Rhodos☀️tisdag

Detta är våran sista hela dag här så idag ska det njutas till fullo!

Har redan kommit ner till poolområdet och njuter i solen☀️ temperaturen är 30 grader solen skiner från en klarblå himmel. Idag blåser det endel men då kan man andas😊

Jonas, Alex, Niklas och Iza hade en jättebra dag på båten. Alex och Jonas dök tillsammans med en annan och en instruktör och en divemaster. När dom kom upp sa en av dom att man verkligen ser hur Alex ler i masken😄 hur han älskar dykningen! Dom tyckte han var jätteduktig. 
Jonas tyckte dykningen här va ok, men inget utmanande med tanke på hans och Nisses dykning i Mexico så kan det vara svårt att bräcka.
Jonas blev erbjuden att åka med på en djup vrakdyknig idag men då får han inte flyga hem imorgon. Mig gör det inget att vara kvar någon dag till 😉

Iza och Niklas är bitna av dykningen! Får se om dom börjar dyka dom med😊


På kvällen åt vi på restaurang Fino, det var en trerätters meny med lite olika val så det passade alla. Dom yngsta fick ta från barnbuffén. 

På kvällen kollade vi på det så duktiga showteamet! Så kul med bra underhållning😊
Sen satt vi kvar i baren och pratade dels med showartiserna och även barpersonalen dom har många tips vad man bör se och vilka stränder som är dom bästa mm så härligt att lära känna dessa personer! På kvällen åkte Jonas och Niklas in till gamla stan med Teo, han guidade dom genom historian hur just gamla stan kom till. Han guidade dom även till de bästa barer och restauranger! Dom åt den godaste pizzan någon av dom ätit där! Kul att han tog sig an dom och dom fick en grym kväll/natt.

Dagarna här består av att sola, bada, äta glass och dricka vatten och dricka.
Ett mkt lätt liv med tanke på att vi har all inclusive!

I söndags var det aktivitetsfridag här så på kvällen tog vi taxi in till Gamla stan och strosade där.
När vi var där 2011 tog jag bilder på Alex och Jonte vid två fontäner, det gjorde jag i år med. Man kan ju säga att det hänt endel😂
Men stan var sig lik! 

Träffade min kollega och hennes familj som kom ner i söndags.😊 Alex gav bort våran luftmadrass till dom så dom kunde ha lite kul eftersom vi åker hem imorgon.

Såg ännu en häftig show igår kväll och Jonte och Alex fick vara med Johan som sköter ljud och ljus. Dom var så nöjda och tyckte det var riktigt kul.
Vi beställde toast från personalen igår kväll men istället kom det två pizzor!!! Teo är så snäll han är den bästa👍 

Nu hoppas jag snart att Jonas fått liv i killarna så vi kan äta frukost😊Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0