Jobb jobb och åter jobb...

Nu har vi en fyraåring i huset:) kalaset gick bra Jonathan va nöjde med alla presenter och tyckte de va skoj och leka med alla kompisar. Både barn och vuxna tyckte de va kul att åka brandbil:) Jonas va jättepoppis hihi.
På söndagen kom det flera som ville fira Jonathan, och de gjorde vi. Med glass jordgubbar och hallon, bullar och kakor. Jätteroligt att så många ville komma, Jonathan pratar än idag om vem han fick vad av. En grön traktor och radiostyrda bilarna leks de väldigt mkt med!

Jag jobbar hela helgen... Det går bra bara man kommer iväg! De tråkiga är att jobba delad tur:( kul att åka hem men sen att åka tillbaka är tråkigt. Skulle gärna varit hemma hos familjen och ätit gott:) men men det går har ju trevliga jobbarkompisar:D Vi har varit till Sverkesta gård och spelat farmers golf och de ni det va så skoj! Måste dra ihop ett gäng i vår och spela:D:D

Jonas har hjälpt en kompis med att gräva bort stubbar och stenar i trädgården igår och idag. Pojkarna va med båda dagarna och har hittat två nya kompisar:) Anders och Petra... och deras två underbara hundar:D Känns ju bra att dom tar över våra kompisar... hihi.

Nu ska vi äta lite och rasta innan det ska ut i skogar och faras:D

/ Ta hand om er!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0