Ledigt!

Fredag och ledigt😊 skönt med en ledig dag iallafall!
Jag gick upp med killarna och åt frukost med dom och såg till att dom kom iväg. Tog på mig träningskläderna och gick till gymet, körde ett pass ur boken stora träningsboken för kvinnor! Det är så skönt och ha ett program och följa det är bara och gå dit och köra utan att själv behöva fundera på övningar repetitioner och set.

När jag kom hem tog jag och Bamse en långpromenad vädret va inte det bästa men det finns inget dåligt väder bara dåliga kläder!😉 Bamse är så rolig, han är precis som ett barn, ska gå i vattenpölar på stenar och på isen på vattenpölar.
Väl hemma fixade jag för Lussebaket. Åt lite lunch och sen va det bara och rulla och snurra till bullarna.
Sen vaknade Jonas och jag åkte och hämtade killarna för att hem och fika på nybakade Lussekatter. Sen åkte vi till Örebro för att kolla på skidkläder till Jonte vi hittade till slut och han går nu runt i jackan här hemma😊
Sen åkte vi till Linde för att bada och köpa årskort för halva priset! Killarna hoppade och busade medans jag och Jonas simmade det blev några vändor. Skönt! På vägen hem köpte vi med oss kinamat😋 Jonas har nyss gått till jobbet killarna spelar och jag och Bamse ligger på soffan😊 ha en fortsatt bra kväll!
/C


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0