Bra helg😊

Som överskriften säger har det varit en bra helg, inte bara bra utan en av dom bästa😊

Ledig fredag, Jonas och jag åkte in till stan och gjorde några nödvändiga ärenden och även några onödiga men roliga😄
Hem och röjde lite, Jonas åkte till Fellingsbro för kvällens drabbning i innebandy då det är mkt dåligt med is just för tillfället😁 Old rats mötte Volvo raggarna. 
Jag och pojkarna röjde och städade av lite innan vi oxå åkte till Broa. Old rats vann👍😊 Jonte och Alex premiärkörde i skateparken dom har, riktigt fin!

Lördag innebar fotboll för båda killarna en i hovsta och en i Kopparberg men då båda kände sig krassliga så blev det vila. Vi hann lagom äta frukost sen pep Jonas sökare, brand i byggnad....
Det gör så ont i mig när jag hör dom orden, för Jonas berättar alltid vad han ska på för jag ska ha någon aning om tidsperspektivet.... Sen är det så olika om ett automatlarm visar sig vara en brand tar det givetvis längre tid. 
Men just brand i byggnad är så känslomässigt laddat. Dels är det fruktansvärt för dom som drabbas med personliga tillhörigheter som inte går att ersätta, ens hem är ens trygghet sen går det upp i rök. Innan dom vet om det befinner sig någon människa där inne... Och min oro finns ju alltid där att Jonas råkar illa ut....
Usch!  Men Jag är så otroligt glad och tacksam för att dessa hjältar finns och ställer upp för oss, allmänheten. Trots obekväma arbetstider, det händer ju närsomhelst på dygnet. Deras låga lön och riskerna med arbetet... Ni är guld värda!

Så Jonas på larm, Jonte stöttade sitt lag genom att med vuxna och barn sälja grillkol och briketter vid Ica, dom gjorde en strålande insats, tack föräldrar och barn som tog sig tid för att få in pengar till lagkassan😊 Alex kämpade på och blev piggare👍 så jag satte igång med badtunnan och röjde undan inför kvällen😊 då kom ett samtal från Jonas, du kan åka och hämta E. Oki en kollega till Jonas dotter som var hemma själv då han åkte på larm. Så iväg och hämta henne😊 fixade mat till kidsen sen lekte barnen medans jag gjorde klar badtunnan och resten! Så när Jonas och hans kollega kom hem var barnen mätta och nöjda, det mesta fixat in för kvällen😊 

Jag skrev en inbjudan till våra vänner i Fellingsbro att dom var välkomna och bada tunna och umgås med oss! Och trot eller ej men dom flesta kunde😊👍 så igår kväll tror jag att jag räknade ihop att vi var 21 barn och vuxna😉 det var en enligt mig toppenkväll, trevligt sällskap god mat och dricka, det var något liiite för varmt i badtunnan då gubbarna inte tyckte vi skulle frysa😁😉 Blomma från fam Erixon/Örtstam😊


Och ampel från familjerna Öhrn, Thielebeule och Blom

Tack så mycket alla ni för den trevligaste kvällen på länge😊

Idag var det en sådan dag då Jonas och jag valde och dela på barnen, ibland gör vi så även om det behövs eller ej!
Jag tycker det är så mysigt att få umgås med ett av barnen och bara vara vi två❤️ Idag blev det jag och Alexander. Jonas och Jonathan åkte till Västerås med en kompis till Jonas och kollade på flygplan.
Alex fick välja själv vad vi skulle göra, först ville han leka med en kompis, okej hans val. Men då kompisen inte var hemma valde han Lek och buslandet😊 så blev det!

 
Vi hade en jättemysig dag❤️ som avslutades på 
Mc Donalds😊

Tack vänner och familj för en underbar helg💞


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0