Kallt!

Idag är det en kall dag:) -16 står våran termometer på. Här inne eldas det för fullt:) härligt.

Helgen har gått fort som vanligt, vi har varit ute mycket och haft så kul i snön,har tagit kort med kameran med inte lagt in dom i datorn än... det kommer! Va kul det är med en riktigt kamera:)
I lördags va Jonas och jag in till Örebro, Marieberg och handlade dom sista julklapparna. Hittade längdskidor på Stadium Outlet (tycker den butiken är kanon) som pojkarna fick när vi kom hem, då va det ca -20 men jag och pojkarna va ute en stund iaf:) dom va jätteduktiga att åka. Igår kämpade dom sig runt en plogad bana på gärdet.
I fredags va vi på Frövi med hela släkten på Jonas sida och åt julbord:) mkt trevligt!

Igår va vi till Linde på kalas:) mycket trevligt. Så gott med fika! Vi stannade kvar längre och barnen lekte med kusin så roligt när det går bra. Vi åt innan vi åkte hemöver.

I morse vaknade vi av ett sms av Leo, han hade ett uppdrag till Jonas eftersom han uppåt och åker skidor och har det bra:) Jonas ska spola is på rinken:) ska bli kul och åka!

Idag blir det att städa innan kvällsturen. I em kommer Lillebror och stannar över jul, det ska bli kul:) Nehe dax att sätta lite fart då kanske:)

Ha en bra dag!
/C

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0