En 60-åring på båtresa:)

Då va vi äntligen där! Helgen som många av oss väntat på:)
Jonas hade fixat så bussen skulle plocka upp oss i Frövi 11.40! Kanon.... Om de hae gått som planerat! När kl va 11.45 ringde Jonas och hörde vart bussen blivit av! Vi va bortglömda:( men tur i oturen att de blev så för vi fick egen buss från Frövi till Bålsta där de klev på 2 personer! Gott om plats hade vi ett säte var:D gott och dricka hade vi med så vi mådde fint när vi kom till Stockholm!
Gick fort att checka in! Eftersom vi va gruppresa:P nästa gång med hoppas jag! Ju fler desto roligare:D
Baren blev nästa anhalt! Mycket gott att dricka, sen va vi UPP och lämnade väskorna, jag Jonas, Bobby och Karin delade hytt på däck 8:)
Samlade truppen vid maten! Gravad lax t förrätt, oxfile med potatis till och pepparsås:) till efterrätt va de nån passionfrukts sak som va jättegod:D svärmor som vi firade på resan blev hedersgäst:) 60-år ung! Hon rockade loss på discot med oss:)
Sen fortsatte vi festandet i Copacabana! Razer, Mojito, Sex on the beach:) allt gick ner även kallt kaffe:P
Dansade med, Karin, Micke, Matti, Futte, Per och Tomas! Sen drog vi oss alla till discot, Oj va vi dansade. Futte avvek som vanligt tidigt:( men festen fortsatte ändå. er gick och la sig men de sa bror Jonas nej till så han stövlade in i hytten och klädde på Per som fick fortsätta med pigga gänget och de va vi glada över!
Micke och Jens bangade dansen... men dom hade andra kvaliter, bjöd damerna på vatten:) TACK!!!
Jonas, Bobby och Matti träffade Janne:) haha, trevligt för er! jag och Karin höll bartendern igång:)
En mkt rolig resa finns mkt mer att berätta men jag orkar inte nu. Förutom våran Bobby upptäckte att de va långt ner till golvet från översängen:D AJ! FAN VA HÖGT DE VA hördes de när vi lagt oss till rätta:) Ojoj, men de gick bra!
Ny resa snart?

Idag har jag jobbat fm:) skönt att sluta lunch! Jonas lämnade och hämtade pojkarna på dagis och maten stog på bordet när jag kom hem:) Kan de bli bättre? Sen har dom kollat på folket som kommit och gått hos farmor hela dagen:) Grattis!
Har varit där och ätit smörgåstårta och massor med kakor och bullar;) men Jonny tog nog rekord!!!Vet inte hur många men säkert 10:P haha nice du kommer lukta:D

Nu mina vänner och alla andra! Väntar sängen:) Ni får ursäkta om de är stavfel, är LITE trött:D

/Man lever bara en gång!

Sååå segt!

Imorse va de segt att komma ur sängen, men jag lyckades!
Jonathan vaknade strax efter mig och låg på soffan och åt välling och kolla tv. Han vinkade åt mig när jag cyklade iväg och jobbade. Alexander och Jonas hade vaknat strax efter jag åkt.
De har gått bra och jobba men segt är dagens ord....
Väl hemma gjorde jag ännu en äppelpaj för mamma, pappa och P.O va här och fikade, så kul att träffa honom igen. HAn skulle nog vara kvar imorgon oxå, så då ses vi igen.
Tidig kväll för pojkarna, en sallad till mig och Jonas jättegod:) sen snörade jag på mig skorna och sprang en sväng! Kira va oxå med och när vi kom i backen vid oss va hon helt slut.... Måste ju komma i balans efter helgen och till lördag:)
Nu snarkar Kira gott i hallen!
Ska oxå snarka en stund:)

/ Man lever bara en gång!


Fest!

Igår va de festdax! Folk va laddade och 19 gick startskottet, jag jobbade till 21 så jag gick direkt från jobbet till festen. Jonas va i fin form redan när jag kom:) ja dom andra va inte så dåliga heller:P
De bjöds på pastasallad och bröd, senare på kvällen va de frukt och bär i en god blandning som stått i ugnen, jättegott Celina!
Några avvek tidigt för att åka till Arboga och festa vidare, men vi nöjde oss med att stanna i Frövi. Kul fest va de, många kort blev de oxå. Jag lånade en systemkamera av Värmis:) hoppas korten blev bra:D
Frida bjöd på Körsbärslikör tror jag de va, mums va gott! Vi festade på och hade jättetrevligt. Eftersom jag hade oturen att jobba idag tackade jag för mig vid 1.30 tiden och fick skjuts hem, la mig i Jonathans säng och hade precis somnat när Emmy som va barnvakt kom in och frågade om inte vi kunde byta för Jonathan snarkade så:D Så de gjorde vi kl va då 2.30, sen tog de tid innan jag somnade och 4 vaknade Alexander och va såååå ledsen, tog in honom till mig där han krånglade till 5 då jag gav honom välling, sov lite till och från fram till 7.15 då de va dax att kliva upp! Hann träffa Jonathan en stund innan jag åkte.
Har gått bra att jobba, de va segt... och lite skakigt... va så skönt att ha rast:) När kvällspersonalen kom va de två till som va bakis:) hade varit på två olika bröllopsfester! Hade lite att utbyta innan jag åkte hem och fixade äppelpaj som jag lovat under festnatten:) Kul att ni ville komma och fördriva söndagskvällen med oss:)
Jonas och jag har nyss ätit en Svea (pizza) så gott, de är standard efter fest!

