Första men inte sista...

En dag för mig själv:)
Jonas tog pojkarna och åkte till Hedemora el där i kring för att kolla när deras kusiner och farbror åker crosstävling. Jag är inte ledsen för de. Får kanske allt som jag vill ha gjort klart! Sen ska jag jobba kväll.
Fick ett sms i natt av min bror, han och pappa är i USA nu, hoppas dom får en bra resa!

Igår va en jobbig dag! Jonas morbror begravdes:( de va så fint men sååååå jobbigt. Alla va så ledsna och de är ju inte så konstigt. Hon som höll i begravningen höll ett så fint tal med händelser ur hans liv som fick oss att dra lite på mungiporna. En av hans vänner plockade en tagetes på kyrkogården innan och när vi gick runt  kistan och sa förväl la han den där:) De var min första begravning jag gick på men tyvärr vet jag att de inte är den sista.... Men jag hoppas de dröjer länge innan nästa!

Jonas och hans bror har hjälpt deras pappa och måla deras hus och de blev klart igår:) så fint så! Pojkarna är oxå blåa som huset;) hihi jaja!

Jonathan cyklar helt utan stödhjul nu:) och fort går de! Nu vill han lära sig och cykla på bakhjulet som grannen gör;)
Det är full fart hela dagarna:) Alexander har lärt sig trampa riktigt på sin trehjuling! Igår kväl hade vi mys i soffan jag och pojkarna när dom andra målade:) kollade Emil och åt chips och popcorn! Idag sa Jonathan att de är lördag! Då får vi köpa godis;) så de skulle dom göra. Hoppas dom får en bra dag :) Jag ska ta mig i kragen och göra nån nytta innan jobbet....

/ Lev livet som att var dag vore den sista!

Kommentarer
Postat av: Jennie

jag skriver gärna under på det sista i ditt inlägg!

Det är inte mest saker när man dör som räknas, det är flest lyckliga stunder... så nästa gång det blåser i håret stanna upp och njut, det är lycka jag lovar.... Kramis Jennie

2008-07-27 @ 22:15:21
URL: http://jew75.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0