Paris!!

Torsdag:
Klockan ringde 04.00! vart är jag? Vem ska upp nu?
Sen klarnade det! Är ju på hotell på Arlanda och det är ju familjen som ska upp för vi ska till Paris!!
Vi gick ner och åt frukost med mamma och pappa som oxå ska med.
För är det något vi lärt oss så är frukost och sömn så viktigt inför en resa.

Väl på Arlanda gick det smidigt och checka in. Vi kom ombord på planet och får då höra att det är flygledarstrejk i Paris och våran starttid är framflyttad från 7.15 och ca 40 min framåt, tur att vi har stora barn som förstår och har tålamod.
Vi lyfte och flygresan gick jättebra.

Vi kom fram till Charles de Gaulle därifrån tog vi taxibuss till lägenheten där vi ställde in väskorna för vi hade inte tillträde förens 15.00. Så vi gick till en restaurang och fick i oss lunch, mkt gott! Sen frågade vi killarna vad dom ville göra och dom ville se Eiffeltornet. Vi gick dit. Jag, Jonas, Alex och Jonte tog trapporna upp. Sen åkte Jonas och Alex hela vägen upp till toppen! Vi andra stannade på andra våningen😊
Vilken underbar utsikt det är!

När vi sett det vi ville var klockan efter 15, och vi gick tillbaka till lägenheten och vilade. Det kändes att vi varit uppe tidigt.
Jag mamma och Jonas gick och handlade frukost och lite snacks.
Sen vilade vi lite till för att gå ut och äta middag. Vi hamnade på en trevlig restaurang i närheten av lägenheten. Till förrätt beställde vi in sniglar! Killarna provade men det var ingen hit😉 men vi andra åt med god aptit! Maten var oxå riktigt god där.
Vi tog en sista sväng förbi Eiffeltornet och se det i mörkret, det är en riktigt maffig konstruktion speciellt i mörkret när den är upplyst!
Vi somnade ovaggat igår kväll....


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0