Sjukstuga...

Snor, slem och hosta. Så ser vardagen ut för tillfället och har gjort sen måndags. Men nu äter killarna pecillin även om det inte är det lättaste att få i dom det.
I måndags va jag och grabbarna till Marieberg och köpte fiskar och gåstavar. Va in på Ica Maxi och handlade mat oxå. På vägen hem somnade båda pojkarna så det va bara att lägga dom i sina sängar:)
I tisdags va jag ledig och då tillbringade vi mestadels av dagen på vårdcentralen:(  läkaren gjorde iaf en grundlig koll speciellt på Jonathan, och det va inte jättebra värden. Jag klippte mig bara jämnade till det, fundrar på att spara ut...
Emmy kom och vi lagade spagetti och köttfäsås sen tränade vi boxning:) så kul!
Jobbade kväll i onsdags, tycker om att jobba kvällarna, vi är tre och allt flyter på bra. Speciellt med vissa.
Jonas har oxå drabbats av dessa baciller:( så han och pojkarna hostar sig genom dagarna och nätterna så dom va hemma i torsdags. Jag va hemma i fredags och vabbade, tråkigt för pojkarna är riktigt gnälliga och griniga, men ingen av oss sover sov vi ska.
Lagade fläskfilé och pommes på kvällen sen blev det chips, jordnötsringar och ostbågar i soffan framför Let´s Dance. När vi lagt barnen började vi kolla på Tropic Thunder, men vi va bra sega för att kolla film.
Igår va vi in till Örebro igen för att reklamera två grodor som dog efter en dag:( pojkarna valde två små hajar som verkar komma bra överräns med dom andra fiskarna. Var tvungen att rasta barnen ute en stund och det blev bobåka i de lilla backen på gärdet här hemma. Vi lagade kycklingfilé och potatisgratäng tills Jonas kom hem frå jobbet. Kollade faktiskt på den första deltävlingen av Melodifestivalen, men inga av våra favoriter gick vidare. Sen planerade vi lite in för den kommande 30-årsfesten:D
I natt har iaf jag sovit ganska bra, Alexander vaknade vid 2 och hostade jättemkt så ha ville ligga hos oss, och lugnade ner sig fort och somnade. Natten före vaknade han vid 1 och va lika hostig och ledsen med kom inte till ro och Jonas som skulle upp och jobba la sig på soffan.

Idag har det kommit mkt snö:D så vi ska ut och leka i snön sen blir det mat hos mamma och pappa:)
Men först ska vi försöka få på oss lite kläder och skotta oss ut:)

/Cissi


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0