trött

Är nog lite vår trött... har inte haft någon ork att blogga.
Men här kommer ett inlägg iaf.

Vi har ju firat Alexander som blev 5 år! Tiden går så fort. Nu säger han att han längtar tills han börjar skolan och det dröjer inte! Jonathan är inne på sin andra termin:/ oj oj vart tar tiden vägen??? Samlas den någonstans eller försvinner den bara som en vindpust?
 
sen har ju Bamse hunnit med att fylla 1 år :) Hurra Hurra. Nog för att det inte märks någon skillnad i det söta lilla huvudet;)

Vi jobbar och kämpar på med vardagar helger kvällar nätter det bara flyter på. Är så oerhört tacksam för mina föräldrar och svärföräldrar som ställer upp och tar hand om barnen och hundarna :) utan er skulle inte vi gå runt!

Idag var jag och Jonathan till ÖNH (öron-näsa-hals) och dom gjorde ett hörseltest och kollade hans öron. Det såg bra ut men inte helt bra så i april ska lilleman operera in ett rör i vänster öra, det har dom plockat bort för det var påväg ut själv. Men J är positiv och han har varit en kämpe vid dom tidigare op så det kommer gå bra!

Jonas är iväg och spelar innebandy ikväll och jag ska kliva genom duschen innan jag kryper ner i sängen :)

Sov gott alla ni!

//Cissi

Liten har blivit stor!

Den 10 Mars 2006 var en alldeles speciell dag! Alexander! Kom till världen:) 22.19 såg han dagens ljus för första gången och vi fick äntligen träffa denna underbara varelse!

Några minuter gammal!

En sådan goding!


En glad liten skit!Alexander är en glad kille som älskar bus:) det lyser alltid bus i dessa bruna vackra ögon;)

Älskade barn<3

Grattis älskade son<3 på din 5 årsdag:)

Önskar Mamma, Pappa och Storebror!!

Ta vara på varenda minut tiden går så fort!

RSS 2.0