I torsdags va jag och pojkarna till Marieberg och köpte presentkort till Karin som fyllt 18! Va där på kvällen innan dom gick ut.
När jag och grabbarna satt på Mc Donalds på Marieberg kom det en flicka i Alexanders ålder förbi våra bord, Alexander vände upp sitt ansikte mot mig och sa lite generat "Hon tittade på MIG!" hihi de börjas flirtas i tid:) Celina & JagJag, Henrik och Peter.Suddigt...Benny och JagPeter och JonasJag och Mattias!Jonas och jag:)Födelsedagsbarnet:)

Bröllopsdag!

Har fyra årig bröllopsdag idag:)

Började firandet med att gå upp 6.15:S för att gå till jobbet i regnet:( Jobbade med bra personer idag så de flöt på:) Både Jennifer och jag va så trötta så de blev så mkt skratt åt i vanliga fall skitsaker:P men men ett gott skratt förlänger livet!
Hämtade barnen på dagis dom gick båda två för Jonas hade lämnat dom med bilen och inte tagit med vagnen... men dom plockade blommor och hittade massa roliga saker på vägen så de gick bra.

Jonas va till stan med Futte på em och köpte en present till mig:D en MP3 spelare:D:D så nu kan jag lyssna på musik när jag springer!!!! Vi åt kräftor nu i kväll de är så gott:P Pojkarna åt dom med men inte så många men de är jobbigt att skala åt dom för de gör dom inte själva än...
Sen har de varit bus hela kvällen, och Futte kom hit med sin externa hårddisk så nu har jag många bra låtar att springa till oxå! Har inget att skylla på längre... jo, mina skor håller på att gå sönder...
Sen har Kiras kompis Nero varit här och hälsat på med sin matte:) som vi bestämmde att vi skulle leka hos i början på sommaren.... men nu ska vi dit och leka jag och pojkarna dom ville träffa hennes dotter och leka i "borgen"
Sen blev de duschen och sängen för pojkarna. Jonas och Futte åkte ner och fixa Inges bil, ska säljas.
Jag ska anmäla ett lag till blodomloppet nu! Sen ska jag plocka lite innan de blir bingen här!

Vill gratta min gammelmormor som fyller 95 idag Grattis Irma!
Och Jonas som blir 30 idag Grattis!
Och självklart Karin som blev 20 igår! Grattis tjejen!!

/ Va rädda om varandra!


Usch vilket väder:(

Idag blåser de smådjävlar:( de började igår med att regna och blåsa de känns som sommaren är över och hösten är här:(

Sen sist jag bloggade har jag varit hemma med Jonathan oxå, onsdagen va jag hemma med Alexander för en feberfri dag. På torsdagen sen va Jonathan lite gnällig när jag lämnade dom på dagis men ingen feber, då. Strax före lunch ringer dom från dagis och säger att han inte mår bra. Jag hämtar honom, då ligger han och sover i "gropen" en stor mjuk kudde som är formad som en grop där de får plats många barn. Jag lyfter upp honom och han är så varm. Alexander får vara kvar och sova. Jonathan somnar snabbt på altanen hemma, skrutten va så hängig.
Pappa och Lillebror kom hem från USA samma dag. Vi beställde pizza och åt här hemma och de tyckte pojkarna va mysigt och dom har saknat morbror och morfar mycket!
Sen fredag jobbade jag, senare på kvällen grillade vi här hemma och svärfar hade tinat kräftor MUMS! Både Jonathan och Alexander åt. Alexander satt i mormors knä och bad om mer hela tiden, så jag vet inte hur många hon hann få i sig... Hihi.

Jonathan är för go, en kväll när Alexander somnat satt vi på trappen och klippte naglarna, farfar hade åkt för att fiska lite tidigare. Varför fiska farfar frågade han... Ja, för han tycker de är kul och avkopplande svarade jag. Sedan frågade jag vad farmor tycker om att göra... Han funderade en liten stund innan han svarade Hon tycker om att vara hemma och dricka kaffe:D haha han är för go. Strax därefter kom farfar hem utan fångst... Då sa Jonathan till honom Jag ska fiska imorgon då ska du få en fisk av mig:D haha goding!

Helgen har varit lugn Jonathan och Alexander har lekt med grannens systers son och dom har haft kul I lördags va vi ner till brandstationen och kollade runt de va uppskattat tror jag,

Igår va jag mamma och svärmor till Marieberg, jag fyndade kläder:) så nu har jag lite att använda! Hittade lite till Jonathan med, han har dragit iväg! Alexander har endel efter Jonathan så han klarar sig. Svärmor köpte tröjor åt dom :) Och mamma byxor:)
Jag hittade jeans på JC haha nu kommer Helena skratta åt mig.... Dom hade rea på mycket jeans så jag plockade på mig några par och klev in i provhytten.... Drar på mig ett par som sitter så tight över vaderna så jag håller på att få panik! Jag vet att de är modet nu att ha stuprör.... men jag kan verkligen inte ha de på mig. Så jag ska dra av mig dom men dom sitter som berget:( känner att jag nästan får panik! Haha tänk om du hade varit med och berättat att de va en sån modell innan jag satte på kig dom. Efter lite trixande fick jag av mig dom... Jag hittade ett annat par och de va rea på rean:D sånt gillar jag!

Igår kväll blev de ganska tidig kväll för pojkarna, jag och Jonas kollade Mc Leods döttar:) Vi överlevde dina gasattacker Futte:P
Måste oxå tillägga Veet vilken bra uppfinning:)
Nehe de här duger inte, jag börjar jobba nu kl 7!

/ Ta hand om Er!

RSS 2.0