Lördag!

Skönt med helg:) Jonas jobbar och det är jättetråkigt. Vet inte vad vi ska hitta på. Fast grabbarna verkar inte lida, dom sitter i sandlådan och leker ute. Mamman i familjen skulle kanske städa lite...
Har lovat grabbarna att städar dom undan sina saker i huset och sina rum så ska dom få varsin peng att köpa lördagsgodis för. Undra vem som ska ge mig lördagspeng till godis:o
Nu står laxen i ugnen,potatisen kokar och romsåsen är på kylning:)

Igår va Micke, Anders, Petra och Elva här och umgicks! Riktigt trevligt med grillat och bada tunna. En ny drink uppfans Midnight Oil...finns säkert en som heter så innan men så blev det:) Gott va de!

Va så kul och träna Bodypump i tisdags, mkt folk blev det men men. Anni va superduktig! Bra kämpat. Malin va inte sämst;) oj vilken tjej och peppa! Jag blev ju stark på kuppen;) Ni va bäst tjejer:) Mera BodyPump Tack!


Annars har jobb stått på agendan hela veckan, det är mkt att göra och lite kämpigt när folk inte kommer och inte gör det dom ska...men det har gått bra vi har ju våra stöttepelare! Hjälps alla åt går det så mkt bättre och det gäller i dom flesta fall i livet!


Omge er med människor ni tycker om och får er och må bra! Hjälp varandra och finns där för varandra! Vi lever bara livet en gång så gör det värt att leva!

/ Cissi


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0