Sista dagen...

Det blev en sväng till marknaden några kvarter bort, det var mycket frukt, kött ost och fisk. Men vi handlade inget eftersom vi är våran sista dag här idag.

Sen strosade vi längs shoppinggatan det var tyvärr väldigt lite butiker öppna.
Men det är ju söndag även här;)

Vi tog med oss kamerorna och gick till Eiffeltornet. Vi räknade med att köa länge, men det flöt på. Fyra biljetter till toppen, med trapporna till andra våningen såklart;) innan vi fick komma in så fick vi gå igenom säkerhetskontroll och Sara började pipa!!:) men hon fick komma igenom och våran strävan uppåt började! Många trappsteg va det, och det var numrerat inte på alla så när vi kom vid ett nummer sa jag det. Jonas och Rickard undrade om jag räknade varje steg... Självklart;) samtidigt som jag pratar andas och strävar uppåt!

Vi stannade på första våningen och fikade, det var högt! Men vilken utsikt:)
Sen började klättringen till andra våningen. Det va lite tuffare om ni frågar mig, jag höll hårt i räcket och tittade inte ut över kanten eller bakåt bara framåt.
Jonas försökte få mig att stanna upp och känna hur det rörde sig, men inte då! Jag fortsatte min strävan uppåt något skakis i knäna:( det va inte så jobbigt med klättringen i sig, visst sög det lite i vaderna.

När vi kom upp i sista trappan sa Jonas, du har ju inte räknat! Det står ju på sidan;) ja visst gjorde de de:D
På andra våningen va utsikten minst lika bra! Såg runt hela den avsatsen. Sen ställde vi oss i kön till hissen som skulle ta oss upp till toppen.... Då fegade jag ur... Och Sara va inte sen att ta efter. Jonas sa att jag tänker inte tvinga dig, de va ju snällt;) så Jonas och Rickard dom tuffa, väntade på hissen upp medan jag och Sara väntade på hissen ner;)
Vi gick tillbaka till lägenheten och la oss på varsin soffa och väntade på killarna.
Dom kom efter en stund och Jonas sa att jag antagligen skulle gjort ner mig om jag åkt hela vägen upp. De hade ju inte varit speciellt kul.
Först hade det varit mörkt, när hissen kom en bit blev det så ljust och dom såg ut över Paris. Det var en glas hiss så dom såg runt om. Den gick fint iallafall:) det va en häftig upplevelse sa dom:)

Pratade med Jonathan och frågade om han tyckte jag och Sara va fega som inte vågade åka hela vägen upp, men han tyckte inte de;)

Jonas jag och Rickard gick och åt en sen lunch, Sara hade ont i magen igen:(
Sen vilade vi innan vi gick till restaurang Suffren som ligger ganska nära lägenheten. Jonas va så sugen på deras lammklubbor och jag va sugen på skaldjurstallriken. Tyvärr så är inte vi så bra på franska och där va dom inte superbra på engelska. För i skaldjurstallriken ingick det ostron och de ville jag inte ha och de va lite svårt att förklara de. Sen fanns inte lammklubborna för kvällen:( så denna kväll var ingen matsensation....

Kollade på Eiffeltornet igår innan jag la mig, sista kvällen att se det upplyst:)

Nu ska jag plocka och packa det sista sen blir det frukost. Snart drar vi oss mot flygplatsen och hemåt:) borta bra men hemma bäst!

// Cissi


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0