En 60-åring på båtresa:)

Då va vi äntligen där! Helgen som många av oss väntat på:)
Jonas hade fixat så bussen skulle plocka upp oss i Frövi 11.40! Kanon.... Om de hae gått som planerat! När kl va 11.45 ringde Jonas och hörde vart bussen blivit av! Vi va bortglömda:( men tur i oturen att de blev så för vi fick egen buss från Frövi till Bålsta där de klev på 2 personer! Gott om plats hade vi ett säte var:D gott och dricka hade vi med så vi mådde fint när vi kom till Stockholm!
Gick fort att checka in! Eftersom vi va gruppresa:P nästa gång med hoppas jag! Ju fler desto roligare:D
Baren blev nästa anhalt! Mycket gott att dricka, sen va vi UPP och lämnade väskorna, jag Jonas, Bobby och Karin delade hytt på däck 8:)
Samlade truppen vid maten! Gravad lax t förrätt, oxfile med potatis till och pepparsås:) till efterrätt va de nån passionfrukts sak som va jättegod:D svärmor som vi firade på resan blev hedersgäst:) 60-år ung! Hon rockade loss på discot med oss:)
Sen fortsatte vi festandet i Copacabana! Razer, Mojito, Sex on the beach:) allt gick ner även kallt kaffe:P
Dansade med, Karin, Micke, Matti, Futte, Per och Tomas! Sen drog vi oss alla till discot, Oj va vi dansade. Futte avvek som vanligt tidigt:( men festen fortsatte ändå. er gick och la sig men de sa bror Jonas nej till så han stövlade in i hytten och klädde på Per som fick fortsätta med pigga gänget och de va vi glada över!
Micke och Jens bangade dansen... men dom hade andra kvaliter, bjöd damerna på vatten:) TACK!!!
Jonas, Bobby och Matti träffade Janne:) haha, trevligt för er! jag och Karin höll bartendern igång:)
En mkt rolig resa finns mkt mer att berätta men jag orkar inte nu. Förutom våran Bobby upptäckte att de va långt ner till golvet från översängen:D AJ! FAN VA HÖGT DE VA hördes de när vi lagt oss till rätta:) Ojoj, men de gick bra!
Ny resa snart?

Idag har jag jobbat fm:) skönt att sluta lunch! Jonas lämnade och hämtade pojkarna på dagis och maten stog på bordet när jag kom hem:) Kan de bli bättre? Sen har dom kollat på folket som kommit och gått hos farmor hela dagen:) Grattis!
Har varit där och ätit smörgåstårta och massor med kakor och bullar;) men Jonny tog nog rekord!!!Vet inte hur många men säkert 10:P haha nice du kommer lukta:D

Nu mina vänner och alla andra! Väntar sängen:) Ni får ursäkta om de är stavfel, är LITE trött:D

/Man lever bara en gång!

Kommentarer
Postat av: Bulstrul

Eld i berget

2008-08-19 @ 18:46:17
Postat av: Karin

Att vi ska åka snart igen (:

Så jävla kul hade vi :D

Längtar till November, hoppas det blir en resa då :D Är taggad redan nu (:

2008-08-19 @ 19:18:01
Postat av: Cissi

Tror dom flesta är taggade:P

2008-08-20 @ 20:32:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0