SOL

En underbar solig dag:) har varit ute med barnen och hundarna en stund. Solen värmer så gott nu!

Jonas, Jimmy, Perra, Esko och Magnus är i Värmlandsskogarna och kollar på svenskavinter rallyt. Dom hade oxå jättefint väder! Och hungriga behöver dom inte vara, dom har ca 100 korvar med sig:P
Hade ju gärna varit med, men vi tog en diskussion och tror inte våran trosiga 4 snart 5-åring fixar en heldag i skogen.... det blir ju fler gånger:)
Jonathan skulle nog fixat de men då hinner han bli några år äldre:)

Ja här hemma flyter det på med en 6-åring som inte vet hur kroppen fungerar, han kladdar värre än en 1 åring. Och rumpan är den till att sitta på? Det positiva är att han verkligen börjat prata med oss och visa hur han känner:) det är rikigt bra även om han har ett ruskigt humör;) 
Så har vi ju oxå våran trotsiga (snart) 5-åring med ett jämt humör ständigt grinig och tycker att vi är sååå dumma föräldrar! Men just nu är han glad och vi föräldrar ligger på plus!!!
Jonathan och Alexander spelar Wii ett nytt spel Slapshot, Nhl hockey. Har lovat att utmana pojkarna i en match:)
Blir väl jag som förlorar som vanligt när jag spelar spel med dom!:)

Hundarna ligger just nu och sover så gott efter bus i snön:) Dom är som galna nu när det kommit mera snö och sen värmer solen så gott!

Men nu blir det utmaning, dom ändrade spel så det blir Wii Sports Resorts kanske mer till min fördel:) Ska kanske fjäska lite för dom med popcorn och godis;)

Har ju fått en ny tele av min älskling<3 tack! vet inte riktigt hur den funkar men de löser sig nog:P

Ha en fortsatt bra lördag!
// Cissi

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0