Paris!

Ja vi sov och vi sov, en stund blev ca 3 timmar;)
Men våra kroppar behövde det. Vi åt lite snacks och planerade våran vistelse här, vi gick igenom vad vi vill se och kollade på kartan vart allt låg hur vi ska lägga upp det.
Sen gjorde vi oss klara för att gå ut och äta, några gator ner ligger en restaurang som heter Suffren. Den låg bra till och andra folk som varit här i lägenheten har tipsat om den.
Det är så att det finns en gästbok i alla lägenheter världen över där man kan tipsa om restauranger, sevärdheter och vad man kan tänka på. Kanon!
Vi gick till restaurangen och det såg ut att vara fullsatt! Men på något vis fick vi plats, Sara och Rickard drog dom ut bordet åt så dom kunde sätta sig sen ställde dom tillbaka bordet, ingen risk att dom tog sig ut;)
Det bästa är att Sara kan lite lite franska, hon förstår lite språket och kan läsa lite! Men hon pratar inte. Så små ord i menyn hjälper hon oss med:)
God mat fick vi och efterrätt såklart!!

Sen gick vi genom en park alldeles nedanför oss, fram till Eiffeltornet. Så vackert i mörkret när det lyses upp av massor av lampor!!
Och vilken konstruktion! Helt fantastiskt:) vi tänkte att åka upp och se Paris på kvällen men sista turen högst upp i tornet hade redan gått vi kunde om vi ville komma till våning 2 men vi valde att ta det en annan kväll, kanske ikväll. Vi gick hem och stupade i säng!

Just nu är klockan 9.04 och endast jag är vaken. Vädret är okej, det regnar inte men inte strålande sol heller. Tror det blir Eiffeltornet idag och även triumfbågen. Sen måste vi äta något gott. Rickard älskar baguetter så han har längtat till frukosten idag då vi ska handla nybakt baguett, så jag hoppas dom vaknar snart så vi får äta:)

Återkommer...
// Cissi


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0