Fredag och ledigt😊 skönt med en ledig dag iallafall!
Jag gick upp med killarna och åt frukost med dom och såg till att dom kom iväg. Tog på mig träningskläderna och gick till gymet, körde ett pass ur boken stora träningsboken för kvinnor! Det är så skönt och ha ett program och följa det är bara och gå dit och köra utan att själv behöva fundera på övningar repetitioner och set.

När jag kom hem tog jag och Bamse en långpromenad vädret va inte det bästa men det finns inget dåligt väder bara dåliga kläder!😉 Bamse är så rolig, han är precis som ett barn, ska gå i vattenpölar på stenar och på isen på vattenpölar.
Väl hemma fixade jag för Lussebaket. Åt lite lunch och sen va det bara och rulla och snurra till bullarna.
Sen vaknade Jonas och jag åkte och hämtade killarna för att hem och fika på nybakade Lussekatter. Sen åkte vi till Örebro för att kolla på skidkläder till Jonte vi hittade till slut och han går nu runt i jackan här hemma😊
Sen åkte vi till Linde för att bada och köpa årskort för halva priset! Killarna hoppade och busade medans jag och Jonas simmade det blev några vändor. Skönt! På vägen hem köpte vi med oss kinamat😋 Jonas har nyss gått till jobbet killarna spelar och jag och Bamse ligger på soffan😊 ha en fortsatt bra kväll!
/C


Paradiset

Idag är det ett år sedan vi landade i paradiset Mexico☀️🌴🐢 vilken underbar semester vi hade. Jag längtar tillbaka varje dag😊 mitt mål är att komma dit igen.

Idag har jag städat lite och Jonas och jag tog en långpromenad med Bamse. Sen lagade jag pannkakor det och köttbullar kan vara den tråkigaste Maten att göra enligt mig. Men gott är det!
Sen somnade jag på soffan inte alls bra för nattsömnen men det kan bli så efter nattjobb😊
Imorgon ska jag ta mig till gymet och köra ett pass ur boken Styrketräning för kvinnor. Fokus på ben tror jag bestämt att det är. Sen blir det förhoppningsvis att baka lussebullar 😋
Nu ska jag försöka sova...
/C


Uppdatering

Nu var det ett tag sedan jag bloggade, livet rullar på.... Lite för fort ibland känner jag.
Jag har hunnit med att fylla år sedan sist, 35 hela år! Det blev ett lugnt firande med mina föräldrar och svärföräldrar på dagen. Sen firade Jonas och killarna mig på kvällen efter Jonas jobbat klart.
Sen nu ihelgen som var kom Niklas, Tessan, Gabbe, Iza, Jonas och Filippa och firade mig i fredags, Tessan hade gjort två :D kladdkakor! Så underbara vänner vi har, så lätta att vara med och har inga krav, Förutom Jonas krämiga potatisgratäng ;) haha!
Våra barn kommer så bra överens och har alltid något att göra.

Sen i lördags kom mamma, pappa, svärmor och svärfar och åt och drack gott och umgicks så trevligt!!

När jag fyllde fick jag en bok av mamma och pappa som jag önskat mig, Stora träningsboken för kvinnor. Den är superbra tycker jag! Det bästa är att det finns färdigt träningsprogram för ett helt år, så nu kör jag efter det och det känns bra. Hade sån träningsvärk efter dom första passen men nu börjar kroppen känna igen vad träning är igen :D sen finns det så mycket tips och ideer så det gör det möjligt att fullfölja (hoppas jag)
Jonas har ett program han kör efter och det är så kul och ha sällskap även om vi inte kör samma program, Mot ett starkare förhoppningsvis lättare liv!

Känner att det gör så stor nytta i jobbet jag har!
Trivs fortfarande på jobbet, gör mycket att jag roterar så det blir lite omväxling emellanåt. Nu är det endel på gång på jobbet, det ska bli spännande och se hur allt faller ut....

För killarna går det bra, Alex stortrivs med sin nya klass, dom splittrade klasserna nu när dom började 4:an och det blev riktigt bra för hans del. Han och vi trivs så bra med hans lärare. Lika är det för Jonte han trivs bra med klasskamrater och lärare. Vi känner nu vilken tur vi har med två bra lärare åt våra barn, det är så viktigt för deras lärande och framtiden! Bara och kämpa på så kan man nå dit man vill :)
Ha de gott!
/C

RSS 2.0